Forum towarzyskie »

Osoby publiczne lubiane i nie.

Krzysio Ibisz  😵 jak patrzę na reklamę cośtam 'milion od zaraz' to mam odruch wymiotny  🤔

za to, tak jak dziewczyny powyżej, bardzo cenię Dorotę Wellman  😉
Jest parę takich osób na widok których aż mnie trzęsie ze złości i nie powiem czy bym wychlastała 😀
Ibisz, Wiśniewski, Liszowska, Górniak, Foremniak.

Lubię Kubę Wojewódzkiego, Tomka Karolaka, Tomka Kota, Dorotę Wellman, Michała Piroga, Wojtka Mecwaldowskiego.
Ze zmarłych uwielbiałam Hanne Bielicką 🙂
Na bank kogoś pominęłam.
To skoro tak mówicie, to nie chcę spotkać Cejrowskiego.
Nie znoszę Rodowicz, Foremniak, Korzuchowskiej.
Chciałabym spotkać Gregora Schlierenzauera. Bije od niego niesamowite ciepło. Wydaje mi się, że jest miłym facetem
Artur Żmijewski - w realu super facet, w ogóle mu palma nie odbiła 🙂 Co dziwne w tym środowisku - ma jedną i tą samą żonę od lat i ogólnie dużo czasu spędza z  rodziną 😉
A, no i pani Danuta Stenka - ekstra babka 😉

edit:
Ja za Cejrowskim tez za bardzo nie przepadałam, ale po lekturze kilku jego książek, zaczęłam cenić... Fakt - ma dość specyficzne poglądy i sposób bycia, ale mimo wszystko jest coś, co w nim szanuje.. może taka konsekwencja i to, że jest niezmienny od lat 😉
No i pewnego dnia spotkałam go w metrze - czytającego gazetę, bez butów - znaczy, on taki jest, nie cyrkuje tylko dla mediów 🙂
jak w życiu...
w każdym środowisku są i lubiani i nie lubiani i buce i świetni ludzie...
są fajni - a zapewnie wykreowani na idiotów, są debilie - wykreowani na gwiazdy...
najlepsze jest to, że jednym przyciskiem można wyłączyć TV i wyprosić ich z domu... 😉
[quote author=szalonakobyła link=topic=48734.msg924068#msg924068 date=1299263638]
Wojciech Cejrowski.  😜 Nie znam osobiście, ale wydaje mi się, że to mądry facet. Poza tym ma bardzo dobry żart i ciekawy program.
[/quote]absolutnie GOŚĆ! tak przez publiczne media, jak i prywatnie! GOŚĆ...i naprawdę nie musi niczego udawać, ani nikomu się podlizywać.
...no i nie musi się "kreować", bo za jego słowami idą fakty.
Zaskoczę Was lub nie ale szczerze nie trawię Justyny Kowalczyk. Nie dopinguję jej, nie cieszą mnie jej zwycięstwa. Za co? Za brak postawy sportowca. Czemu nie umie być jak Adam Małysz? Czy on z kimś się darł tak na maxa?
dragonnia, co do Justyny Kowalczyk, to ma charakter jaki ma. Jest na pewno wybitnym sportowcem. Jest dobra. Śmiem powiedzieć bardzo dobra, ale niestety nie umie przyjąć tego, że są od niej lepsi. Taki ma charater. Tak naprawdę sama nie wiem jak to jest z tym Norweskim narciarstwem. Ani to mądre, ani tymbardziej zero tolerancji w tym "jechaniu" po chorych ludziach, ale czy nie jest zastanawiające, dlaczego cała norweska sztafeta ma astmę? Coś w tym musi być.
Ja wielką fanką Kowalczyk nie jestem, aczkolwiek kibicuję, oglądam. Jej sukcesy bardzoo mnie cieszą.
Bardzo cenię Adama Małysza. Naprawdę człowiek wybitny. Nic nie udaje, bo nie musi. Najważniejsze jest to, że przyznaje się do tego, że jest dekarzem. Nie trzeba mieć "magistra" żeby coś osiągnąć. Cenię sobie jego szczerość. Jego prawdziwość. Jest kimś innym od nas tak dalekim mogłoby się wydawać. Jednak jest bardzo namacalnym człowiekiem. Ze wszystkimi zaletami i w wadami. Myślę, że nie da się go nie lubić.
Robert Kubica - uwielbiam jego cięte riposty, jak jakiś dziennikarz zada głupie pytanie. Poza tym na znajomemu zrobił ogromne wrażenie, jako osoba 🙂

Cejrowski - wielki szacunek za wiedzę, obycie ze światem oraz polemikę z Frytką o "kobietach wyzwolonych", jednak bardzo mnie odrzucają niektóre jego teorie nt. życia codzinnego. BTW, skąd ja wiedziałam, że Wrotkiemu Cejrowski przypasuje? 😁

Z nieżyjących - Czesław Niemen oraz Grzegorz Ciechowski. Bardzo żałuję, że ich już nie ma 🙁

Ze sław, których nie lubię wymienię zagranicznych: Kanye West, Lindsay Lohan, Katie Price
Ja Cejrowskiego lubię, a jego poglądy na temat homoseksualistów nie robią na mnie wrażenia 😉
Może faktycznie jest coś nie halo z tym norweskim narciarstwem - nie wnikałam w to nigdy. Ale to niestety, nie zmieni mojego odczucia do Kowalczyk. Mamy fajnych sportowców, którym mogę kibicować - nie stają często na podium ale są normalni. Jej tej normalności brakuje. Takie jest moje zdanie.
Adam Małysz - cóż mogę powiedzieć.... słów brak. Adam dziękuję za to jakim jesteś sportowcem. Dzięki Mistrzu.
W tym miejscu chciałabym wspomnieć fantastyczną kobietę -  ś.p. Kamilę Skolimowską. Ona również była sobą, żałuję, że tak szybko odeszła.

Robert Kubica - mam nadzieję, że wyzdrowieje i nie raz jeszcze ucieszy nas swoimi startami.
Nie znoszę Justyny Steczkowskiej. Naprawdę, doprowadza mnie do szłu.
Za to bardzo bym chciała poznać Panan Bogdana Wentę  🙂. O i jeszcze Bartka i Michała Jureckich, Artura Siódmiaka, Tomasza Tłuczyńskiego  😜 :emota2006098:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się