Ale na mnie w takim razie już nie liczcie, jeśli chodzi o realizację. I tak z samym napisem było sporo bałaganu, ledwo to ogarnęłam, a gdzie jeszcze, jak ktoś sobie wybierze skoczka, a skoczek nie taki etc., dresażysta. Za chwilę ktoś będzie chciał western i wyjdzie po kilka motywów na jeden rzut. Po prostu nie dam rady tego ogarnąć, tym bardziej, że przede mną masa egzaminów.
Może od razu całą kolekcje zrobimy na raz 😤 ,Ahawa się zgodziła poprowadzić drugą edycje baffinka zrobiła projekt ,więc pierwsze koszulki lecą z koniem w skoku ,jeżeli by zrobiła dresażysty to były by one pierwsze . Następne koszulki zrobi się np. na zimę . Można zrobić ankietę ,wtedy ta koszulka która wygra będzie zrobiona ,ale jak na razie nie ma nawet projektu konia w dresażu 😉
ahawa nie wycofuj się :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
ash, z pewnością pojawiłyby się głosy, że skoro skoczek i dresażysta to oni chcą jeszcze western, woltyżerkę i inne czary. A to się równa większy koszt koszulki, bo będzie 5 takich, 5 siakich etc. Może zamiast skoczka, po prostu jakiś ładny konik w galopie, jeżeli już. Wtedy nie będzie problemu...
ahawa, jestem za! dla mnie nie ma różnicy czy będzie to skoczek czy dresażysta! chciałabym koszulki re-voltowe z koniem i tyle! Myślę, że skoro udało Ci się zorganizować I turę i nie było problemów z dogadaniem się z forumowiczami to i teraz damy radę! 😅
Mieliśmy stworzyć kolekcję, więc robimy pierwszą taką jak baffinka ,potem będziemy dalej robić za jakiś czas . Jeżeli ktoś nie chce koszulki z koniem w skoku to niech czeka na 3 turę . Moim zdaniem projekt skoczka jest super i już 😍 tą koszulkę .
Lista , koszulki z koniem w skoku re-volta 1. monia x 2 szt.
dokładnie, Ahawa pewnie nie zgodzi się żeby robić kilka wersji naraz. Przy pierwszej koszulce też było wielkie wybrzydzanie, a później jakoś wszyscy co chcieli to zamówili taką jaka została zaproponowana. A w ogóle to nie znalazłam żadnej fajnej wersji dresiarskiej...
Jest jeszcze opcja taka, że jeśli Ahawa się nie podejmie z braku czasu czy chęci to ja to moge załatwić- na tych samych polówkach co były. Załatwimy je u niej, a nadrukiem ja sie zajme. Ale na chwile obecną to tylko takie gdybanie i jeszcze mi nie napisali ceny za nadruk
Ze skoczkiem baffinki jestem jak najbardziej chętna 🙂 I tak miałam ochotę na drugą koszulkę, bo polówka bardzo fajna 🙂 A z konikiem tym bardziej chętnie.
Hmm czytam wasze wpisy i myśle tak : żeby nie męczyć nie wymyślać to najlepszym pomysłem byłaby chyba uniwersalna koszulkaz tym ostatnim smiesznym konikiem baffinki (ten galopujacy) bo zgadza się ze jakby miał być skoczek i dresazysta to wszystko by się zamotalo. Może ktoś tu ogarnie ostateczny projekt z własnie tym smiechowym konikiem? A no i czy wszystkim się podoba ? 🙂
No ja już też bym wolała tego śmiesznego konika baffinki, i widziałabym całą serię koszulek z różnymi konikami tego typu. Prawie jak nici made in polska 😁
popieram Bombal! Pozatym trzymajmy sie ustalen projekt teraz 1 potem nastepny. Widze ze wiekszosc jest za skoczkiem wiec nie mieszajmy, czekajmy spokojnie na wycene ktora ma dostac Baffinka
popieram Bombal! Pozatym trzymajmy sie ustalen projekt teraz 1 potem nastepny. Widze ze wiekszosc jest za skoczkiem wiec nie mieszajmy, czekajmy spokojnie na wycene ktora ma dostac Baffinka
tylko czy zbierze się nas wystarczająco dużo żeby zrobić koszulki 😉. Bo nie wiem czy dresazysci się nie obraża a trochę ich jest 😉. Ja jestem za skoczkiem bo jest super 😍
W jednym miejscu już pytałam. Jeśli z koniem to mogą jedynie zrobić na ich koszulkach- białych 🙄 A koszt samego nadruku to 32 zł. Jest jeszcze jedna opcja- ale to dopiero po świętach się coś dowiem, bo chwilowo mają tam zamknięte. No a jak nie to będziemy musieli się modlić żeby Ahawa ponownie się podjęła :kwiatek: