ostatnio jakos mnie zycie nie rozpieszczało czasem wolnym, więc zniknęłam z tematu, mam jeszcze jedną propozycję neutralną 😉 co do "keep calm" i podziału na skoczków/ujeżdżeniowców itp to przyznam, że kiepsko z czasem, a ja te koniki rysuje nie odtwarzam, więc nie obiecuję tym co pytali
samo logo mogę przekazać w formie wektorowej osobie, która docelowo zajmie się realizacją i będzie mi bardzo miło jeśli się akurat na to zdecydujecie 🙂 ja planuję stworzyć sobie czapkę z daszkiem 🤣
Słuchajcie, uważam, że to już zaczyna być przegięcie, temu kreski przeszkadzają, innemu logo, innemu napis. Trzeba coś wybrać po prostu, może zróbmy ankietę? Bo tak to nigdy tych koszulek nie będzie. 🙂
Ja proszę jedynie o usuniecie kreski na pysku konia i przed paskiem. Nie wiem jaki masz problem ale przecież bez sensu coś poprawiać bo koszulki nie będzie.. 🙄 Doceniam projekty ceffyl ale wydaje mi się ze ładniej będzie bez tych dwóch kresek. Koniec kropka. Jezu kochany, juz jakiś problem.
dziękuję za uznanie 😁 serio :kwiatek: ja akurat te kreski lubię, ale decyzja należy do Was, co będzie trzeba to się przerobi 😀 widzę, że temat wraz z upałami przysnął nieco, ale czekam na konkretne postanowienia
dar bardzo dziękuję Tobie i wszystkim, którzy pochwalili moje prace :kwiatek:
realnie byłabym w stanie zająć się tematem dopiero po nowym roku, bo teraz mój czas jest ograniczony przez rehabilitację siwego i wolne chwile na prace graficzne skupione są na dorobieniu pieniędzy na dojazdy i dodatkowy sprzęt 🙄
ale nie mówię nie i jestem skłonna do tematu powrócić jeśli tylko będzie zapotrzebowanie 🙂