Ja tez bym chciała wiedzieć jakie będą opcje i orientacyjna cena. 🙂 Przecież, nawet jeśli będzie wyższa czy niższa, to na bank mieści się to w granicach 5-10zł, więc spokojnie można ją podać. A tak to nie wiem, czy to 30zł czy np. 60zł, a w ciemno zamawiać nie chcę, bo może mi nie starczyć kasy.
Sprawdźcie proszę tabelkę i można wnosić poprawki/zmiany. Nie wpisałam czegoś, kiedy takiej opcji nie ma (na przykład typowego teszirtu lub atletic). Może ktoś zmienił koncepcję czy cóś.
Ja bym tez wzięła ewentualnie drugą polówkę ze szkieletorem ale nie wiem jaka jest ich cena 🙁 do tego przesyłka. Najwyżej jak już poznam szczegóły to dopisze drugą. :kwiatek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 08 lipca 2013 21:48
A mi sir nie chce otworzyc 😕 Sprawdzi mi ktos co ja mam, prosze 🙂 Chcialam polo z bezczelnym Rev. Kiedy bd cena i bd mozna podac kolor i rozmiar?
ms_konik, dałoby się u mnie zmienić na koszulki polo zamiast taliowanych? Nie mogę edytować dokumentu. I czy dałoby radę dodać torby do tabelki, bo sporo osób się deklarowało. Wstępnie też byłabym chętna 🙂
ms_konik, dałoby się u mnie zmienić na koszulki polo zamiast taliowanych? Nie mogę edytować dokumentu. I czy dałoby radę dodać torby do tabelki, bo sporo osób się deklarowało. Wstępnie też byłabym chętna 🙂
Wszystko się da 🙂 Nie możecie edytować, bo musiałam załączyć pdfa, bo forum nie chce przyjąć formatu .docx 🙁 Zmiany na bieżąco nanoszę u siebie i jak już wszyscy łobejrzą, ofiukają i opiszą to ostateczną tabelę wrzucę. Torby też dodam, to jak kto chce, niech pisze z którym wzorkiem 🙂.
Ja mogę zaryzykować i zamówić koszulkę z krótkim rękawem w kolorze purple ze szkieletorem, rozm. S. Ciekawe, czy będzie choć trochę podobna do pluma eskdronowego.
Ja bym raczej oceniła to jako wersje wstępną 😉- dalej nie znamy cen! a od tego jest uzależnione moje zamówienie. Bezpieczniej mi zamówić teraz 1 szt. jak później przepraszać, że mnie nie stać na dwie lub trzy pomimo deklaracji :kwiatek:
Ja bym się skusiła na polo ze szkieletorem, ale ostateczną decyzję podejmę, kiedy dowiem się jaki będzie jej ostateczny koszt. A kwestia toreb już przepadła? Podobał mi się ten pomysł 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 13 lipca 2013 14:49
Pauli, w tabelce są wypisane torby 🙂 Jeżeli cena będzie w miarę to też się skuszę 🙂