safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 04 lipca 2013 19:10
ms_konik 1/2 marysia550 1/1 ahawa 2/2 anai 0/2 kittajka koszulka 1i2/1szt, bluza 2/1 katija 1/2 (bokserka, koszulka lady fit, koszulka athletic) zabeczka17 2/1 olencja 0/1 omnia 0/1 (koszulka polo) Jara 2(bluza + koszulka)/1 (koszulka) lizzy bezczelna bluza z kapturem "przez głowę" azazu93 1/t-shirt,bluza z kapturem "przez głowę" Czekoladowiec 1/1 polo Fokusowa 1/1 bokserki i szkieletor na bluzie z kapturem przez głowę safie 1 bokserka/ 1 bluza z kapturem przez głowę
Powiem tak - mam nową super ofertę na koszulki 🙂 sąąąą boskie ( jakość - kroje) !! fruty się chowają Jak macie ochotę ogarniemy temat ( jak nie szukajcie kogoś i zlecajcie gdzieś indziej nie ma problemu). Jeżeli robicie 2 turę koszulek z panterką poproszę - wzory na maila -konkretne ilości z danego wzoru - aby nie było zamieszania proponuję koszulkę (polo też?) , bokserkę, bluzę (to i tak dużo ) - ew robimy też torby takie na ramię z nadrukami etui na telefon, tablet itp ja w ciągu jednego dnia podaję cenę mój mail ulubionagaleria@wp.pl
panterka-23, a mogłabyś napisać coś więcej o dostępnych kolorach itp. No i jak z wymiarami damskich polówek? Są też takie krótkie jak ostatnio czy nieco dłuższe?
jak dla mnie, to panterka ostatnio ogarnela ok. tylko koszulki pokazane przez ms_konik, byly sporo tansze niz panterkowe z zeszlego roku (nawet po dodaniu kosztu drukowania). panterka-23, da sie, zeby one byly troche tansze?
A czy te co znalazła ms_konik to nie są tej samej firmy co w zeszłym roku? Jeśli to te same, to jakościowo były fajne (polówki mogłyby być dłuższe :marze🙂. No i cena okazyjna.
A czy te co znalazła ms_konik to nie są tej samej firmy co w zeszłym roku? Jeśli to te same, to jakościowo były fajne (polówki mogłyby być dłuższe :marze🙂. No i cena okazyjna.
No właśnie wszystko extra, cena okazyjna, woglegogle ale odpowiedzi n/t wyceny brak. Dodatkowo w komentarzach sporo negatywów, więc na kogoś wypadnie kicha.
Panterka- wycenione masz już te nasze wzorki? Ja nie grymaszę, cena zeszłej koszulki była dla mnie ok 🙂
Lizzyza chwilkę wszystko będzie wiadomo, niech no Panterka tu przybędzie.
Ja właśnie chcę bordową albo granatową bluzę przez głowę z bezczelnym revoltowiczem 😀 Jeszcze mi się marzy polówka "jestę pingwinę" z dresażową grafiką 😀 Ale to już prywatnie chyba sobie zamówię 😜
Pauli, dopisz się do listy tak jak dziewczyny powyżej ile sztuk i co
a dziewczyny wyedytujcie swoje posty i dopiszcie co chcecie (tam gdzie nie ma). Zliczę potem.
Panterka, trochę błędne koło się robi, bo część ludzików czeka ze zgłoszeniem się na info, jakie koszulki, jakie wymiary i kolory, no i cena. A jak się nie zgłoszą to wiadomo, ciuchów mniej- cen wyższa. Nic to, policzę ile czego i czekamy wtedy na Ciebie z ceną 🙂
panterka-23, no właśnie to jest ten problem, że ludzie nie wiedzą ile czego chcą, bo nie ma ceny, wymiarów ani kolorów. Orientacyjnie możesz spojrzeć na listę i zrobić wycenę do tego co jest. Myślę że fajnie by było jakby była dostępna koszulka, polówka, bokserka, torba i bluza z kapturem. Wzory są dwa: bezczelny i szkielet. Dopiero jak będą orientacyjne ceny, to ludzie będą mogli określić się co i ile chcą :kwiatek:
Hmm, to może podaj jakie są ceny przy jednej sztuce, bądź np. przy 10 sztukach? Jak będą chociaż orientacyjne ceny, to ludzie będą wiedzieli na co mogą sobie pozwolić. A jak będzie więcej sztuk i będzie taniej, to chyba tylko lepiej 😉