Po prostu wkurza mnie, że jak ktoś w końcu weźmie coś w swoje ręce to i tak znajdzie się ktoś, komu nie pasuje. Ba, jeszcze ktoś, kto nie zamówił. Normalnie witki "opadywują" 😵
EDIT: tym bardziej, że mogłabym sobie to wszystko olać, bo żadnego zysku z tego nie mam. Ale pomyślałam: "fajna sprawa, można by coś zrobić, szczególnie, że znam ludzi, którzy się tym zajmują". Nikt nie był przyciskany do muru, i jak nie weźmie to w łeb...
Tak-wpadka to nie była POLO.Tak oczywiście straszne rzeczy się stały nie rozumiem całej wrzuty na mnie po prostu chciałam się dowiedzieć a skoro jeszcze nie kupiłam koszulki to MI ZA WIELE SIĘ NIE NALEŻY, NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ SWOJEGO ZDANIA, "OBRAŻAM " INNYCH I JESTEM ZŁA DLA WSZYSTKICH 🤔 🙄 🤔wirek: Czy dostanę odpowiedź na pytanie: czy ta koszulka ma tylko napis/plakietkę re-volta+gwiazdka ❓
A jakby dołożyć hm zdjęcie takich kopyt co są na górze strony dużo drożej by to wyszło ❓ Jeśli nie byłoby z tym problemu i większość osób chętnych taką koszulkę zgodziłaby się na to to ja za pewne byłabym chętna 🤣 Bo sam napis mnie nie satysfakcjonuje-wiem jestem wybredna 😡