lizzy, JARA, safie a paszły na PRIV mi swoją deklarację wstępną wysłać!! 🤬 ale juz! 😁 serio ludziska.. tak mi bedzie łatwiej to ogarnąć niż przeszukiwać wątek w poszukiwaniu oczekiwań 😉 na PRIV proszę co kto chce i z jakim wzorem
umówmy się, że czekam 2 tygodnie i podliczam zainteresowanie 😉 u mnie bedzie też nieco inaczej niz u panterki jako, że na codzień nie zajmuję sie stricte odzieżą 😉 docelowo po wycenie będę zbierała większą grupę chętnych i zamawiała odzież "na raz" metodę nanoszenia wzorów jeszcze będę wybierać bo zastanawiam sie nad innymi opcjami niż wgrzew 🙂
WAŻNE! ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA TO, ŻE TEGOROCZNE WZORY SĄ DUŻO WIĘKSZE NIŻ ZESZŁOROCZNY!
EDIT: lista na stronie ok 🙂 ale to mi nie mowi nic na temat wzoru i rodzaju odzieży 😉 ŻEBY PROPONOWAĆ MUSZĘ WIEDZIEĆ CO 😉 modeli i rodzajów jest za dużo na zgadywanie! 👀
Zróbcie spis tego co można zamówić, jaki wzór i jaki ciuch 🙂
WSTĘPNIE będą bluzki damskie, polo damskie/męskie, t-shirt, bluza z kapturem wciągana/na zamek, kurtki chcę zaproponować softshele, postaram się o koszulki bokserki
Deklaracje są po to żeby ceffyl wstępnie mogła ogarnąć na co jest największe zapotrzebowanie. Po co np będzie robić projekt kurtki jeśli będzie miała jednego chętnego, albo wcale.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 28 marca 2013 13:26
Przyznam, że mam chrapkę i na bluzę i koszulkę i kurtkę, ale zależy od cen i wrażeń estetycznych 😉
ceffyl ja również trzymam kciukasy 🙂 I takie mam pytanie, dużo osób chce bezczelnego na bluzie? Bo ja bym bardzo chciała a boję się, że jak będę jedna to sobie pomarzyć mogę 😕
przepraszam, że tak trochę off topic, ale nie ogarniam ilości postów w tym temacie.. :P
proponuję zebrać wszystkie informacje w jeden post, łącznie z wzorami nadruków, rodzajami ubrań, kolorami, rozmiarami i cenami.. będzie łatwiej znaleźć, bo przeglądanie tylu stron pozostawia tylko mętlik w głowie. a dzięki temu takim jak ja będzie łatwiej znaleźć. 🙂 jestem chętna na zamówienie czegoś, ale 'nie ogarniam tej kuwety'.. 🤣
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 05 kwietnia 2013 09:17
I CO Z LOGO RE-VOLTY?! dajemy z przodu "na sercu" czy nie? 👀
Plackowata, widziałam.. ale czy nie ma czegoś nie bezczelnego ? 😵
myślałam, że to będzie po prostu "RE-VOLTA.PL" na serduchu - jak to zwykle - jak w logo po lewej stronie na samej górze forum. Koszulka bordowa, ewentualnie czerwona jak kolorystyka forum i na plecach duży napis.
no dobra.. ponieważ oba wzory idą "leb w łeb" 🙂 więc postaram sie żeby były oba, ale nie ukrywam, że to będzie na pewno mialo wpływ na cenę 👿 tak jak pisałam czekam do 10-ego i podliczam 🙂
jeśli sie nie mylę to zeszłoroczne grafy były z floka (takie mechate, wgrzewane w materiał 😉), ale myslę też o nadruku 🤣 zobacze jak to cenowo wyjdzie 😎
co do rodzaju odzieży to będą: - bokserki damskie - t-shirt męski/damski (taliowany) - polo damskie - polo dziecięce - bluza z kapturem wciągana - kurtka softshel
jeśli panowie (narazie jeden zainteresowany) zgłoszą chęć zakupu to i męskie modele wycenimy 🙂
zastanawiam się nad czapkami z daszkiem z logo re-volty 🏇 osobiście bedę sobie taką robić 😅
kaskal94 czytaj uważnie 🤬 jak już będę miała wycenę to zbiorę wszystko do kupy w jeden post 👀 😜 dla chcących sie zorientowac to tylko kilka stron od końca do przejrzenia więc chyba nie tragedia 😎