Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

🙂 na Bezczelnego Re-voltowicza mam za krótki i zbyt słaby staż na forum🙂 Ale na jednorożca bym się chętnie pisała  😜 Świetny pomysł katija! Szkoda, że wektorów tez za bardzo nie ogarniam...
Wiesz co, Milenka?
Kto jak kto ale Ty, to na bezczelnego revoltowicza  zasłużyłaś bez dwóch zdań! 😀
Ja na bezczelna koszulkę byłabym chętna 🙂
Ja niestety po przeprawach z programem skapitulowałam, ale Nuavar dzielnie walczy z bezczelnymi wektorkami  🙂
ja mam jeszcze taka propozycje "SMIERDZE KONIEM" 😉
Ja bym proponowała, żeby jednak było logo re-volty. Moim zdaniem to ma znaczenie.
katija tego nie trzeba opisywać..  😎  to czuć...  😁
JARA
Mi się marzy, ale bluza z kapturem  i na plecach ten motyw. Ale bluza taka porządna, a nie jakiś łach niewymiarowy.

to było do mnie??????

ceffyl-  tylko bez oferty na łachy proszę 🙂  🤬
oooo panterka-23, jest! ogarniesz nam zamowienie??? :kwiatek: zeszloroczne ciuchy byly super!
panterka ale ja była pierwsza :P

ja nie muszę 😉 odezwalam się bo nikt nie chciał :P

EDIT: a lanie to się Tobie należy i nie omieszkam przy najbliższym spotkaniu :P
Zeszłoroczne ciuchy były świetnej jakości, ale damska polówka mogłaby być  dłuższa. A z pomysłów to najbardziej podoba mi się ta ze szkieletem 🙂
ceffyl weź to na klatę ja nie staję na przeszkodzie - chętnie popatrzę z boku  🙂  😅
A czy przewidujemy też tworzenie normalnych koszulek? Tzn chodzi mi o logo- nie jednorożce, nie bezczelne, tylko takie po prostu logo i ewentualnie jakiś konik jak w zeszłym roku? Czy aktualnie tylko bezczelne?  😉
robie właśnie wektorowy  znaczek - bezczely revoltowicz - jakie chceciekolory napisów i gwiazdek?
napis może czerwony a gwiazdki zółte ? będzie widoczne na każdym kolorze koszulki  😉
[quote author=panterka-23 link=topic=48646.msg1727723#msg1727723 date=1364245746]
JARA
Mi się marzy, ale bluza z kapturem  i na plecach ten motyw. Ale bluza taka porządna, a nie jakiś łach niewymiarowy.

to było do mnie??????

[/quote]

Nie, przecież mam bluzę od Ciebie i w nich chodzę 😉 Chodzi mi o to, że niektóre firmy, które robią takie nadruki oferują szmaty, a nie ubrania 😉
Wyszło to mniej więcej tak 🙂
niestety nie potrafie odwzorować tych taich zanieczyszceń ala pieczątka 🙁

Nuavar jest  świetnie  😅 😅
Sama męczyłabym się z tym dniami i nocami, dziękuję Ci bardzo  💘
Nuavar po prostu są mega ! szczególnie ten wzór na czarnym 
hehehe  proszę bardzo :P wisicie mi dużą czekoladę :P
Ja oczywiście też sie piszę, ale może jakiś taki spokojny nadruk, bardzo chętnie podobny do zeszłorocznego
ceffyl,
to co?
Będziesz ogarniać?
Jakieś ustalenia już są?
Podejrzewam, że Panterka to się już nie da wmanewrować 😉 w realizację,
po ostatniej edycji, hihihi.
ms_konik my się z panterką znamy "face to face" więc co nieco już wiem na temat re-voltowych zamówień  😵  😁

wieczorkiem rozpiszę co i jak potrzebuję żeby wszystko ogarnąć 🙂
póki co proszę o info kto jest wstępnie zdecydowany, jaki wzór i na czym (wzory poszczególnej odzieży też przedstawię)
poprosiłabym o PRIV z tymi informacjami i błagam..  🙇  wpiszcie w tytule koszulka czy cokolwiek 😉
Ja się będę deklarować po poznaniu ciuchów i ich cen 😉
JARA to nie deklaracja, to ocena wstepnego zinteresowania, bez tego niestety nie jestem w stanie zrobić realnej wyceny, bo co innego 10 szt. a co innego 30 😉
liczę się z tym, że coś może nie podpasować np. cena, albo krój 🙂  narazie chętnych jest garść a to trochę mało  😉
Bordowego bezczelnego bym chciała 😀
No ok, ok.

1. Jara
No ok, ok.

1. Jara

2. safie
[quote author=JARA link=topic=48646.msg1729902#msg1729902 date=1364418887]
No ok, ok.

1. Jara

2. safie
[/quote]

3.lizzy