Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

niezupełnie, ale na pewno nie jest to tydzień roboty 😉
ja z obróbki chwilowo odpadam, czasowo nie wyrobię ..  👿
Ja już przerobiłam ten wzór szkielecika na wektor :P jak coś to mam taki plik 🙂
Ja czekam na wzory. Na pewno bezczelna koszulke bym chciała.
A a propo bezczelnych - myślicie, że dałoby się zrobić "indywidualne" koszulki typu, np.: "Bezczelna Fokusowa"? Albo "Re-Bezczelna Fokusowa"? Oczywiście swój nick jako przykład podałam, ale to mogłoby śmiesznie wyglądać :P Chociaż wiem, że baaardzo dużo zachodu by z tym było, więc pewnie nie wypali :P
Ja osobiście pisze się na koszulki i bluzę z kapturem  😁
myślę że takei koszulki to juz każdy sam idywidualnie a  re-voltowicze to już ogół 🙂
Tak myślałam.. 😉
A ktoś coś wie, czy byłaby możliwość zamówienia koszulek bokserek?
Mogłabym ogarnąć sprawę z aukcją i wysyłką.
Ja się piszę, ale tylko na bluzę lub kurtkę. Koszulki i polówki są beznadziejnie niewymiarowe.
wzór szkieletora ma juz od Nuavar  :kwiatek:
czekam teraz aż mi koleżanka wycenę przygotuje, ja tam jestem od czarnej roboty 😉

co do zamowień to raczej na maila mojego słuzbowego bo tak będzie mi łatwiej to ogarnąć, wysyłka bezposrednio z firmy - albo kurierem albo pocz
co do wzorów, kolorów, modeli i rodzajów odzieży to postaram się ogarnąć to tak, żeby było wstawione w wątek, albo na imageshack, coś wymyślę  🏇

ponawiam pytanie 🙂  szkieletor z tyłu duzy i z przodu na sercu np. "my little pony" ?  co z logo re-volty, dokładamy?
ważne info to czy grafa będzie jednokolorowa czy np. 3-kolorowa
koszulki są beznadziejnie niewymiarowe.

to prawie tak, jak ja  😂
A co z Bezczelnym?
Robimy ankietę? :kwiatek:
Dziewczyny, będzie taka bluza przez głowę? Chciałabym taką ostro za dużą, na jesienną jazdę  😜
Może najpierw zróbmy jeden model: jednorożec. A jak się rozejdzie to wtedy drugi. Bo ja się zrobi dwa modele to będzie wymyślanie, ja chce to, ja nie chce tego, nie taki kolor i w ogóle. Zrobi się akcję na jeden model, a później na drugi. Nie lepiej?

Im wiecej nadruków tym wyższy koszt.
Ale z drugiej strony - dwa razy przesyłkę opłącać i to wszystko..?
Zamawiałaś kiedyś tu koszulki? Wiesz jak to wygląda? Zgłasza się 50 osób, wszystkie 50 osób chce.  20 osób jęczy, że chce, ale nie może, kolejne 10 chce, ale nie wezmą, bo kolor się nie podoba, następnym 15 wzór się nie podoba. Jeszcze są osoby, które chcą re-volta, inne voltopiry, będa kłotnie o kroje, o logo, o napisy, o wzory. 2 miesiące minie zanim w ogóle cokolwiek ruszy. Więc przy dwóch wzorach będzie dwa razy więcej stękania. Wszystkim się nie dogodzi.
JARA spokojnie 🙂 moge mieć wycene i na takie i na takie 🙂 ciuchy będą niezależne od wzoru, a wzór bedzie wykonywany metodą wgrzewu, więc obojetne mi jaki, byle bym wymiary miała i projekt 🙂
zamówienia będę przyjmowala indywidualnie lub grupowo (jeśli sie grupa zorganizuje z adresem do wysyłki), ta metoda nie ogranicza mi ilości sztuk od danej osoby, tyle tylko, że od ilosci OGÓLNEJWSTĘPNEJ zależeć będzie cena 🙂

zanim przyjmę jakiekolwiek zamówienie przedstawię merytorycznie wszystko co dostępne, ustalimy rodzaje odzieży - polo, bluzki damskie/męskie, t-shirt, kurtki softshell czy ortalionowe, bluzy z kapturem czy bez, wciągane czy na zamek.. 😉

odzież będzie od jednego dostawcy, ale to nie ogranicza ani rodzaju ani producenta 🙂 jedyna uwaga to taka, ze zamawiać będę chciala większymi partiami, żeby ograniczyc koszta przesyłki ( magazynu nie posiadamy..  :icon_rolleyes🙂

nic nas nie goni poza chęcią posiadania  😁

EDIT: sprostowanie bo zamotałam 😉
jednorozec z my little pony na plecach, a na piersi male logo "ukradzione" z forum- re-volta albo voltopiry. mozemy sie ladnie usmiechnac do Nuavar, o zrobienie tego, zeby sie nadawalo do druku? :kwiatek: kwiatek: :kwiatek:
a to samo "my little pony" będzie można jakoś wywabić ? :P
bedzie można 😉
Zainspirowana wypowiedzią asds z poprzedniej strony, stworzyłam takie coś  🙂
plackowata JA CHCĘ!!!  🏇  a masz to w wektorze stworzone?
Niestety nie, jakoś wektorami jeszcze nie było dane mi się bawić  🙂
Ale może  Nuavar dałaby radę to przerobić?
Plackowata, fajne!!!

Nuavar
bardzo Cię prosimy o wektorki 🙂, bardzo, bardzo....
Plackowata   Świetna, tylko na czarnym materiale tam gdzie żółte fajnie jakby było czerwone 😀 Ale nie wybrzydzam jak coś 😀 Ogólnie czad ! 🙂
Mnie sie podoba pomysł katiji  🙂 jestem jak najbardziej za 🙂
zabeczka17 no problem  🙂 I tak pewnie trzeba będzie zrobić białą wersję na czarne koszulki, więc zmienienie gwiazdek na czerwone to nie problem.
Też bym się na taką koszulkę pisała 😀
Logo revlty mam już w wektorze a co do reszty :P to trzeba się ładnie uśmiechać i dac mi trochę czasu - najlepiej jakby mi jedna osoba wysłał pw co dokładnie trzeba przerobić 🙂
Ja właśnie ściągam sobie Inkscap'a ,  więc dzisiaj wieczorem powinnam wstawić gotowe grafiki w dwóch wersjach  🙂
o i super 🙂  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się