Na szkieleta na polo ciemnym jakimś to ja się zapisuję już. 🙂. Zresztą na ipolo z innym takoż, ale na szkielet nade wszystko. Kocham. (nie mam ikonki z rozmaślonymi oczkami)
Moim zdaniem całość na plecach, jak ktoś ma duży biust to z przodu nadruk na obcisłej koszulce wygląda obrzydliwie. No i jestem za wersją bez "my little pony".
Jak tak dalej pójdzie to koszulka bedzie dostępna tylko w wirtualnie ;-) Dziewczyny ślicznie proszę :kwiatek:, czy któraś poświęciłaby swój czas, aby ogarnąć temat zamówień? :kwiatek:
A to gdzie ten szkielet ( z napisem my little pony czy nie) bedzie dostępny niech zadecyduje ankieta.
edit: pozwolę sobie zacytować Julie której pomysł bardzo mi się spodobał- Ja proponuję forumowe koszulki z napisem " BEZCZELNI REVOLTOWICZE"! 😀
taki napis na plecach byłby hiciorem. 🙂 oczywiście razem ze szkieletem jednorożca 🙂
a forumowa panterka już się nie zajmuje koszulkami? w sensie produkcji 👀 ja mogę u siebie w firmie poprosić o wycenę i chyba dalabym radę to ogarnąć produkcyjnie
to ja się postaram ogarnąć temat na dniach i podać ceny, jak wam przypasują to wrzucę dostępne kolory i modele potrzebuję tylko info kogo i co interesuje ( rozmiary poxniej 😉) tzn.:
polary, polo, t-shirty, bluzy (z kapturem, bez..), kurtki? no i najważniejsze, wielkość nadruku (standard to A4), gdzie ten nadruk (przod, tył, przód i tył) i kto ogarnie wzór wektorowo? 🙂 BASZNIA w czym tworzyłaś szkieletora? 🙂
asds czekamy na propozycję kroju pisma :kwiatek: zrobic się da bez problemu, sama chętnie taką sobie zrobię 😁 jak się wyrobię to może coś projektowo ogarnę, ale nie obiecuję
asds czekamy na propozycję kroju pisma :kwiatek: zrobic się da bez problemu, sama chętnie taką sobie zrobię 😁 jak się wyrobię to może coś projektowo ogarnę, ale nie obiecuję
Myslałam nad czyms w stylu odcisku piećzątki urzędowej.... 😂
Mogłoby być jeszcze " Bezczelna Re-Volta Approved" stempel na plecach duży, a z przodu małe logo z koniem re-volty na piersi 🙂
ja bym zostawila samo "BEZCZELNY RE-VOLTOWICZ". i gdyby byly dwa wzory- szkielet i napis to ja sie pisze na obie. i maaarzy mi sie, zeby byla damska koszulka, jak w zeszlym roku. bo ja polo nie lubie, a t-shirty sa nieksztaltne. ceffyl, :kwiatek:
Czyli tak, dzięki wspaniałomyślności ceffyl :kwiatek: mamy osobę do ogarnięcia tz. logistyki 🙂 No to teraz gorąca prośba do pozostałych :kwiatek:-> graficy ruszajcie do boju 🏇 🙂
Dla mnie szkielecik ( na plecach lub nad cyckiem) oraz Bezczelny Re-voltowicz- rządzą. Już nie mogę się doczekać produkcji 🙂 Tylko dajcie jakieś wzory 🙂 :kwiatek:
a ja bym jeszcze poprosiła kogoś o ogarnięcię wstępnej listy :kwiatek: same zamówienia jak już będzie wszystko ustalone to innna sprawa 🙂 narazie potrzebuję mniej więcej ilości 🙂 ułatwi mi to wycenę no i wielkości grafik 🏇
ceffyl, na razie przyjmij 50 koszulek. bo lista to niestety nie jest mozliwa. najpierw musi byc projekt i wzory, zeby mozna bylo stworzyc liste, a najlepiej aukcje jak panterka. MelancolieDemon, idz posprzataj na swoim mhrocznym bloghu. my sobie radzimy.
I ja, i ja! Na bezczelnego revoltowicza się piszę! Te polówki, co były w poprzedniej edycji (fruit of the loom) są super jakości! Koszulki nie-worki też były.