Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

Lepiej będzie mieć to na plecach 🙂 lub jako malutkie logo  nad piersią🙂
A może szkielet z "my little pony" na plecach, a na piersi tylko "re-volta.pl"?
Ja bym się ograniczyła do napisu re-volta rezygnując z my little pony. Jak dla mnie dwa napisy to za dużo. Szkielet raczej na plecach.
Na szkieleta na polo ciemnym jakimś to ja się zapisuję już. 🙂. Zresztą na ipolo z innym takoż, ale na szkielet nade wszystko. Kocham. (nie mam ikonki z rozmaślonymi oczkami)
Moim zdaniem całość na plecach, jak ktoś ma duży biust to z przodu nadruk na obcisłej koszulce wygląda obrzydliwie. No i jestem za wersją bez "my little pony".
Jak tak dalej pójdzie to koszulka bedzie dostępna tylko w wirtualnie ;-)
Dziewczyny ślicznie proszę  :kwiatek:, czy któraś poświęciłaby swój czas, aby ogarnąć temat zamówień? :kwiatek:

A to gdzie ten szkielet ( z napisem my little pony czy nie) bedzie dostępny niech zadecyduje ankieta.

edit: pozwolę sobie zacytować Julie której pomysł bardzo mi się spodobał-
Ja proponuję forumowe koszulki z napisem " BEZCZELNI REVOLTOWICZE"! 😀

taki napis na plecach byłby hiciorem. 🙂 oczywiście razem ze szkieletem jednorożca 🙂
Al to zamówienia najpierw, czy najpierw projekt?
ja sie zapisuję. Już. 🙂
a forumowa panterka już się nie zajmuje koszulkami? w sensie produkcji  👀
ja mogę u siebie w firmie poprosić o wycenę i chyba dalabym radę to ogarnąć produkcyjnie
:kwiatek: A  jesteś w stanie załatwić koszulki polo- damskie?  :kwiatek:
jestem 🙂 tylko musisz pamiętać, że damskie modele są dość krótkie, takie nieco poniżej pasa 😉
luzik  :kwiatek: , w pierwszej edycji wzięłam o rozmiar większa i zwężałam - z tym akurat nie ma problemu 🙂
to ja się postaram ogarnąć temat na dniach i podać ceny, jak wam przypasują to wrzucę dostępne kolory i modele
potrzebuję tylko info kogo i co interesuje ( rozmiary poxniej 😉) tzn.:

polary, polo, t-shirty, bluzy (z kapturem, bez..), kurtki?
no i najważniejsze, wielkość nadruku (standard to A4), gdzie ten nadruk (przod, tył, przód i tył) i kto ogarnie wzór wektorowo? 🙂
BASZNIA w czym tworzyłaś szkieletora?  🙂
A będą może koszulki

" Jestem bezczelnym Re-voltowiczem!"
asds czekamy na propozycję kroju pisma  :kwiatek: zrobic się da bez problemu, sama chętnie taką sobie zrobię  😁
jak się wyrobię to może coś projektowo ogarnę, ale nie obiecuję
asds czekamy na propozycję kroju pisma  :kwiatek: zrobic się da bez problemu, sama chętnie taką sobie zrobię  😁
jak się wyrobię to może coś projektowo ogarnę, ale nie obiecuję

Myslałam nad czyms w stylu odcisku piećzątki urzędowej.... 😂

Mogłoby być jeszcze " Bezczelna Re-Volta Approved" stempel na plecach duży, a z przodu małe logo z koniem re-volty na piersi 🙂
asds super pomysł z tym bezczelnym Re-voltowiczem   😁 na takie cos na pewno się piszę
ceffyl w końcu ktoś się znalazł na ogarnięcie tego 🙂
azazu93 obym podolała...  😵  😁
ja bym zostawila samo "BEZCZELNY RE-VOLTOWICZ". i gdyby byly dwa wzory- szkielet i napis to ja sie pisze na obie. i maaarzy mi sie, zeby byla damska koszulka, jak w zeszlym roku. bo ja polo nie lubie, a t-shirty sa nieksztaltne. ceffyl, :kwiatek:
🚫
Skoro nie ma już danej aukcji na Allegro, to żeby nie robić bałaganu na forum, można by zamknąć ten wątek.
MelancolieDemon   🤔  idź zaśmiecać inne forum ..  co wątek to głupsze wypowiedzi.. 🙄  nie potrzebujemy tutaj emo i innych psycholi .. 😵
Czyli tak, dzięki wspaniałomyślności ceffyl   :kwiatek: mamy osobę do ogarnięcia tz. logistyki 🙂
No to teraz gorąca  prośba do pozostałych  :kwiatek:-> graficy ruszajcie do boju  🏇 🙂

Dla mnie szkielecik ( na plecach lub nad cyckiem) oraz Bezczelny Re-voltowicz- rządzą.
Już nie mogę się doczekać produkcji 🙂 Tylko dajcie jakieś wzory 🙂 :kwiatek:
a ja bym jeszcze poprosiła kogoś o ogarnięcię wstępnej listy  :kwiatek:
same zamówienia jak już będzie wszystko ustalone to innna sprawa 🙂
narazie potrzebuję mniej więcej ilości 🙂 ułatwi mi to wycenę
no i wielkości grafik 🏇
ceffyl, na razie przyjmij 50 koszulek. bo lista to niestety nie jest mozliwa. najpierw musi byc projekt i wzory, zeby mozna bylo stworzyc liste, a najlepiej aukcje jak panterka.
MelancolieDemon, idz posprzataj na swoim mhrocznym bloghu. my sobie radzimy.
ja na pewno na szkielecika się wpisuję. ( się powtarzam, wiem).  😀
jestem chętna nawet na dwie  🏇  jak ktoś ogarnie wzory koszulek to dam znać które chce .
I ja, i ja!
Na bezczelnego revoltowicza się piszę!
Te polówki, co były w poprzedniej edycji (fruit of the loom) są  super jakości!
Koszulki nie-worki też były.
ceffyl, w pisaku, skanerze i gumce 😉
😁  BASZNIA  👍 
no to jeszcze pozostaje kwestia przerobienia Twego dzieła na wektor  🤣
😉

Ale chyba to nie bedzie problem, jak robilam koszulki, to dawalam JPgi czy pdfy, to chyba kwestia kliku, bo projekt jest czarno-bialy, bez odcieni.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się