dzisiaj odebrałam paczkę z poczty. Polówka jest śliczna. Dziękuję :kwiatek: Właśnie pokażcie zdjęcia bluzy 👀 bo się czaję, ale chciałabym je zobaczyć "na żywo" 😉
PS. To ja jestem ta osobą, która zamawiała granatową, a dostała czarną, ale nie będę zmieniać 😉
tak kurczę, kusi mnie te polo, ale boję się że jak wezmę L lub XL to będzie za krótka, a jak XXL to się w niej utopię, albo i nie utopię, ale nie będzie estetycznie 🙁
Ja nie tracę wiary. Chciałabym dostać przed zawodami w RR i się lansować wobec kwiatu west. 😉
nie wiem kiedy te zwody, ale chyba jest jeszcze szansa by PP się w terminie zmieściła :P Ps: ja jestem pod wrażeniem ostatniego wyczynu PP xD paczka niemal z drugiego końca polski była u mnie dnia następnego po wysłaniu mając w adresie błędny kod pocztowy xD (jak chcą to potrafią! a zawartość przesyłki prawie 1000zł mnie kosztowała :P)
Koszulka połówka super!Duuuuzo lepsza niż wczesniejsza edycja, bardzo fajnie nadruk wyszedł, materiał lepszy, krój lepszy.Za jakis czas kupuje następną🙂 Tylko szczegół że jest na mnie za mała 😁
Ja dostałam już swoją czarną polówkę - jest super, jeśli chciałabym się czegoś przyczepić, to tylko tego, że mogłaby być 1-2 cm dłuższa... Teraz czekam na bluzę 🙂