Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

Ja mam polo S. Ogólnie bardzo fajne, ale mogłoby być węższe w talii i na dole i dłuższe.
dzisiaj odebrałam paczkę z poczty. Polówka jest śliczna. Dziękuję  :kwiatek:
Właśnie pokażcie zdjęcia bluzy  👀 bo się czaję, ale chciałabym je zobaczyć "na żywo"  😉

PS. To ja jestem ta osobą, która zamawiała granatową, a dostała czarną, ale nie będę zmieniać  😉
Odebrałam dziś z poczty polo i bluzę, są świetne i idealnie pasują  :kwiatek:
Nasturcja-Renata, pisałam granatowa 😉
majeczka wiem, wiem  :kwiatek: Panterka-23 pisała jakis czas temu, że będzie jedna pomyłka (zamówiony granat, przyjdzie czerń)  😉
Obiecane zdjęcia bluzy 🙂
granatowa M-ka
zdj.robione telefonem, wiec jakość słaba
Czekałam na efekt końcowy na "żywo" i powiem, że całkiem ładnie wszyło. Na aukcyjnych fotkach te rzeczy nie prezentują się, aż tak fajnie ;-)

Będą jeszcze aukcje wystawione po świętach, prawda Panterko ?  👀

(mógłby mi ktoś zmierzyć tą damską taliowaną M w biuście ? :kwiatek: )
No jak takż eczekałam na zdjecia bluzy , moze się i skusze😉
tak ze względu na to, że my robimy to sami - będą w stałej ofercie 🙂
mam bluzę jest superrr !  💃
A ja nie mam. Ani koszulki ani nic.  🙁
Tana- pocieszę Cię, że ja też póki co :P
Taniu zaraz do Ciebie odpiszę

marysia bez przesady kupiłaś koszulkę w piątek- kiedy miałam ją zrobić i wysłać? W święta?
tak kurczę, kusi mnie te polo, ale boję się że jak wezmę L lub XL to będzie za krótka, a jak XXL to się w niej utopię, albo i nie utopię, ale nie będzie estetycznie  🙁
panterka- pocieszam Tanię tylko.
panterka- pocieszam Tanię tylko.

Dziękuję.  :kwiatek:
Niestety, moja koszulka zagubiła się gdzieś w odmętach Poczty.
Może wróci do nadawcy i jakoś do mnie dotrze?
Nie tracę nadziei.
chyba to kurier był?
chyba to kurier był?

No właśnie poczta. Podkusiło mnie. Wklepałam podany numer przesyłki i mam komunikat, że taka przesyłka nie istnieje.
Ja mam pecha zawsze. Buuu....
Tania nie zamartwiaj się tak - na pewno dotrze 😉
PP wcale nie jest taka tragiczna 🙂

swojego zamówienia już się doczekać nie mogę 🙂 a ponoć czeka już na mnie w Lbn x)
Ja nie tracę wiary. Chciałabym dostać przed zawodami w RR i się lansować wobec kwiatu west.  😉
Ja nie tracę wiary. Chciałabym dostać przed zawodami w RR i się lansować wobec kwiatu west.  😉

nie wiem kiedy te zwody, ale chyba jest jeszcze szansa by PP się w terminie zmieściła :P
Ps: ja jestem pod wrażeniem ostatniego wyczynu PP xD paczka niemal z drugiego końca polski była u mnie dnia następnego po wysłaniu mając w adresie błędny kod pocztowy xD (jak chcą to potrafią! a zawartość przesyłki prawie 1000zł mnie kosztowała :P)
Tania,
pewnie wyłane poleconym priorytetem
a polecone w tej szukajce nie wychodzą tylko paczki.
Szukałam kiedyś i lipa.
Niestety chyba nie. Jednak zaginęło. Trzeba reklamować. Nadawca musi.
Trudno, czekam.  🙁
Koszulka połówka super!Duuuuzo lepsza niż wczesniejsza edycja, bardzo fajnie nadruk wyszedł, materiał lepszy, krój lepszy.Za jakis czas kupuje następną🙂
Tylko szczegół że jest na mnie za mała 😁
bardzo proszę użytkownika GINGSTER (nik z allegro) o pilny kontakt
MAM!!! Piękna!!  🙇 🙇
Ja dostałam już swoją czarną polówkę - jest super, jeśli chciałabym się czegoś przyczepić, to tylko tego, że mogłaby być 1-2 cm dłuższa...
Teraz czekam na bluzę 🙂
a jak wgle te koszulki kupić, bo nwm  😡 ?? przez allegro czy jak ??
a jak wgle te koszulki kupić, bo nwm  😡 ?? przez allegro czy jak ??

tba zltc na algr. lnk w prwsm pst .
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się