Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

Ale polo fajne!!!

Niech ten listonosz się śpieszy, bo chciałabym swoją fuksję i garnat przed świętmai jeszcze przywdziać 🙂
Isabelle,
z tego co Panterka pisała, to do końca wakacji będzie można zamawiać,
aukcje będą wznawiane.
A co do kolorów, to jak ludziki powstawiają fotki zamówionych rzeczy to wszystko będzie jasne 🙂

asds fuksja  🍴, odważna z Ciebie kobita 😀
ms_ konik piekna 😀  super lezy
A ja czekam na moja czern 😀
Świetna ta polóweczka 🙂
Mojej jeszcze nie przyniósł listonosz.
Mnie też juz odwiedził kurier 😀 Bluza i t-shirt  😜 booskie
[quote author=ms_konik link=topic=48646.msg1360739#msg1360739 date=1333548937]
marysia550,

ale rozmiar się zgadza z wymiarami , to M T-shirt.

[/quote]

no właśnie się nie zgadza, skoro w realu jest na każdej długości min. 10 cm więcej (wyglądam jak w worku) (53/71)

koszulka damska

a co do koloru to w ostateczności kupiłabym czarną lub czerwoną, gdybym wiedziała, że ta jest taka jasna.
marysia550,
ale Ty bierzesz wymiary z koszulki damskiej a ta na Twoich fotkach to T-shirt
i wg rozmiarówki t-shirtów się zgadza.

(czy ta na fotce to nie t-shirt?)

Edit:
już widzę!
nie wiem, czemu zasugerowałam się, że to t-shirt.
pardon, marysiu  😡

kupiłam to http://allegro.pl/show_item.php?item=2194132422 , ale chyba faktycznie to jest to, co było męskie w rzeczywistości?????
To mnie się pomerdało lekuchno a nawet bardziej niż lekuchno 🙁
tylko ona faktycznie jest nijak taliowana, więc może zaszła pomyłka i dostałam T-shirt

edit- na pewno nie jest taliowana, sprawdziłam.
Dostałam dziś bluze i polo  😀 Polówka jest boska a bluza fenomenalna  😜 😍
marysia550 mam ta koszulke co podałas w linku 🙂 wcale nie wygląda na męską, ale moge sie nie znać 🙂 kurier dziś mi ja przywiózł + bluze

panterka  👍
azazu- a Twoja jest zwężana? bo moja od góry do dołu prosta i wielgaśna, na prawdę, mimo 177 cm wzrostu tonę w niej. Spójrz na zdjecie na poprzedniej stronie i powiedz, czy tak wygląda, jak Twoja. Albo zrób swojej zdjęcie.
Niestety dzis nie mam czy (chodzi o swiatło-bo aparat mi padł) Ja mam M-ke, jest troszke za duża ale specjalnie wziełam o rozmair wiekszą 🙂 na lato bedzie fajna,przewiewna
a ma taki krój jak ta na moim zdjęciu? ile masz wzrostu?
tak tak, taki sam 🙂 zwykły t-shirt (ten za 25zł) M. Wzrostu to ja mam nie wiele - ok.163
moja i D+A polóweczka fuksja też dzisiaj doszła. Śliczne są! Dziękuje 😉
Ja zamówiłam xl i mam nadzieję, że nie będzie za krótka i za szeroka..
A u mnie nie było paczuszki 🙁
tak tak, taki sam 🙂 zwykły t-shirt (ten za 25zł) M. Wzrostu to ja mam nie wiele - ok.163

możesz zmierzyć swoją i podać wymiar?

Dziewczyny wstawiajcie fotki!
Isabelle - ooooo kurde zapomniałam o Tobie najmocniej przepraszam

Marysia - to może jak tak piszesz na forum a nie na pw to napisz też, że powiedziałam: jak koszulka Ci się nie spodoba to Ci ją wymienię

Bardzo Was przepraszam za wszystkie niedopatrzenia byłam 3 tyg codziennie na szkoleniach unijnych zamówienie przejęli pracownicy - moja wina to co zapomniałam im przekazać.

Wiem już, że będzie jeszcze jeden zong ktoś dostanie polo M zamiast granatu czarne ale to dlatego, że nie było na stanie granatu więc wysłali czarne bo nie mieli do allegrowicza kontaktu (jeżeli czarna nie będzie pasowała -wymienię na inną)

Kto chce koszulkę Marysi za 25 zł? z przesyłką
panterka jakbym miała kase o tak żeby wydac to bym wzieła 🙂

Wklejam BARDZO poglądowe zdjęcie(robione telefonem bez lampy  😡 )
Wymiary+/- 1cm
panterka- a jaka jest różnica w kroju między męską, a damską? Tą moją mogę oczywiście komuś bezpośrednio wysłać.
a ja sobie mysle, ze wezme jeszcze jedna koszulke. a bluza jest meeega 🙂
ja też jeszcze nie dostałam 🙁
Moja czarna polówka 🙂 nie patrzeć na mnie, bo jestem wymęczona po jeździe i chora  🙁

nie no Marysiu bez 2 zdań dostałaś thirt unisex a nie damską koszulkę - przepraszam najmocniej 🙂
ja chyba sobie bluzę jeszcze zamówię  😀
pokazywać się w bluzach!
panterka- rozumiem, jesteśmy umówione.
Laski, które mają bluzy- jak z rozmiarówką?  😉 Na osobę +/- 174, chudą, M czy L ?  😀
tak Marysiu - zobacz moje allegro (same pozytywy )  🤣

widzę, że mierzyłaś tą koszulkę podaj wymiary bo parę osób pyta
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się