Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

panterka masz PW 😎
Bardzo proszę aby Tristialka odezwała się do mnie na pw
panterka-23, kiedy wyślesz koszulki?
[quote author=panterka-23 link=topic=48646.msg1353042#msg1353042 date=1332948755]
koszulki już są do końca tyg zrobimy nadruki w poniedziałek wysyłki 🙂
[/quote]

prosze, majeczka, poniedziałek jest jutro  😀
edit: literówka
Nie mogę się już doczekać... 🙂
azazu93, a o co Ty mnie prosisz? było kilka terminów już wysyłania dlatego pytam panterki (nie Ciebie) co  w tym złego?
Ja Cie o coś proszę ? Poprostu taki panterka podała termin to Ci go podałam nie wiem co w tym jest złego. Tylko Ci odpowiedziałam wiec nie wiem o co Ci chodzi 😉
majeczka- wcześniej panterka podawała termin, w którym koszulki DO NIEJ miały być wysłane, a ona miała jeszcze zrobić nadruki i dopiero wysłać.
[quote author=panterka-23 link=topic=48646.msg1342869#msg1342869 date=1332157123]
no właśnie nie mogę tego zmienić ponieważ na aukcji była już sprzedaż. Bardzo Was przepraszam nie było to zamierzone - nie czekaj wpłać o 10 zł mniej

Ps. Widzę, że sprzedaż się ruszyła więc czekam na zamówienia do 22 dziś, jutro zamawiam odzież i w czwartek piątek wysyłam
[/quote]

to tak dla przykładu, dlatego zapytałam panterki, jako organizatorki akcji i jako osoby, która wie czy już ma koszulki, czy sa już nadruki itd.
wczoraj i dziś  zostały wysłane wszystkie koszulki i bluzy  🏇

Zapraszam pozostałych chętnych na aukcje
Panterka, super wiadomość! 💃 💃

Teraz pozostaje czatować na listonosza 😀iabeł:
panterka-23- Super  😅 Jak tylko przyjdzie, zrobię zdjęcie 😉
No to czekamy 🙂
dobra wiadomość😉  to czekam na przesyłke, jak mówi Trista też postaram sie ja obfocić 😉 ale jezeli ktoś bedzie mia pierwszy niech pokazuje 😀
na mnie cos czeka (  jakas przesyłka) u rodziców  😎 ale nie mam jak sie tam dostać  😤
u mnie nic póki co 🙁
wysłane  kurierem "wczorajsze" powinny już u Was być
Ja mam jakieś awizo, ale podejrzewam, że to kolczyki bulterierki :P
A ja dostałam dziś bluzę i koszulkę  😅 I jak się trochę bałam, ze nie trafiłam z rozmiarem, to jednak wybrałam idealnie. Bluza jest super, polo też.
Nie mogę się doczekać swojej paczuszki  🏇
Mnie cały czas korci bluza, ale obawiam się, że rękawy będą krótkie... Zamawiał ktoś może bluzę w rozmiarze xl?
Ja zamówiłam, ale jeszcze nie mam paczki
Jak tylko dostaniesz, będę baaaardzo wdzięczna za podanie wymiarów :kwiatek:
Maaaam!!!
Ale śliczna!
I rozmiar akuratny a bałam się, że xs będzie przymała 🙂
Dzięki, Panterka  :kwiatek:
Dziewczyny - pokazywać , bo umrę z ciekawości... 🙇 , i będziecie mnie miały na sumieniu ... 😉
kurier byl!!! mam!!! mam!!!  😅
a ja jestem niezadowolona.
Po pierwsze zamówiłam kolor azul real i kiedy okazało się, że paleta nieważna ustaliłam z panterką, że jak dojdą do niej koszulki zrobi mi zdjęcie turkusowej i wyśle, a następnie ja zadecyduję, czy chcę ten turkus czy nie ( ponieważ jasne kolory dla mnie nie wchodzą w rachubę). Chciałam wyeliminować koszty wysyłki.  Koszulka przyszła niebieska jasna.
Po drugie zamówiłam rozmiar M, w rozmiarówce było że to będzie 44/61. Dostałam 53/71.

panterka- czekam na PW, jak chcesz rozwiązać tą sytuację.

edit. dodaję zdjęcia, kolor taki jak na pierwszym.

marysia550,
no jest jasna, nie da się ukryć 🙁
Edit:
ale rozmiar się zgadza z wymiarami , to M T-shirt.

Dodaję fotki, liche bo coś mi aparat zwariował :/, chyba wyjedzie do koszalina 🙁
ja niestety się nie doczekałam, czekałam na wiadomość o palecie kolorów, panterka kazała mi nie zamawiać i czekać, ze w poniedziałek lub wtorek (26-27 czyli 1,5 tyg temu) mi powie co ma i jak to jest z kolorami-rozmiarami dostępnymi. wiadomości żadnej ni ma od tej pory. trudno, nie będę marudzić, na nastepną akcję się załapię.
Isabelle, ale na allegro dalej możesz kupić koszulki! Ta aukcja jeszcze będzie trwać 2 dni.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się