marysia550- tylko Twój kolor się nie pokrywał.Turkus to taki niebieski jak na Twojej linijce Zairka- wstawię Dla tych co zamówili do wtorku tak jak mówiłam jedzie już odzież z zagranicy.
panterka- problem w tym, ,że ja NIE CHCĘ jasnej i koniec.
pisałam o tym na maila, ze Ci ją wymienię- chyba nie ma sensu prowadzić dyskusji i tu prawda?
Spoko, myślałam, że skoro napisałaś i tu....odpisuję na maila zatem
Do końca aukcji zostało 11h, robię zamówienie. Pewnie powiele pytanie, ale muszę się upewnić, nie czytałam ostatnich 2stron. Jeśli kupię polówkę i bluzę to jaka cena za przesyłkę? 👀 nie mogę znaleźć tabeli rozmiarów wstawionych przez katije 😵
JARA z tego co ja zrozumiałam zaznaczasz odbiór osobisty czy tam jakis inny za 0 zł i piszesz w wiadomosci do sprzedajacego obok rozmiaru i kolory jeszcze info ze kwota przelane z dolicoznym kosztem wysyłki
Jara Ja dałam inny rodzaj wysyłki (czy jakos tak) i recznie wpisałąm 10zł i tyle :kwiatek:
JARA, to w mojej galerii sobie zobacz 😉
Tak jak obiecywałam zamówiłam 😀 Niestety tylko t-shirt ale i tak się ciesze że bedzie coś z forum w mojej szafie a nie szafie konia 😀 edit: zamówiłam w ostatniej chwili jeszcze bluze 🤣 🤣
Uff zdążyłam jeszcze zamówić bluzę i polo a jak będzie z tymi kubkami ? 😀
Kubek można zrobić samemu. W większości punktów foto wykonują kubki z własnym motywem i nie jest to duży koszt. Ja bym chciała kubek z końskimi nogami z Re-voltowego logo, tylko nie wiem czy uda się załatwić większy (lepszej jakości) obrazek. Na upartego i z tego nagłówkowego by się zrobiło. Czerwony kubek i okalający go obrazek 😉
Tak zamawialam,ze zapomnialam i przegapilam.
JARA, pisz do panterki, przeciez na pewno sie z nia dogadasz.
Eh ja też się spóźniłam, dopiero zobaczyłam wątek :emot4: Będzie jeszcze jakaś druga edycja? 🙁
Ja napisałam prośbę do Panterki i czekam na pozytywne rozpatrzenie :P
smarcik grzej szybko do panterki moze sie jeszcze zalapiesz ;] Myślę że gdybyś jej kase wpłaciła od ręki to by problemu nie było 😉 Szczerze to się doczekać nie moge mojego czanrego zestawu 😜
aukcje są z koszulkami ponownie 🙂
"DOSTĘPNE KOLORY - PROSZĘ NIE SUGEROWAĆ SIĘ PALETĄ CZARNA, ŻÓŁTA, TURKUSOWA, NIEBIESKA, CZERWONA, FIOLETOWA, POMARAŃCZOWA, JASNY RÓŻ, ZIELONA (KELLY GREN) FUCHSIA," mozna te kolory gdzieś zobaczyć?
Ja już polówkę i bluzę zakupiłam.panterka-23, napisałam Ci w wiadomości jaki rozmiar i kolor.
😅 Można jeszcze kupować koszulki i bluzy! 😅
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11305383 Może moderator zmieni tytuł, że jeszcze można zrobić zakupy 😉
Ja też zakupiłam bluzę i koszulke polo. Panterka kiedy będzie wysyłka?
dziś zamawiam odzież - pod koniec tyg wysyłka KATIJA - koszulki forumowe będą w stałej ofercie 😉 allegro będzie ponawiane hmmmm do końca lata?
Informujez ze ja też juz zapłaciłam przez PayU za 2 koszule polo. Fuksja i granat 🙂 I jak tam sprawa koszulkowa sie posuwa?
a ja nie mogę się doczekać 😕
koszulki już są do końca tyg zrobimy nadruki w poniedziałek wysyłki 🙂
panterka-23 Wysyłane będą wszystkie zamówione na poprzedniej aukcji?
ogólnie wszystkie zamówione