Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

To ja kupiłam już 2 koszulki, ale z płatnością czekam na zmianę ustawień Allegro z 20 zł na 10 :/
no właśnie nie mogę tego zmienić ponieważ na aukcji była już sprzedaż. Bardzo Was przepraszam nie było to zamierzone - nie czekaj wpłać o 10 zł mniej

Ps. Widzę, że sprzedaż się ruszyła więc czekam na zamówienia do 22 dziś, jutro zamawiam odzież i w czwartek piątek wysyłam
panterka-23 - moje też będą  😉? To ja się osobiście po odbiór w czwartek pofatyguje  😀.
Można wpisać inny koszt przesyłki - 10 zł. Ja tak zrobiłam.
figaro- tyyyyyyy zapomniałam 🙂
Oooooo, ty niedobra kobieto .... 🤬
pytanie z serii głupich  😡 czy granat to bedzie granat granat czy może jakiś jaśniejszy?
panterka-23 masz może jakieś zdjęcia granatowego i czerwonego  👀
nie mam
a po 2 na różnych monitorach i tak będzie kolor wyglądał inaczej
[quote author=panterka-23 link=topic=48646.msg1342433#msg1342433 date=1332105635]
Bardzo proszę osoby które kupiły koszulki itp aby jak najszybciej podały mi kolory i rozmiary ponieważ jutro bym chciała zamówić odzież i wysłać zamówienia
[/quote]

na allegro podałam w temacie wysyłki do wiadomości sprzedajacego - więc chyba cacy będzie?  👀 😉
cacy
czekam z niecierpliwoscią na przesyłkę 😀 👀
Ja jeszcze formularza zamówienia nie wypełniłam bo będę płatność w piatek dopiero robic
w koszulkach teja to braz czy bordo? 👀
Zairka- Na moim monitorze to wygląda jak bordo/ śliwka.
no wlasnie u mnie na jednym bordo na drugim braz i czekam 👀
Ja będę brała granat i "oczywiście" fuksję 😉
ja też granat, rozmiar "M"
Mam pytanie- wylicytowałam kliknęłam płacę payU i rozłączyło mnie, pisze, że wpłata rozpoczęta, ale czy ona faktycznie jest rozpoczęta? Nie wpisałam koloru i rozmiaru.
Ja przechodziłam dalej i mnie wywalało już przy płatności PayU, jak miałam przejść do banku, jakaś awaria chyba bo pisze żeby spróbować później 🙄
a masz, że wpłata rozpoczęta w tabelce? 
edit- teraz anulowałam, zrobiłam jeszcze raz i wyskoczyło mi to co Tobie.
Mnie to cholerne PayU tak wk...wiło, że wrzucę Panterce
na konto podane po aukcji.
Panterka, nie będzie problemu?
ja też bym wolała, bo ...

edit- ale nie widzę numeru konta
Całe allegro ma problem. Chciałam kupić cos na innej aukcji, nie przez PayU tylko przelewem to też błąd wyskoczył 🙄
może być na konto - podam na pw

tylko w tytule piszcie proszę login
a kolory i rozm na maila z allegro i najlepiej w mailu z kup teraz - dziękować
udało mi się przez PayU.
kiedy sie dowiemy czy i kiedy będą bejsbolówki :oczy:
panterka- widzę, że  w opisie koszulek taliowanych zmieniłaś paletę kolorów. Co z tymi, którzy zamawiali wg palety? A ten turkus to taki, czy jaśniejszy ?
Ja będę dopieor w piatek płącic ;/

Spróbuje przez payU
panterka jak bedziesz miala pierwsze gotowe produkty to wstaw fotke przed wysylka :kwiatek:
Podpisuje się pod Zairka , ja dziś zamowiłam jedną polówke i czekaam🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się