Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

Bluza super, ale nie, nie... nie mogę sobie na nią pozwolić 😉. Za to jeden T-shirt.. hmm. Ale czarny czy fuksja?! Nie no.. Czerń praktyczna 😉
Chyba się skuszę. Powiedzcie jeszcze czy będą te bejsbolówki czy nie będą? Bo to by po prostu pełnia szczęścia była 😀
Nie mam konta na allegro. Mogę normalnie kupić koszulkę czy tam bluzę i zapłacić przez to PAY?  👀
Ma już ktoś bluzę i może zmierzyć rękaw??
A ja mam dziwne wrażenie, że jak było hasło zróbmy koszulki to było tylu chętnych już kupowac zaraz. A jak już koszulki są i na dodatek inne rzeczy, to jest całe mnóstwo preszkód w ich zakupie. A to nie ma wymiarów, a jak już są to się okazuje że dalej ich nie ma, a to nie wiadomo ile wysyłka gdzieś tam, a to nie ma konta... Ktoś się napracował żeby nasze chciejstwo się zrealizowało, a tu chciejstwo się okazuje tylko kaprysem...
Ja czekam na przypływ kasy i na pewno biorę koszulkę tak jak wpisałam się wcześniej, do końca aukcji zdążę.
panterka kiedy mozna sie spodziewać kubka ? bo tylko to mnie powstrzymuje od zamówienia 🙂
A ja muszę zrezygnować. Nagłe wydatki i na pewno do końca aukcji nawet na koszulkę nie zbiorę. Szkoda, bo pięknie wygladają te rzeczy 🙁
A ja mam dziwne wrażenie, że jak było hasło zróbmy koszulki to było tylu chętnych już kupowac zaraz. A jak już koszulki są i na dodatek inne rzeczy, to jest całe mnóstwo preszkód w ich zakupie. A to nie ma wymiarów, a jak już są to się okazuje że dalej ich nie ma, a to nie wiadomo ile wysyłka gdzieś tam, a to nie ma konta... Ktoś się napracował żeby nasze chciejstwo się zrealizowało, a tu chciejstwo się okazuje tylko kaprysem...

to było do mnie? robię zakupy na allegro czy gdziekolwiek i jest cena przesyłki. Koszulkę kupiłam jedną i wysyłka do mnie 16,50 pocztą ekonomiczną.
Na www poczty ceny mają z marsa, ja się nie przejdę niestety🙂 Pisałam poza tym na początku ja biorę jak cena rozsądna i znana za wysyłkę więc nie nazywaj tego kaprysem🙂

p.s. przepraszam za "kaprys"
Derby - przepraszam powinnam się dowiedzieć jak z tą przesyłką ale siedzę udupiona w domu bez auta a pracownicy na pewno nie  polecą mi na pocztę pytać o przesyłkę - kurierem będzie kosztowało ponad 100 zł ponieważ nie mam podpisanych umów na przesyłki międzynarodowe

Kubka -.....jak kopnę męża w dup...przepraszam, zawalony jest robotą i ciężko mi go namówić aby zrobił projekt kubka którego później sprzedam sztuk 4
nawet  nie wiem jaki by miał być ten kubek? TAKI SAM JAK NADRUK NA KOSZULCE....? CIO?

Bardzo proszę osoby które kupiły koszulki itp aby jak najszybciej podały mi kolory i rozmiary ponieważ jutro bym chciała zamówić odzież i wysłać zamówienia
panterka-23, napisz co z przesylkami. allegro automatycznie dolicza 10 zl za kazda kolejna rzecz :/ ale to chyba cos nie pasuje, jak wysylka dwoch koszulek moze kosztowac 20zl? a my chcemy paczke zbiorowa, ale to bez sensu jesli tak to wyglada.
[quote author=panterka-23 link=topic=48646.msg1342433#msg1342433 date=1332105635]
Derby - przepraszam powinnam się dowiedzieć jak z tą przesyłką ale siedzę udupiona w domu bez auta a pracownicy na pewno nie  polecą mi na pocztę pytać o przesyłkę - kurierem będzie kosztowało ponad 100 zł ponieważ nie mam podpisanych umów na przesyłki międzynarodowe
[/quote]

nie mam do Ciebie pretensji🙂  Nie wiem tylko czemu reszta taka oburzona skoro ich nie dotyczy "moja koszulka"
nie wiem czemu tak dolicza  😤
zaraz zobaczę w ustawieniach allegro - paczki kurier są do 30 kilo

nie mogę coś zmienić 🙁 dopisz katija proszę na 1 stronie, że kurier do 30 kilo (suma z wszystkich aukcji) a poczta to pewnie tak ze 2-3 sztuki
panterka fajnie by było gdyby na kubku był taki sam nadruk jak na koszulce 🙂
a to bez problemu!! jutro postaram się zrobić 1 kubek i cyknąć fotkę
no to super, a te naklejki tez będą czy nie ?
panterka-23, dodalam. nakleeejke chceeee!
a ja z pytaniem czemy jest az tak duza roznica w cenie bluzy damskiej i meskiej?? rozumiem ze na meska moze zejsc troszke wiecej materialu ale zeby az 30zl??
repka dla mnie brak konta konta to nie przeszkoda  🙄 Zapytałam kulturalnie czy jak ktoś nie ma konta, to też można bez tego kupić bluże czy inną rzecz i zapłacić przez PAYU jak życzy sobie sprzedawca. Tyle i TYLKO tyle. Pomoże ktoś?
a ja z pytaniem czemy jest az tak duza roznica w cenie bluzy damskiej i meskiej?? rozumiem ze na meska moze zejsc troszke wiecej materialu ale zeby az 30zl??

Przecież panterka tego nie szyje!!!! Kupuje gotowe wyroby i tylko nadrukowuje na nich loga 😵
Więc zapytaj o to producenta 🙄
Na www poczty ceny mają z marsa, ja się nie przejdę niestety🙂 Pisałam poza tym na początku ja biorę jak cena rozsądna i znana za wysyłkę więc nie nazywaj tego kaprysem🙂

Cennik na stronie www, jest dokładny. Ja zawsze sprawdzam sobie na stronie i potem na poczie tyle płacę. Może się czasami różnić o 1-2zł, ale nie są to kosmiczne różnice.
Właśnie zrobiłam zamówienie  💃

Czekamy teraz na zrobienie ciuchów i przesyłkę 🙂.
Nasturcja-Renata, ja Ci moge kupić z mojego konta Ty przelejesz mi a ja zapłace payu i podam Twój adres do wysyłki, tyle mogę pomóc 😉
Czy jeżeli kupuję i polo, i bluzę, muszę płacić podwójnie za przesyłkę? nie da się ich wysłać w jednej paczce?
odezwij sie na pw - i się dogadamy

wiadomość z 1 strony
to link do aktualnej 2012 re-voltowej kolekcji:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11305383

cena za kuriera do 30 kg jest jedna, a za paczke pocztowa ok 3 koszulki.
majeczka dziekuję  :kwiatek: Zaraz wbijam do Ciebie na pw  :kwiatek:
Właśnie kupiłam granatową polóweczkę damską  💃
Panterka-23- Masz PV 🙂
Dziewczyny na 117cm w biuście to którą polówkę brać? Xl czy XXL?
asds- Ja bym chyba wzięła XL na Twoim miejscu, bo materiał się rozciąga nieco.
(Sama wzięłam Skę, chociaż w biuście mam zdecydowanie więcej niż w tabeli).
Asds wez XL, ja wziełam L-ki bluzke, polo i bluze a w biuscie mam 105cm
ja nie mogłam sie zdecydować na kolory w koncu stanelo na czarne polo, granatowa bluza i niebieska koszulka
a ten granat w polo to jest ten ciemniejszy niebieski rozumiem? ( z aukcji zwykłej koszuli biore kolory)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się