Bluza super, ale nie, nie... nie mogę sobie na nią pozwolić 😉. Za to jeden T-shirt.. hmm. Ale czarny czy fuksja?! Nie no.. Czerń praktyczna 😉 Chyba się skuszę. Powiedzcie jeszcze czy będą te bejsbolówki czy nie będą? Bo to by po prostu pełnia szczęścia była 😀
A ja mam dziwne wrażenie, że jak było hasło zróbmy koszulki to było tylu chętnych już kupowac zaraz. A jak już koszulki są i na dodatek inne rzeczy, to jest całe mnóstwo preszkód w ich zakupie. A to nie ma wymiarów, a jak już są to się okazuje że dalej ich nie ma, a to nie wiadomo ile wysyłka gdzieś tam, a to nie ma konta... Ktoś się napracował żeby nasze chciejstwo się zrealizowało, a tu chciejstwo się okazuje tylko kaprysem...
A ja mam dziwne wrażenie, że jak było hasło zróbmy koszulki to było tylu chętnych już kupowac zaraz. A jak już koszulki są i na dodatek inne rzeczy, to jest całe mnóstwo preszkód w ich zakupie. A to nie ma wymiarów, a jak już są to się okazuje że dalej ich nie ma, a to nie wiadomo ile wysyłka gdzieś tam, a to nie ma konta... Ktoś się napracował żeby nasze chciejstwo się zrealizowało, a tu chciejstwo się okazuje tylko kaprysem...
to było do mnie? robię zakupy na allegro czy gdziekolwiek i jest cena przesyłki. Koszulkę kupiłam jedną i wysyłka do mnie 16,50 pocztą ekonomiczną. Na www poczty ceny mają z marsa, ja się nie przejdę niestety🙂 Pisałam poza tym na początku ja biorę jak cena rozsądna i znana za wysyłkę więc nie nazywaj tego kaprysem🙂
Derby - przepraszam powinnam się dowiedzieć jak z tą przesyłką ale siedzę udupiona w domu bez auta a pracownicy na pewno nie polecą mi na pocztę pytać o przesyłkę - kurierem będzie kosztowało ponad 100 zł ponieważ nie mam podpisanych umów na przesyłki międzynarodowe
Kubka -.....jak kopnę męża w dup...przepraszam, zawalony jest robotą i ciężko mi go namówić aby zrobił projekt kubka którego później sprzedam sztuk 4 nawet nie wiem jaki by miał być ten kubek? TAKI SAM JAK NADRUK NA KOSZULCE....? CIO?
Bardzo proszę osoby które kupiły koszulki itp aby jak najszybciej podały mi kolory i rozmiary ponieważ jutro bym chciała zamówić odzież i wysłać zamówienia
panterka-23, napisz co z przesylkami. allegro automatycznie dolicza 10 zl za kazda kolejna rzecz :/ ale to chyba cos nie pasuje, jak wysylka dwoch koszulek moze kosztowac 20zl? a my chcemy paczke zbiorowa, ale to bez sensu jesli tak to wyglada.
[quote author=panterka-23 link=topic=48646.msg1342433#msg1342433 date=1332105635] Derby - przepraszam powinnam się dowiedzieć jak z tą przesyłką ale siedzę udupiona w domu bez auta a pracownicy na pewno nie polecą mi na pocztę pytać o przesyłkę - kurierem będzie kosztowało ponad 100 zł ponieważ nie mam podpisanych umów na przesyłki międzynarodowe [/quote]
nie mam do Ciebie pretensji🙂 Nie wiem tylko czemu reszta taka oburzona skoro ich nie dotyczy "moja koszulka"
a ja z pytaniem czemy jest az tak duza roznica w cenie bluzy damskiej i meskiej?? rozumiem ze na meska moze zejsc troszke wiecej materialu ale zeby az 30zl??
repka dla mnie brak konta konta to nie przeszkoda 🙄 Zapytałam kulturalnie czy jak ktoś nie ma konta, to też można bez tego kupić bluże czy inną rzecz i zapłacić przez PAYU jak życzy sobie sprzedawca. Tyle i TYLKO tyle. Pomoże ktoś?
a ja z pytaniem czemy jest az tak duza roznica w cenie bluzy damskiej i meskiej?? rozumiem ze na meska moze zejsc troszke wiecej materialu ale zeby az 30zl??
Przecież panterka tego nie szyje!!!! Kupuje gotowe wyroby i tylko nadrukowuje na nich loga 😵 Więc zapytaj o to producenta 🙄
Na www poczty ceny mają z marsa, ja się nie przejdę niestety🙂 Pisałam poza tym na początku ja biorę jak cena rozsądna i znana za wysyłkę więc nie nazywaj tego kaprysem🙂
Cennik na stronie www, jest dokładny. Ja zawsze sprawdzam sobie na stronie i potem na poczie tyle płacę. Może się czasami różnić o 1-2zł, ale nie są to kosmiczne różnice.
asds- Ja bym chyba wzięła XL na Twoim miejscu, bo materiał się rozciąga nieco. (Sama wzięłam Skę, chociaż w biuście mam zdecydowanie więcej niż w tabeli).
Asds wez XL, ja wziełam L-ki bluzke, polo i bluze a w biuscie mam 105cm ja nie mogłam sie zdecydować na kolory w koncu stanelo na czarne polo, granatowa bluza i niebieska koszulka