Panterka_23- Czad 😅 Wezmę damską polówkę granatową i może coś jeszcze- zależy co się pojawi 😉 Koszt wysyłki jeden w przypadku zakupu kilku rzeczy? Mogę prosić o tabelę rozmiarów? Bo się waham 😉
panterka-23, a czy na kolorowej koszulce moglby byc czarny nadruk? czy to bedzie problem? a tak w ogole, to super jest re-voltowa kolekcja 2012! swietnie sie tym zajelas! :kwiatek:
[quote author=panterka-23 link=topic=48646.msg1331856#msg1331856 date=1331238575] raczej chciałam dać na wszystkie biały termo transfer [/quote] ok, to nie marudze.
No właśnie, panterka pytanie techniczne. Jezeli teraz kupie i zaplace za koszulki musze czekac 2 tyg do zakonczenia aukcji czy robicie od reki i wysylacie? 👀
A może ktoś wyjaśnić co to znaczy że mam "PŁACIĆ PRZEZ PAYU"? Bo ja jestem zielona jeśli chodzi o allegro i płatności internetowe 😡 No i chyba zamiast polówki wezmę zwykłą bluzkę bo okazało się że z kasą trochę cienko a polówka z wysyłką to już z 60 zł :/
a ja bym chciała wiedzieć, jakiej długości są rękawy w damskiej bluzie rozm. S. Ja niestety z racji wzrostu zawsze mam z tym problem i chętnie skusiłabym się na bluzę, ale boję się, że rękawy wyjdą 3/4 :P
PS. Może następnym razem pokusimy się również na TOP? Idealny na lato 😀