Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

Bluzy też będą z tym wzorem? Czy chwilowo z nich rezygnujemy?
będą
ooo bluuzy  😍
To ja też czekam, strasznie mi ten projekt przypadł do gustu - jak starczy kasy, coś na pewno kupię, o ile będzie w jasnych kolorach.
ja chyba chcę czarną albo szarą taką melange  😉 uniwersalna 😀
ooo bluzy  😍 to super
może za dużo chcę, ale dobrze by było jakby była taka wielka, dłuższa z kapturem, kangurka 😀 będę wniebowzięta  😅
bluza, koszulka, polo- zbankrutuje przez was 😵 😍
może za dużo chcę, ale dobrze by było jakby była taka wielka, dłuższa z kapturem, kangurka 😀 będę wniebowzięta  😅

dokładnie  😀
też mi odpowiada bardziej taka luźniejsza bluza z kapturem 🙂
Jak będą takie właśnie luźne z kapturem i kieszenią na brzuchu, to na pewno wezmę dwie 😀
poglądowo wstawię ze 3 zdjęcia

to tylko tak podglądowe abyście  wiedziały jak wygląda - nie mam prywatnego allegro, jutro wystawię od jakiejś kumpeli
ta bluza fajnie wygląda, ale bardziej wolałabym luźniejszy styl, taki do jazdy.
A mnie się bluza barrrrrdzo podoba  😍
u mnie będzie pewnie czarna polówka i czarna bluza (chciałam biała, ale zaraz będzie usyfiona) 🙂
Bluza jest świetna  😍 a chciałam tylko polówkę , bo kasy brak 😉 zbankrutuję ...
Gdyby ta bluza była z kapturem to nawet bym sie nie zastanawiała 🙂 ale chyba i tak wezme + koszulke  🤣
ja czekam na kolory polowek 😉
o rany, bluza jest rewelacyjna! mialam brac tylko koszulke...
w sumie taką luźniejszą to brałabym bez zastanowienia, a nad taką to muszę pomyśleć, bo nie mam figury tej panienki ze zdjęcia🙁
Wszystkim sie nie dogodzi! Nikt nie będzie robił 30 wzorów żeby każdy znalazł coś dla siebie, bez przesady. Biereta co jest albo do domu 😉
Bluza jest śliczna🙂 z tyłu rozumiem że taki znaczek jak na koszulce?? 🙂 no to ja chyba się skuszę :P
w sumie taką luźniejszą to brałabym bez zastanowienia, a nad taką to muszę pomyśleć, bo nie mam figury tej panienki ze zdjęcia🙁

ja absolutnie nie mam takiej figury, ale licze na to, ze bedzie moj rozmiar 😉 zawsze mozesz wziac sobie wieksza 🙂
katija- no zobaczę, jak to cenowo wyjdzie. Ale tą laskę będę mieć przed oczami, zawsze kiedy w lustro spojrzę.
chcę czarną bluzę !  🤣
No bluza jest rewelka!!! a miałam brać tylko koszulkę 😵
Panterka kiedy bedzie gotowa aukcja? Bo niedlugo cała kaske przetrabie 😡
Łoo, jaka fajna bluza  😅 Taka do jazdy idealna  🏇
Miałam brać polówkę, ale zobaczę jak reszta będzie wyglądała ostatecznie 😉
Jest szansa na czapeczki (basebolówki)?

Oj chyba i ja się na bluzę skuszę  😜
i ja i ja  😀 fajna jest  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się