Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

Ja już też myślę, wieczorem powinnam dosłać 🙂 Aczkolwiek drugi projket Bombal jest moim zdaniem wręcz idealny.
Zdecydowanie Bombalkowy z ogonkiem 🙂
mi sie 2 podobaja i weź tu baz mądry 🙄
zaglosowało już 78 osób, ciekawe ile faktycznie weźmie koszulki 😁
Zairka pierwszy sylwetka jest fantastiko taki the power energy😉 Ładne wszystkie ale ten budzi we mnie ten żywioł. Zairka sylwetka! 😅
Bombal z ogonkiem🙂
Ja zagłosowałam na projekt Bombal bez ogonka jest świetny  🙂
Koń Bombala z ogonkiem jest dla mnie zbyt "koci"
wogole jaka jest cena jakie kolory kroje itp bo jestem zainteresowana🙂
dla mnie Bombal jest przeładny, taki prosty i estetyczny  😉 na taką bym się bez wahania skusiła.
Jeżeli chodzi o projekty to jestem za ogonkiem lub sylwetką  😉 Jednak co zrobicie, to obojętne, poproszę jedną czarną ! i mam prośbę, gdzie można się zapisać z prośbą o te koszulki i jaka jest tegoroczna cena razem z przesyłką?  :kwiatek:
strony w tył tam jest lista, ceny jeszcze nie ma jak się nie myle 😀
Tuptek dzięki asioreczku :*
Mój mąż stwierdził, że wybrałby Zairki projekt głowy, bo mu się z Ferrari kojarzy  🙇
marysia550 to zawsze coś, a nie tylko : "na te konie w kółko forsa leci"
Chciałabym sie dowiedziec kiedy w koncu będzie ta aukcja 🙂 bo wszyscy pisząc o grafice i projektach a o reszcie cisza 🙂
musimy poczekac na panterke.
A rozstrzygnięcie ankiety dzisiaj, tak?
wygrał Bombal drugi (z ogonkiem)
jestem 🙂
wróciłam dziś o 11
czyli tak, mamy grafikę - bardzo proszę o przesłanie do mnie tej grafiki (iwona.hippolyt@gmail.com)

halo halo 🙂  💃 czekam na maila
panterka-23, bombala na razie nie ma. dam jej znac.
Nie możemy zrobić dwóch wzorów ?  kurcze chciała bym dwie różne koszulki . Na 100 % to nie problem zrobić ,każdy by kupił sobie jaką by chciał .
monia, a skad wiesz czy to problem czy nie?
mozesz sobie sama zrobic drugi wzor.
Wiem że mogę , tylko inni też może by chcieli ?
monia, ja bym najbardziej chciala, zeby juz sie pojawila aukcja z chocby jednym wzorem, dopoki mam pieniadze. bo zaraz nie bede miala i koszulki nie kupie. a tu ciagle ktos z czyms wyskakuje- wzor nie taki, jeszcze jeden, fason, cos tam. milo, ze panterka zechciala sie tym zajac, poswiecic swoj czas, wiec domaganie sie jeszcze jednego wzoru, jeszcze czegos, to moim zdaniem nietakt.
mi jest naprawde obojętne co do wzoru i wgl (no po za tym żeby fason był luźny) bo liczy się że to koszulka re-volty a nie kurde na jakiś wybieg. sorka za "kurde"  :kwiatek:
dałam dla męża aby zrobił koszulki podglądowe z wzorek który wybrałyście - dziś ma mi to zrobić
panterka_23- Super  😅 Czekamy niecierpliwie 😉
ja też nie mogę się doczekać!!
ja też nie mogę się doczekać!!

ja też-potrzebuje koszulki na lato xDDDD
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się