Forum konie »

Forumowe koszulki - lista

Zairka, piszesz o pierwszym poście z 2011 czyli z poprzedniej akcji? 😉
Zairka, pierwszy post dotyczy zeszłorocznej akcji koszulkowej 🙂.
hahahahaha 😁 👍 🤬

Dziewczyny bede miec projekt!!!!
dawaj gooo  👀 :kwiatek:
weźcie może nie piszcie ciągle kto co będzie miał tylko wstawiajcie jak macie, bo od trzech dni "każdy" tylko mówi że będzie coś miał, a w gruncie rzeczy nic niema. Aukcja też miała być i niema. Po co rzucać słowa na wiatr
ChemiK- Otóż to. Ja się nastawiłam na zakup i to właśnie teraz, skoro była mowa a tu lipa  🙄
Nie wiem czy czekać czy kupić sobie za to jakąś inna polówkę  👀
Chemik, wyobraź sobie że projekt sie tworzy więc jeszcze go nie wkleiłam. Poprosiłam koleżanke i robi nam projekt według tego wzoru.
Będzie w 2 wersjach czarny i biały, tylko nie wiem w jakim formacie i pliku sa potrzebne 👀
Zairka bardzo fajnie że cos sie ruszyło 🙂
Zairka- Fajnie  😅
Zairka cudne czekam na efekty 😀
Ja wykombinowałam takie:

Można pomodyfikować w razie czego.
Bombal- Czadowe! 😉
jestem za  😅
Bombal, eekstra!!! mi sie bardzo podoba, jest prosciutko i jest konsko. idealnie. brawa dla Bombala!  👍  😅
Bombal mi też się bardzo podoba!

W ogóle mam taką wizję tych koszulek: z tylu na plechach logo wykonane przez Bombal a z przodu np po lewej stronie klatki piersiowej Nick każdej z nas🙂
Krok dalej:

Bombal świetny pomysł 🙂
Ale co do nicków nie jestem przekonana.
edit.literówka
dodalam ankiete. czas trwania 2 dni. prosze o glosowanie.
katija a może poczekałabys na projekt który robi dla nas specjalnie moja znajoma?... Czy juz zadecydowałas i dziewczyna narobi się na marne 🙄
Zagłosowałam na projekt z ogonkiem (ale oba są git!).
Zairka, a kiedy ten projekt bedzie?
Emptyline- też miała coś skonstruować.
teraz 😉

UWAGA! Projekty sa rysowane jej własną ręka jedynie na wzór tego który Wam sie wczesniej podobał, wiec mozna uzyc je do druku :kwiatek:

edit:
przekleiłam juz 100% gotowe projekty ze strony 17
Zarika, te projekty są boskie! szczególnie ten pierwszy  😍
Zairka- Bardzo ładne  :kwiatek:
Jednak na mój gust, projekt z ogonkiem autorstwa Bombal jest idealny i chciałabym żeby został 🙂
Ale tylko to moje subiektywne zdanie 😉
dolozylam opcje w ankiecie.
Żeby nie było, że jęczę, ale "re-volta" musi mieć gwiazdkę!
Ten projekt z głową konia od Zairki jest super ale Bombal też ma fajne 🙂
Marysia czytaj co pisze! Napisałam że logo będzie nasze, własnie sie poprawia to był projekt z grubsza. Zaraz wstawie finalne projekty 😉
Zairka-a sory, jakoś tak od razu tak na obrazki musiałam paczeć :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się