dziewczyny, ale warto tak kombinowac? po prostu napis z nazwa forum i tyle. ewentualnie, jesli konski akcent, to glowa i juz.
Zgadzam sie, po co cudować, dzielić sie na skoczków i ujeżdżeniowców. Równie dobrze westernowcy też powinni mieć swoj motyw nie wspominam o naturalsach. Zróbmy jedną forumową koszulkę dla każdego.
zrobcie ankiete... ;] hehehe 😁 mi wsio ryba byle nie było podziału na ujeżdżeniowców i skoczków. No i nosić ksywe na koszulce? hmm... dla mnie to nie jest zbyt gustowne. wstydzic sie swego nicka nie wstydze ale z dowodem na czole tez nie chodze.
Tez nie zamierzam się czepiać, ale chciałabym jednak konia na koszulce (skoczek najbardziej mi się podoba, chociaż pomysł zabeczki też jest ok 🙂 ), za to nick nie koniecznie.
takie rzeczy to już kosztują. Borąc pod uwagę że chcemy polówkę cena za koszulkę może być wysoka. Wszystko zalezy od wielkosci formatu, kolorystyki i czy to bedzie wogole czytelne z daleka.
tak będzie dość ,,bezpiecznie" 😉-biorąc pod uwagę że fajnie by było mieć fajniejszą jakosć materiału niż lepsze kolory na koszulce. Ale to tylko moje zdanie. :kwiatek: