Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Dramka, dokładnie wreszcie dobrą cene dali, spodnie, które się do niczego nie nadają, no może do lansu na mieście, bo teraz dużo śmiesznych panienek, które w życiu konia na oczy nie widziało biega albo w bryczesach albo w oficerkach-gumowych, porażka.
dla mnie te sie nadaja🙂
gruby zamszowy pełny lej,i materiał taki mocny według mnie super🙂
no i kupiłam dziś pikowana czarną kurtke z odpinnaymi rękawami za 50zł z 200zł😀
Karina7, a zdradzisz nam w którym go-sporcie?
tak w  go sporcie przy Puławskiej koło reala🙂
jest jeszcze kilka kurtek XS ale to jak S,no i kilka M
A są jeszcze jakieś ciekawe promocje?

To jeszcze Warszawa, czy już Piaseczno?
LatentPony
Warszawa, piaseczno jest dużo dalej
O, żesz ty! W lidlu przecena i fajne, ciepłe kozaki do stajni, które kupiłam za 69 zł, od 27. grudnia będą kosztować 49 zł. 
Ja się tak nie bawię...  😤
Cień na śniegu które ?

edit już wiem 😀
dzisiaj w teatrze laska w gumowych oficerkach z decathlon  😵  😂
Dramka , ja w sobotę widziałam laskę w gumowych oficerkach na koncercie hardcore punk 😀
Myślałam ze tego nigdy nie zrobie ale dzisiaj wybieram sie do H&M po bryczesy dla małej  😵
[quote author=Cień na śniegu link=topic=485.msg1229202#msg1229202 date=1324327860]
O, żesz ty! W lidlu przecena i fajne, ciepłe kozaki do stajni, które kupiłam za 69 zł, od 27. grudnia będą kosztować 49 zł. 
Ja się tak nie bawię...  😤
[/quote]

-po Świętach może być jeszcze taniej bo są wyprzedaże przed remamentem, dlatego ja 27-go wybieram się kupić sobie prezent.
W tesco extra są fajne bluzy z polaru przecenione z 39 na 19,50 🙂 Fioletowe, niebieskie i szare. Bez zamka, takie kangurki 🙂 i męskie zwykłe przecenione na 16 albo 17 zł 🙂
a ja dziś nabyłam w IKEA taką torbę na końskie rzeczy 🙂 ogólnie są na opony wiec wydają się trwałe  i pojemne 🙂 no i nie drogie!

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10056770/
Nie draznij lwa  🤬 Nienawidze jak cos kupie a pozniej przecenia  👿
Masz je? i się nie chwaliłaś? (może nie dowidziałam  😡 ) jak się sprawują? bo jutro lecę zobaczyć  😁
ja mam.....cholerka....Są bardzo fajne jak na taką cenę. Do wczoraj (bez śniegu) spisywały się ok, od wczoraj wkładki termiczne z futerkiem i również jest ok. Do tego bardzo fajnie je się myje 🙂
buty w lidlu po promocji są za 49zł

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8E0CEBCB-71CCD484/lidl_pl/hs.xsl/index_23580.htm

No, przecież pisałam o tym trochę wyżej!  😉
Fajne są, miękkie i bardzo ciepłe. Nareszcie nie marzną mi nogi, nawet jak biegam po śniegu.
ooo nawet nie zauważyłam  😡 przepraszam  :kwiatek:
Nic nie szkodzi!  😀
Nie draznij lwa  🤬 Nienawidze jak cos kupie a pozniej przecenia  👿

No to ja  w tamtym roku kupiłam w biedronce taki pistolet z piankowymi strzałami dla mojego małego na mikołaja za 79zł, po mikołaju była przecena na 49zł,a potem na 29zł. Nie powiem co leciało z moich ust jak to zobaczyłam 😤
Dramka a ja się skusze na to (dla mojej jednej koniny się przyda) http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2D87C143-EC047F39/lidl_pl/hs.xsl/index_23674.htm
Dramka - super są, ja mam biały taki i jest naprawdę rewelka, mam jeszcze jeden (na sprzedaż 😉) bo nie zauważyłam, że to roz. B i nówka leży w szafce.
a jak wypadają rozmiarowo? jak normalny (np triumpf) nosze 75 b/c to ten jaki wziąć?
biustonosz wyglada obiecujaco  😀

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-206214A2-6A5A8CF6/lidl_pl/hs.xsl/index_23669.htm

male rozmiary 🙁 a przydalby sie :/
w decathlonie laski nagminnie kupują gumiaki, szał ciał 🙂 dobrze, że odpowiednich bryczesów nie mamy  😁
Ja nie polecam gumiaków z Decathlonu. Pierwsze rozleciały mi się po kilkunastu użyciach a drugie przy pierwszym:/
Dramka - super są, ja mam biały taki i jest naprawdę rewelka, mam jeszcze jeden (na sprzedaż 😉) bo nie zauważyłam, że to roz. B i nówka leży w szafce.

to ja dołączę się do pytania horse_art o rozmiarówkę i zapytam jeszcze, czy on ma odpinane ramiączka? nie mogę dojrzeć na 100% na zdjęciu 🙂
ooo, przecenili bluzka jeśli znajdę jutro, to kupię, będzie w sam raz na lato do stajni 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się