Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Ktos Fajne te buty  😀 Ja musze sie wybrac do lidl na zakupy
siwaaa, jakiś sztuczny kozuszek czy tego typu misiek zbity taki,nie umiem opisać  😁

nie wiem czy wytrzyma,są na tyle tanie,że nie zamierzam ich oszczędzać.... 🤣

Dramko co tam w lidlu ciekawego? 👀
Te buty z Biedry są super, wyglądają na mega ciepłe i są ładne, ja się tylko boję ego zamszu, że będzie przemakał bo ogólnie butki super
W lidlu narazie nuda..
psiknęłam buty impregnatem,przeżyje... przed stajnią mam beton,a na hali błota nie będzie 😉
zawsze można kupić ozdoby świąteczne, teraz na tym będą sie skupiać.
Też dzisiaj kupiłam te buty, mam te brązowe bo to jedyne w rozmiarze 36 jakie były i wyglądają bardzo fajnie jak za te pieniądze. Dzisiaj po pracy będą testy.
Ale super te buty co kupiła Ktoś  😍
kupię sobie do latania do pracy 🙂

edit: mam  🏇  brązowe 🙂😉 super są
W Biedronce są pojemniki 60l na kółkach!, które mogą służyć jako przechowalnia sprzętu wszelkiego za 24,99
http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta_tygodnia/#
fajna cena,ciekawe czy zmieści się derka zimowa?
Zmieści się
He, he też mam te buty co Ktosina. Ja mam brązowe.
Ja mam biedrnokowe buty .. na razie testowałam w wodzie  - dają radę  😁
Fajne te koniki z czekolady 🙂
Ale tabliczka za 30 zl...jeny.........Drogo 🙁
nawet kupiłabym te czekoladki, ale po co, jak żal mi byłoby je zjeść, a jakby się przeterminowały zrobiłyby się białe i brzydkie ;D
W Decathlonie na Okęciu na przecenie kilkaz estawów kantarów z uwiazami za 39zł, derki stajenne cienkie po 99zł, ochraniacze schooling po 19,99zł za komplet przód i tyle samo za tył, buty stajenne gumowe ocieplane  po 40zł
Znalazłam w Lidlu super bluzki Polo za 15 zł, takie bardziej na zimę ale ja ubóstwiam. 😀 Przynajmniej w Toruniu są.
ogloszenie
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogloszenie w niewlasciwym miejscu
nikatika won do ogłoszeń  🤬
Dziewczyny jak tam Wasze buty z Biedronki? Cały czas się nad nimi zastanawiam, kupić, nie kupić, kupić, nie kupić  👀

Sisisa, to obecna kolekcja Housa czy jakaś stara? Chyba trzeba będzie się przejść 🙂
buty z Biedronki są beznadziejne, szybko się rozpadają. Za to te z Lidla polecam, póki co sprawują się fajnie.
Dziewczyny jak tam Wasze buty z Biedronki? Cały czas się nad nimi zastanawiam, kupić, nie kupić, kupić, nie kupić  👀

Sisisa, to obecna kolekcja Housa czy jakaś stara? Chyba trzeba będzie się przejść 🙂

Za krótko żeby mówić o trwałości, ale są b. wygodne i naprawdę ciepłe, a łaziłam w nich w zeszłą sobotę cały dzień na zawodach i dały radę
Oby tylko trochę wytrzymały  😉
Louisa, masz foto?
Ja póki co jestem zadowolona z tych biedronkowychk, grzeją nogi, test na wodę u mnie na razie zdały egzamin. Czekam na śniegi  😁
Deb nie mam, ale zapraszam w odwiedziny to pokażę  😉
Horciakowa, nie wiem, znalazłam to przypadkiem przeglądając sklep internetowy 🙂.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się