i w Jysku fajna pościel z końmi 😉 tylko nie wiem jaka cena. Chociaż i tak bym sobie wybrała tą z angry birdsami, ale były tylko na wystawce, taki mały offtopik 🙂 a kilka lat temu w h&m były za 20 zł szare torebki z koniem, i służy mi do dzisiaj 🏇
Sukienki w poznanskim HM w Kingcrossie sa, ale sa strasznie " chude" 🙁. Moj rozmiar niby, a absolutnie za male na szerokosc na mnie 🙁, szczupła nie jestem, ale toto to naprawde na modelki.
kolega mi dzisiaj powiedział że co roku są / ale , ale wydaje mi się że to nie zbyt prawda bo tamtego roku żadnej takiej oferty nie było . chyba że akurat się zagapiłam jak była .
Od wczoraj w lidlu zestaw kaletniczy z dziurkaczem do skór za 18zł: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_22334.htm Mam taki od kilku sezonów i daje radę (z tym, że mój chyba z Biedronki 😉 ). I podkolanówki narciarskie- fajne, ciepłe- testuję właśnie 🙂
ja byłam dziś w Poznaniu w Plazie i w H&M i niestety tych sukienek z końmi również już nie było. 🙁 W weekend zobaczę jeszcze u siebie w Gnieźnie, może akurat 😉
dokładnie te pierwsze z lewej bo szukałam czegoś do ciurania po stajni i chyba znalazłam. Nie mam co prawda zaufania do butów z takich sklepów, ale te mnie pozytywnie zaskoczyły, są cieplutkie, w miarę porządnie uszyte, podobno nieprzemakalne i wygodne - także polecam 🙂