Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

robakt czyli obie pary w romby? Zrobisz im fotkę?  :kwiatek: bo moja siostra właśnie jest w pobliżu Lidla i nie wiem czy ja prosić żeby mi kupiła 😉
U mnie w Lidlu były TYLKO 4 pary w rozm 41 😤
oo to ja jutro zobaczę do lidla  😀
Macalam, bardzo fajne, szkoda ze stopki nie ocieplone.
A dla mnie to nawet dobrze, bo tych zimowych mam aż nadto  😉
A ja chciałam te kalosze z Lidla i były tylko 39 do 41.Potrzebuje 38 😤
bylam dziś w tym niemieckim NORMA
wcale sie nie zmartwilam, ze zostala 1 para bryczesów - i tak jej nie kupilam, bo jakość wręcz żenująca ;/ material cieniutki jakis dziadoski, a lej z czegos takiego jak te mechate czapraki tylko cienki i tez dziadoski, sliskie..., polar w derkach - kiepski kantarow nie bylo.
kupilam polarek z podszewką - bardzo ladny, materiał bez szalenstw, no ale moze byc (zobaczymy jak po praniu).... za to skarpetki bardzo super - swietny material, te różne rodzaje tkania jak w rowerowych, no i grubsze stopki. moge polecic - 3,99 za 2 pary.

w ogole tam w "koszyczkach" są stale fajne także sportowe rzeczy po przeceniane np z 20 na 5 czy 3 euro (kupilam tez bluze:P)
szkoda ze to dosc daleko odemnie i rzadko po drodze jak jezdze cos zalatwiac... ale napewno ten świeżo odkryty market wpisze w swoja liste odwiedzin 😁
Co do derek ,jak dla mnie super wykonane ,pasy są grube ,polar też niczego sobie widziałam gorsze szmaty . Jutro wstawie zdjęcia bo właśnie dopiero co wróciłam z przesyłką .
Tercet aparat dorwę niestety dopiero wieczorem... Przepraszam  :kwiatek: w moim lidlu było nawet sporo tych podkolanówek, różne zestawy, ja wybrałam oczywiście romby  😀 jest jeszcze zestaw paski+czarne, kropki+fioletowe.
Zaraz Wam wstawie zdjęcia tych skarpetek 🙂 Ja kupiłam wszystkie 3 rodzaje, bo jeżdżę na codzień na skuterze, więc mi sie przydadzą 😉
Dajcie mi tylko sekundkę 😉
Mam 😉

i parami:

Mam nadzieję, że pomogłam 😉
ja mam te w romby, fajne są 🙂
a ja mam w groszki i postanowiłam zaszaleć ;p otóż będę nosić je nie do pary ;p i tak prawie nikt nie zobaczy 🙂
skarpety są świetne!!! u mnie w Lidlu dużżżżżżżżżżo ich było i jedyne co to miałam dylemat, które wybrać 🙂    🤣
kupilam dzisiaj te w romby  🙂
Są jeszcze te skarpetki w lidlu? Mi się bardzo podobają te w kropki 🙂
Jak z ich jakością? Jak tak jak z tymi z biedronki to ja podziękuje  🙄
wg mnie jakość super, miękkie i wygodne
Frania są o wiele fajniejsze niż te z Bierdonki, grubsze, milsze w dotyku, bo te biedronkowe sa takie jakieś szorstkie i w ogóle, no i przede wszystkim lidlowe są dostepne w dwóch rozmiarach 😉
jak się nie mylę to one chyba do niedzieli będą
A ja byłam dziś w Lidlu i nie podobały mi się te skarpetki.
Trochę lepsze od biedronkowych - to fakt. Ale w dotyku jakieś takie sztuczne się wydawały :/ Nie kupiłam.
Natomiast kupiłam zajefajne w Kauflandzie za niecałe 7zł (2 pary z tego 1ne jednokolorowe a drugie mega fajne w rąby) 🙂 Mięciutkie i wygodne. Ale mało ich mieli 🙂
Tercet dzięki za opinię  :kwiatek: Jutro podejdę i zobaczę.
zaopatrzylam sie w jednym z krk lidlow w 3 komplety  podkolanowek i kalosze w gorchy  😍 jeszcze nie  wyprobowałam ale i tak jestem bardzo,bardzo
zadowolona  🏇

a  w decathlonie miło sie zaskoczyłam przy kasie i za tego typu kask ( ma  troche inne te wzorki)  zaplacilam 99 zl!! -> http://www.decathlon.com.pl/PL/kask-c-600-hr-czar-szary-54-60-192137279/ .   moze nie jakas wyzsza klasa ale na treningi dobry .
cena z metki 179 . chyba nie mieli jeszcze przecen wystawionych a w kasie wchodzily juz taniej . uwielbiam takie  niespodzianki  😅
lesio ej, fajny ten kask 🙂
kupiłam lidlowe skarpety, wypróbowałam 🙂 bardzo fajny materiał, trochę grubszy, oddychający, wzór dobrze się układa - polecam  😅
no wiem ze fajny  😎
az sie przy kasie balam zapytac  co tak tanio ze jakas pomylka  🤔  pani mi powiedziala ze nie wie nic ale kask kosztuje 99. wiec nie wiem co to za prpomocja do kiedy ani nic. normalnie  żyła złota dzis  🏇
A ten kask to jakaś nowa kolekcja czy coś, bo nigdy takich w deca nie widziałam ?Oo
nie mam pojecia ale duzo ich tam nie bylo.   byly tez cale czarne w tej samej cenie na metce wiec moze tez byly na przecenie ( ? )
ten moj nie ma napisu na daszku . zaraz zrobie fotke jak dokalndie wyglada 🙂
edit:

lesio, bardzo ladny, a za ta kase to szau.
też mi się podoba  😜
http://www.decathlon.com.pl/PL/czaprak-riding-dressage-85518466/

czy ktoś widział taki czaprak, w którymś z deca? jak wypada na żywo?

chyba nie ma go już w żadnym sklepie, jak wygląda sprawa z zamawianiem rzeczy?
Mam brązowy wszechstronny. Mój ulubiony czaprak - gruby, porządny, w praniu nic złego się z nim nie dzieje, pod sodłem układa się bardzo dobrze. 
Ja mam te skarpeciochy z lidla, nie testowałam jeszcze. 💃
I bezrękawnik z all za 19zł- nie jeździecki, ale cena super.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się