bylam dziś w tym niemieckim NORMA wcale sie nie zmartwilam, ze zostala 1 para bryczesów - i tak jej nie kupilam, bo jakość wręcz żenująca ;/ material cieniutki jakis dziadoski, a lej z czegos takiego jak te mechate czapraki tylko cienki i tez dziadoski, sliskie..., polar w derkach - kiepski kantarow nie bylo. kupilam polarek z podszewką - bardzo ladny, materiał bez szalenstw, no ale moze byc (zobaczymy jak po praniu).... za to skarpetki bardzo super - swietny material, te różne rodzaje tkania jak w rowerowych, no i grubsze stopki. moge polecic - 3,99 za 2 pary.
w ogole tam w "koszyczkach" są stale fajne także sportowe rzeczy po przeceniane np z 20 na 5 czy 3 euro (kupilam tez bluze:P) szkoda ze to dosc daleko odemnie i rzadko po drodze jak jezdze cos zalatwiac... ale napewno ten świeżo odkryty market wpisze w swoja liste odwiedzin 😁
Co do derek ,jak dla mnie super wykonane ,pasy są grube ,polar też niczego sobie widziałam gorsze szmaty . Jutro wstawie zdjęcia bo właśnie dopiero co wróciłam z przesyłką .
Tercet aparat dorwę niestety dopiero wieczorem... Przepraszam :kwiatek: w moim lidlu było nawet sporo tych podkolanówek, różne zestawy, ja wybrałam oczywiście romby 😀 jest jeszcze zestaw paski+czarne, kropki+fioletowe.
Zaraz Wam wstawie zdjęcia tych skarpetek 🙂 Ja kupiłam wszystkie 3 rodzaje, bo jeżdżę na codzień na skuterze, więc mi sie przydadzą 😉 Dajcie mi tylko sekundkę 😉 Mam 😉
Frania są o wiele fajniejsze niż te z Bierdonki, grubsze, milsze w dotyku, bo te biedronkowe sa takie jakieś szorstkie i w ogóle, no i przede wszystkim lidlowe są dostepne w dwóch rozmiarach 😉 jak się nie mylę to one chyba do niedzieli będą
A ja byłam dziś w Lidlu i nie podobały mi się te skarpetki. Trochę lepsze od biedronkowych - to fakt. Ale w dotyku jakieś takie sztuczne się wydawały :/ Nie kupiłam. Natomiast kupiłam zajefajne w Kauflandzie za niecałe 7zł (2 pary z tego 1ne jednokolorowe a drugie mega fajne w rąby) 🙂 Mięciutkie i wygodne. Ale mało ich mieli 🙂
zaopatrzylam sie w jednym z krk lidlow w 3 komplety podkolanowek i kalosze w gorchy 😍 jeszcze nie wyprobowałam ale i tak jestem bardzo,bardzo zadowolona 🏇
a w decathlonie miło sie zaskoczyłam przy kasie i za tego typu kask ( ma troche inne te wzorki) zaplacilam 99 zl!! -> http://www.decathlon.com.pl/PL/kask-c-600-hr-czar-szary-54-60-192137279/ . moze nie jakas wyzsza klasa ale na treningi dobry . cena z metki 179 . chyba nie mieli jeszcze przecen wystawionych a w kasie wchodzily juz taniej . uwielbiam takie niespodzianki 😅
no wiem ze fajny 😎 az sie przy kasie balam zapytac co tak tanio ze jakas pomylka 🤔 pani mi powiedziala ze nie wie nic ale kask kosztuje 99. wiec nie wiem co to za prpomocja do kiedy ani nic. normalnie żyła złota dzis 🏇
nie mam pojecia ale duzo ich tam nie bylo. byly tez cale czarne w tej samej cenie na metce wiec moze tez byly na przecenie ( ? ) ten moj nie ma napisu na daszku . zaraz zrobie fotke jak dokalndie wyglada 🙂 edit: