Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

JSBach, podlinkujesz która to? :kwiatek:
już szukam 🙂

edit: mam 🙂
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50116588
są też czarne.
Faktycznie fajne, cała seria mi się podoba 🙂
Krótkie kaloszki - tym razem Biedronkowe 🙂
http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/
Buuu, szkoda, że tylko 3. wzory są 🙁
ooo, te w kratkę są bardzo ładne 😀
Te pojemniki z gazetki Biedronki też niczego sobie.
jakim cudem ktoś kupił już tą kurtkę softshell w Lidlu jak one są od czwartku ?  🤔
mona: patrząc po przykładzie kaloszków; lidl nie za bardzo liczy sie z tym co piszą w gazetkach (kaloszki tydzień wcześniej, nie we wszystkich lidlach, w kato tylko od rozm 39...)
Mona a nie masz na myśli tych za 75zł? Co w reklamie biegają po lesie? One może są od czwartku, ale ja kupiłam rowerową, która już jakiś czas temu była. Za to Dworcika kupiła swoją 5 lat temu 🙂
A ja znowu zmienię temat 🙂
Byłam wczoraj w sklepie z używanymi ubraniami i była cała sterta bryczesów ^^
Kupiłam 2 pary: jedna całkiem nowiutka easy rider a druga ciut używana shamp 😀 Obie z pełnymi skórzanymi lejami i za te 2 pary zapłaciłam tylko 30 zł ❗
Jest odpowiedni wątek o ciuchlandach !!
Ja jakoś nie mam farta, żeby trafić na takie fajne bryczesy-bryczesy... kupiłam takie "a la" bryczesy, bez lejów, za 6,60 zł, fajne na treningi, ale to bardziej legginsy bryczesopodobne, no ale póki co w nich jeżdżę i się nie przecierają 🙂
Jakieś newsy odnośnie końskiej oferty w Lidl? czy dalej cisza?
Straciliśmy już nadzieję chyba.
calore aa to nie wiedziałam, że były jakieś inne, sorry  :kwiatek:
A w tym roku już była końska oferta w Lidlu czy nadal czekamy...?
na polskie czekamy  😕
byly w angli, niemczech... o nas zapominaja ...
W mojej biedronce jest wyprzedaż i te kolanówki co były kiedyś są za złotówkę. Widziałam, że były wszystkie wzory. Jakby ktoś chciał to pisać na PW 🙂
U nas też jest wyprzedaż w Biedronce i jest dużo podkolanówek. Może to taka ogólnopolska akcja?
Wyprzedają, co zostało... norma.
Dostałam cynk od teściowej  http://norma-online.de/_d_/_angebote_/_ab-mittwoch,-07.09._/_das-glu.eck-dieser-erde_/      wszystko od 7 września .
zaraz wiec jade wykupic caly zapas w biedronkach. sprawdze gdzie sa inne, jak w jednej malo bedzie. chetnie z 20 kupie, bo bardzo sobie chwale  😜

w praktikerze kupilam pojemniki 0,25l 0,5 l i 1l od 1,79 do 2,99 kurwera. przydadza sie na jakies male pierdoly 🙂
monia koleżanaka z Niemiec dzwoniła dzisiaj do mnie wlaśnie w tej sprawie, bo cytuje "są takie szmaty duże na konia i takie na ryj co sie zakłada i takie kijaszki z klapką" 😁
ale ceny raczej standardowe, szału nie robią, zamówiłam tylko kantar u niej 😉
oo fajne te rzeczy 😀
Jaki kod albo region trzeba wpisać, żeby ta oferta Normy się wyświetliła?  :kwiatek:
wpisz cokolwiek, np Berlin 😉
huglina, dzięki 🙂

Faajne te rzeczy! I sporo - aż szkoda, że w Niemczech nie mieszkam...
Może nawet na coś zapluję z niemieckiej normy  😀iabeł:
byle by i dla mnie coś zostało w sklepie jak pojadę..
jade do berlina we wtorek, moze i podrodze np o pasewalku bym zajechala.... sadzicie ze juz moga byc te rzeczy?
podobaja mi si ebryczesy, jesli beda takie jak te z netto de, to beda rewelacyjne! szczegolnie jak za 80-100 zl  🙇
kurteczki tez fajne..reszta tez...
nie no musze sie wybrac!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się