mona: patrząc po przykładzie kaloszków; lidl nie za bardzo liczy sie z tym co piszą w gazetkach (kaloszki tydzień wcześniej, nie we wszystkich lidlach, w kato tylko od rozm 39...)
Mona a nie masz na myśli tych za 75zł? Co w reklamie biegają po lesie? One może są od czwartku, ale ja kupiłam rowerową, która już jakiś czas temu była. Za to Dworcika kupiła swoją 5 lat temu 🙂
A ja znowu zmienię temat 🙂 Byłam wczoraj w sklepie z używanymi ubraniami i była cała sterta bryczesów ^^ Kupiłam 2 pary: jedna całkiem nowiutka easy rider a druga ciut używana shamp 😀 Obie z pełnymi skórzanymi lejami i za te 2 pary zapłaciłam tylko 30 zł ❗
Ja jakoś nie mam farta, żeby trafić na takie fajne bryczesy-bryczesy... kupiłam takie "a la" bryczesy, bez lejów, za 6,60 zł, fajne na treningi, ale to bardziej legginsy bryczesopodobne, no ale póki co w nich jeżdżę i się nie przecierają 🙂 Jakieś newsy odnośnie końskiej oferty w Lidl? czy dalej cisza?
monia koleżanaka z Niemiec dzwoniła dzisiaj do mnie wlaśnie w tej sprawie, bo cytuje "są takie szmaty duże na konia i takie na ryj co sie zakłada i takie kijaszki z klapką" 😁 ale ceny raczej standardowe, szału nie robią, zamówiłam tylko kantar u niej 😉
jade do berlina we wtorek, moze i podrodze np o pasewalku bym zajechala.... sadzicie ze juz moga byc te rzeczy? podobaja mi si ebryczesy, jesli beda takie jak te z netto de, to beda rewelacyjne! szczegolnie jak za 80-100 zl 🙇 kurteczki tez fajne..reszta tez... nie no musze sie wybrac!