Z tego co wiem były wszędzie,ale po 2 sztuki na sklep-ja trafiłam akurat (znaczy kolega). Skrzynka sprawdza się super i ma mocne kółka, porządnie wykonana.
szukalam dzis pojemników na cukierki/suplementy, tak maks 5 l w casto. nic ciekawego, a ceny jak z kosmosu, nie dam ponad 20 zl za pojemnik 7 litrowy 🤔wirek:
widzialam super skrzynko-walizkę, super solidna za 300 zl. ale byly tez mniejsze troszke i ceny bardzo bardzo przystepne.
nie wiecie w jakim markecie szukac tych pojemnikow?
bemyself, taki pojemnik dostaniesz w większości sklepów ze sprzętem gospodarstwa domowego lub budowlanych: castorama, bricomarche itp. Kosztują grosze, a są bardzo fajne.
szukalam dzis pojemników na cukierki/suplementy, tak maks 5 l w casto. nic ciekawego, a ceny jak z kosmosu, nie dam ponad 20 zl za pojemnik 7 litrowy 🤔wirek:
widzialam super skrzynko-walizkę, super solidna za 300 zl. ale byly tez mniejsze troszke i ceny bardzo bardzo przystepne.
nie wiecie w jakim markecie szukac tych pojemnikow?
Horciakowa, mowilam, że szukalam i jak widzisz, znalazlam tylko takie z przykrywka z kurwera. za krocie.
Kolorwiatru, ale w biedronce to sa wysypy raz na jakis czas chyba?
bemyself w biedronce raczej zawsze uświadczysz jakies ciekawe pojemniczki. Chyba jeszcze nie weszłam do tego marketu nie widząc czegoś co by się w stajni nie przydało 😁
Chyba, że tak. U mnie widziałam je w kilku sklepach i dlatego napisałam, że można je łatwo zdobyć. Jak masz w pobliżu Pepco to sprawdź jeszcze tam, mają sporo tanich pojemników, takie też widziałam.
raczej sie nie sprawdzi. jest maly (w te półeczki wchodza ze 2 pary skarpet, jakis krem nie duzy, no albo maly pluszak :P), no i z flizeliny wiec delikatny choc pozadnie wykonany, na lekkie rzeczy, no i sie brudzi i nie da sie wyczysic (to glowny powod:P ). do lazienki w domu polecam :P
heh ten pomyslam ze na szczotki, kantary, uwiaz.... ale za male, ta komórka ma moze z 10x10 cm 🙁 (z tego co pamietam, mam to w lazience wlasnie w 2 domu, kupione kiedys)