monia moja juz napompowana, moze ja dzisiaj zabiorę do zwierzaków, tak ładnie wygląda, ale naprawdę obawiam się o jej trwałość
moja piłka do zabaw z końmi jest w stajni cały czas, nawet jak było ostatnio ok. -20 w nocy to nic jej się nie stało i żyje dalej (mam taką za 50 zł z decathlonu niebieską)
piłki podobne do lidlowych i podobnej cenie widziałam w Tesco w dziale sportowym - były marki "Tesco" ;p i jakieś inne - może wam podpasują, nie macałam ich niestety
w krakowskim lidlu na wielickiej zostały jeszcze 3 wiaderka po 4kg ciatek. tylko czy ktoś wie jaki to smak ? opakowanie takie zielono sraczkowe.. nie ma nigdzie napisane smaku niestety więc jeśli ktoś wie to proszę o pomoc 😉
W Leroy Merlin są fajne obniżki na skrzynki narzędziowe wszelkiego rodzaju, drabinki itp. Może się komuś przyda wink trzeba mieć jeszcze na wsi Leroy Merlin 😁
Chyba to jakaś końcówka, bo leżaly w kupie na półce, nie w żadnych torbach. Rozmiary 125 i chyba 115, ale z tej kupy trudno było się zorientować.
heh a wystarczy zapytac 🙂 byłam dzisiaj w decathlonie w Markach i jestem zaskoczona. Dział jeździecki jest rozbudowany-cała jedna alejka, a nie jak jeszcze niedawno 1 pustawy regał. Kaloszki znowu powróciły na półki, nowe kantary, czapraki, fajne strychulce w przyzwoitej cenie itp
heh dziwne, bo na Targo zawsze była jedna alejka cała 🙂 faktycznie bywało pustawo ale się z tym walczy 🙂
W Poznaniu teżżżż 😀 I całkiem smakowe te cukierki ... xD przynajmniej mojej kobyle smakuja ! Bananowe wymieszane z jabłkowymi ! a teraz przymierzam się do zakupu miętowych 😉
byłam dziś. I co było? Niewiele: jakies kantary, ogłowia średniej jakości, kilka potników. Z rzeczy wartych uwagi były: rękawiczki Mountain Horse i earbags w kolorze :granat, brąz i czarne. I tyle.