Dziewczyny nie ma to jak gadać o biustach na końskim forum xD 😀 🙄 jesteśmy niesamowite 🙂 Było dużo B i C z tego co widziałam 🙂 Ja w tamtym roku sobie kupiłam taki biustonosz właśnie w Lidlu I po jakimś czasie wkurzyło mnie jego zakładanie 🙂 Ale zakładam od czasu do czasu 🙂 Jest porządny . Lidl naprawdę ma dobrą jakość 🙂
czemu pojechala? normalne podejrzenie, fajne rzeczy w marketach zawsze (w sensie najczesciej) są w "jakis" rozmiarach tylko... albo male albo duze...(i to zawsze takie jak się akurat nie potrzebuje:P ) a nawet stwierdzenie, ze ma sie pewnie wiekszy biust niz ktos inny to tez zadne pojechanie tej osoby (czesto bardzie siebie samego 😉 ) no i fakt faktem ze porządne sportowe rzadko w pl mozna spotkac na wieksze 🙁 - bo tez szukam ...
ale ja nei o tym - jesli ktos bedzie sciagal z anglii to tez bym chciala transportowe i czapraki 🙂 moge sie odwdzieczyc zakupami w niemczech (lidl i netto) jak cos bedzie :kwiatek: tylko jakby ktos mogl sledzic gazetki... bo mam bardzo slaby net przez sezon i nie bardzo moge otwierac 🙁
Ja dalej nie wiem jak to ta wysłka wygląda przez pocztę ale znalazłam dużo firm door2door gdzie przesyłka to max 25funtów (za 30kg) więc może to byłoby fajne. Gdyby w tym Lidlu do którego ja mam dostęp te rzeczy były w takich ilościach albo w ogole były! 😀iabeł: Także pokaże to koleżance i bede dawać znać czy ona sie zgodzi kupic 100000 ochraniaczy transportowcy i 5000 czapraków 😉
w Zarze mają fajne polo w kolorach ,czerwony ,granat ,niebieski ,różówy fuksja ,różówy jasny ,biały zielony Polecam super materiał i super cena po 3 przecenie za 19,90 koaszulki mają wąski pasek na rękawkach biały . Dział dziecięcy chłopięcy rozmiary do 170 (ja nosze normalnie 34 ,xs kupiłam na 7/8 lat i jest aurat Polecam
Słuchajcie znalazłam jakiś sposób transportu za 25funtów do 30kg - wiec przy paru osobach wychodzi po 15-20zł a kolezanka powiedziła ze moze kupic duzo rzeczy jak tylko będą. Drugą osobę też mogę wysłać do Lidla i wtedy może nawet sie uda za darmo przywieść (jakis znajomy TIRowiec czy cos:P) tylko że nie za 2tyg tylko dłużej wiec nie wiem. Oczywiscie jak tylko te rzeczy tam będą w takich ilościach... To która opcja wam sie bardziej podoba? Nie sądze zeby udało się kupić dla tych 10000 osob ktore jest zainteresowane ale 2 pisały do mnie PW no i te dziewczyny z poczatku 'zamowien' maja chyba pierszeństwo, hm? To jak i co?
a ja chetnie, nie spieszy sie wiec liczac oszczednosci (bo i jeszcze rpzesylka w pl przeciez) to chetnie tym tanszym transpotrem :P ochraniacze i czapraki
to co zbieramy sie na jakies zamówionko jak oczywiscie miałby kto to wysłac z wysp 🙂 i jesli ktos by chetny sie znalazł 🙂 bo ja jestem chetna 🙂 moze zrobimy jakąs liste ? 🙂
W Biedronce w Józefosławiu są skarpety. Ustrzeliłąm czarno-fioletowo-szare, w romby, jest jeszcze srebrna nitka. Są też w paski i nie ma tej nitki. Już wcześniej ktoś pisał o Biedronkowych skarpetach i żałowałam, że wcześniej nie wstąpiłam, a jednak się udało złapać! 😀
a ja proponuje udac sie z ta informacja do ogloszen 🤬 ( 😀 ogłaszałam się nie raz w ogłoszeniach i nikt zainteresowany nie był... myślę, że to jak najbardziej na temat w tym temacie 😉 szczególnie, że dziewczyny poszukują, ale i tak przepraszam jeśli zawiniłam :kwiatek: )
Rzeczywiście nie ma już w UK w Lidlu tych rzeczy.. były kilka mies temu.. koleżanka jak wpadła to jak mówię kupiła całe partie z kilku sklepów :P
mógłby mi ktoś podesłać zdjęcie tych lidlowych transporterów? poprzedni link mi nie działa :kwiatek: