Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Gillian w jakiej cenie ??
zajdę i zerknę, ale niewiele kosztował.
Ja ostatnio dopadłam kurtkę do biegania w lidlu oczywiście będzie także na konie, jest bardzo fajna, cienka, ale fajna. Dzisiaj rozdziewiczona i na konie się na 100% nadaje  😀
Dzisiaj byłam w mieście i w Croppie widziałam świetną niebieska bluzkę z koniem - oczywiście brak mojego rozmiaru... no cóż ma się to szczęście  🤔
ulcia_jg to ta zapewne? http://sklep.cropp.com/odziez-damska_5/t-shirty_36/t-shirt-damski_35126.html/s/pcreateddate#
Fajna wyglada. Muszę się przejść do Croppa  👀
A może zamów sobie przez net  😉

edit patrzcie co jeszcze znalazłam  😉
kolczyki

a ja mam tą koszulkę ;D tylko one były już dawno i z 40zł w sklepie kosztowały, a jak poszłam to za 20zł kupiłam ;D
sprawa wyglada tak, ze chce zdobyc ten czaprak:
http://www.decathlon.com.pl/PL/training-22978124/
w tych kolorach najlepiej.  probowalam zamowic w deca, ale spuscili mnie na drzewo, ze nie ma i koniec. to co robi na stronie? widzial ktos z was ten czaprak u siebie gdzies w deca? a moze laski, co pracuja w deca cos pomoga? :kwiatek:
katija, jak teraz stoją stany magazynowe nie wiem, ale na stronie Deca lubią być rzeczy już ze 2 lata niedostępne... 😉 Więc to, że czaprak jest na stronie, na dobrą sprawę nic nie znaczy, niestety.
Livia, ale ja musze go zdobyc!
Katija ten czaprak znajdziesz na niemieckim decatlonie. ostatnio jak bylam u ciotki w niemczech to go widziałam jest super sama go chciałam kupic ale nie było tego koloru co mi sie podobał
zaspa89, dzieki, to juz jakas informacja.
katija użytkowniczka thaya pracuje w Decathlonie  😉 napisz może do niej. A jak ja będę w deca, to też zerknę czy są te czapraki
ooo, dziekuje bardzo :kwiatek: o thayi wiem, ale pomyslalam, ze sama sie odezwie jesli bedzie cos wiedziec 😉
Jutro skoczę do deca w Bydgoszczy i sprawdzę 🙂
Thaya już nie pracuje w Deca, ale może szam pomoże?
Kilka dni temu w rossmanie kupiłam sobie za 5.99 komplet dwóch par podkolanówek - jedna para jest gładka, a druga w romby 🙂 Kupiłam sobie różowy komplet, były jeszcze niebieskie. Myślę, że warto zapolować, wyglądają sympatycznie 🙂
LatentPony: masz fotkę?
merciful, tez bede zobowiazana. dzieki wszystkim za taki odzew :kwiatek:
Dziś w Tchibo wypatrzyłam - rękaw chłodzacy do butelek:

http://www.tchibo.pl/Rekaw-chlodzacy-do-butelek-p400005345.html

ten niebieski wkład jest dokładnie taki sam jak w końskich ochraniaczach termicznych, a kosztuje niecałe 30 zł
rękaw:

OCHRANIACZE TERMICZNE:

nie wiem co się dzieję dziewczyny z Krakowskim decathlonem ( przy Plazie ) taki syf ostatnio ... żadnych promocji ... a jak już coś ładnego to ponad 100zł
Byłam w tamte wakacje to takie wyprze były że mi się w głowie nie mieściło xD ogłowia maksykańskie po 60 zł !  😲  🤔 a teraz nic nie ma.... 😵
a bywam tam często .

I Go Sport w M1 też nic nowego nie reprezentuje . Jedyne co widziałam opłacalnego to chyba ogłowia wiszą już od jesieni i  są przecenione po 60 zł czy coś ( ale nie są za specjalne )  😵

Wiecie czy na Krakowie są jakieś wyprze w sklepach jeździeckich ?  👀 🏇
katija, postaram się dzisiaj sprawdzić czy te trainingi jeszcze są, jak coś to ci zamówić rozumiem?

angie560, zwyczajnie kolekcja ogłowi na razie się nie zmienia, więc ich cena nie będzie obniżana.

W tej chwili na pewno można taniej zdobyć polówki damskie (groszkową, błekitną i taki czekoladowy brąz), zwykłe bawełniane bryczesy szaro- brązowe, torby na szczotki, czapraki pikowane w pionowe fale, kurtki przeciwdeszczowe dla juniorów, więcej nie pamiętam niestety🙁 Jak ktoś ma ochotę mnie odwiedzić w czeluściach Okęcia , to zapraszam;]

edit: i ochraniacze Schooling będą tańsze.
szam, na razie czekam na odpowiedz jednej forumowiczki. jesli to sie nie uda, napisze do ciebie w tej sprawie. bardzo dziekuje za odzew.
jak ja lubię ten temat, wspólnymi siłami można tyle fajnych rzeczy znaleźć 😉)
iwona - super patencior na nogi 🙂

MartaBaranowska - dokładnie

szam - polówkę sobie kupiłam ostatnimi czasy i na razie niepotrzebuje 😀
                      a te czapraczki w fale bardzo fajne , ale i cena fajna , JA KOCHAM WYPRZEDAŻE xD
w jysku pokrowce na posciel za 8,50 czy jakos tak-takie same jak na derki- mi w 1 zmiescilo sie 4 polarowki😀
LatentPony: masz fotkę?

Mam 🙂

W razie gdyby zdjęcie się nie wyświetlało:
http://zapodaj.net/9a4efbb3c269.jpg.html

Tak jak pisałam, podkolanówki dorwałam w rossmann'ie, za 5.99 zł (za komplet - dwie pary). Widziałam komplety niebieskie i różowe, być może są inne kolory, ale nie u mnie 🙂 Sprawdzają się dobrze, jak dla mnie, za tą cenę - warto 🙂
Ja dzisiaj byłam w Rossmanie na Targówku i nie było...
Gdzie były te podkolanówki? Chętnie bym kupiła niebieskie... Różowe w drugiej kolejności 😉
Ja swoje kupowałam w Rossmann'ie w CH Reduta. Jak brałam swoje to były tylko dwa komplety - jeden różowy i jeden niebieski. W CH Blue City też widziałam 🙂
katija, obczaiłam akcję z trainingami. Nie ma ich w tej chwili w magazynie, ale można spokojnie ściągnąć z kilku sklepów, więc jak coś to pw.
Byłam dziś w poznańskim Go Sporcie. Co prawda sztybletów tanich nie znalazłam , ale za to bryczesy.  😍 Kupiłam niebieskie w kratkę i piaskowe , po 50 zł każde.  🏇 Jeszcze były takie ładne różowo-szare za 80 ale funduszy brakło.  😕
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się