Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Byłam dziś w Lidlu i... mam piękną granatową koszulkę polo, oraz czarną koszulkę na rower - w sam raz na konie.  😍
ale są już końskie rzeczy?
...oby nie bo dzisiaj wszystkie oszczędności na aniaki i owijki poleciały 😀
ile dałaś za polo?
były może bordowe?
Byłam dziś w Lidlu i... mam piękną granatową koszulkę polo, oraz czarną koszulkę na rower - w sam raz na konie.  😍

konwalia, jak myślisz, są rzeczy końskie?

Ofertę lidla można sprawdzać na tydzień do przodu na stronie i wierz mi, byłoby baaaardzo dużo szumu że są końskie rzeczy na tydzień przed a nie jakby były w aktualnej ofercie 🙄
ale są już końskie rzeczy?
...oby nie bo dzisiaj wszystkie oszczędności na aniaki i owijki poleciały 😀

nie, nie ma.

ile dałaś za polo?
były może bordowe?

Dałam ee... jakieś 20 zł ze złotówkami. Bordowych nie było tylko granatowe i białe. Gdyby były bordowe sama bym wzięła.  😜
Ale granatowe też ładne.  😀
Misskiedis ja się nie znam, a chyba nie szkodzi zapytać, prawda? Niby pisze, że na rower ale mogą być nie tylko... Mniejsza z tym.
Znowu rower 🙄, albo to mi się coś pomyliło, też mam bluzkę polo na rower-na konie (chyba 2 miesiące temu kupiłam),jest różowa, za kolorem nie przepadam, ale jest świetna, naprawdę świetna!
ja byłam w lidlu i polówek nie było.. ale za to odwiedziłam ostatnio nasze targowisko i kupiłam zwykłą polówkę z bardzo fajnego materiału za 15 zł 🙂
bylam w niemieckim netto (tym co wczesniej) chyba faktycznie koncowka tych rzeczy bo kupilam ostatnie cukierki ;]
kantary po 6 eyro jakby co 😉

a...i bardzo fajne skarpety jezdzeieckie 7 euro za 3 pary , szersze i lepsze niz te biedronkowe.

znalazlam tez inny sklep z konskim stoiskiem i tam cukierki od 4 euro za kg 😉

jakby co to prawdopodobnie w tygodniu tez bede w niemczech 🙂
wrzuć zdjęcia kantara
a prosze 😉

mam tylko takie, podszycie jest czarne, le malo to widac ;] kupiony na poprzedniej konskiej akcji" 😉
a po ile taki i czy są inne kolory
kastorkowa....no prosze czytaj ze zrozumieniem...przeciez napisalam w poscie na ktory odpowiadalas;/ a o kolorach troszcze wczesniej ;/

w netto w ktorym bylam bylo czarne i pomaranczowe, sadze ze w tej "akcji" sa tylko te kolory. to u nich zreszta najpopularniejsze.
kiedys byly tez inne, ale teraz tykko te 2 najprawdopodobniej
A mają coś w rozm pony?  🙄
Od jutra w biedronce męskie polówki, za jakieś nieduże pieniążki, jeśli ktoś nie zdążył na podkolanówki, to w mojej jeszcze rzucili po 3,99 teraz, więc może i u Was będą 🙂
szkoda, że tylko męskie  😕
A mają coś w rozm pony?  🙄

Podpisuje się z pytaniem czy Mają coś pony 🙂?
Bawarka, może warto zajrzeć i zerknąć, bo ja tak pobieżnie spojrzałam 😉
bawarka a u Ciebie są takie same podkolanówi jak wtedy były, te za srebrną nitką, tak? Czy jakieś inne 🙂
U mnie te podkolanówki leżą w Biedronce już tyle czasu🙂 jakos nie schodzą🙂
Tak dokładnie te same podkolanówki, z tym, że są tańsze o całą złotówkę  🤔
poprostuja: nie w ofercie też są tylko męskie.
tercet: tak te ze srebrna nitką.
w przyszłym tygodniu maja być w Biedronce takie bluzy, ciekawe czy one są z polaru  🤔  http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/
Ja ostatnio kupilam w C&A przepiękne koszulki polo za 19zł. Powiesz szczerze ze jakosciowo nie różnią się od tych wszystkich drogich bluzek. Kolory piękne. Szczególnie zakochałam się w lilii.
w przyszłym tygodniu maja być w Biedronce takie bluzy, ciekawe czy one są z polaru  🤔  http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/

mam ta bluze, albo bardzo podobna. jest z polaru i jest idealna do jazdy. ogolnie calkiem fajna.
katija no to ja tez sobie kupię  😉 a jaki masz kolor?  🙂
niestety czarna, bo wtedy chyba innych nie bylo
to teraz musisz wziąć sobie jakiś inny kolor 😉 😉 😉
merciful, też nabyłam dwie - służą znakomicie.
Byłyście może w Biedronce? Bo od dziś są tam bluzy polarowe za 28 zł, a mi dzisiaj Biedronka jest nie po drodze  😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się