Byłam dziś w Lidlu i... mam piękną granatową koszulkę polo, oraz czarną koszulkę na rower - w sam raz na konie. 😍
konwalia, jak myślisz, są rzeczy końskie?
Ofertę lidla można sprawdzać na tydzień do przodu na stronie i wierz mi, byłoby baaaardzo dużo szumu że są końskie rzeczy na tydzień przed a nie jakby były w aktualnej ofercie 🙄
Znowu rower 🙄, albo to mi się coś pomyliło, też mam bluzkę polo na rower-na konie (chyba 2 miesiące temu kupiłam),jest różowa, za kolorem nie przepadam, ale jest świetna, naprawdę świetna!
kastorkowa....no prosze czytaj ze zrozumieniem...przeciez napisalam w poscie na ktory odpowiadalas;/ a o kolorach troszcze wczesniej ;/
w netto w ktorym bylam bylo czarne i pomaranczowe, sadze ze w tej "akcji" sa tylko te kolory. to u nich zreszta najpopularniejsze. kiedys byly tez inne, ale teraz tykko te 2 najprawdopodobniej
Od jutra w biedronce męskie polówki, za jakieś nieduże pieniążki, jeśli ktoś nie zdążył na podkolanówki, to w mojej jeszcze rzucili po 3,99 teraz, więc może i u Was będą 🙂
Ja ostatnio kupilam w C&A przepiękne koszulki polo za 19zł. Powiesz szczerze ze jakosciowo nie różnią się od tych wszystkich drogich bluzek. Kolory piękne. Szczególnie zakochałam się w lilii.