Byłam wczoraj w Go Sporcie w Wola Park i... mało rzeczy mieli. * Toreb na szczotki w ogóle już nie było 🙄 * Były dwie derki polarowe (ładny kolorek tak swoja drogą 😉 ) i jedna derka siatkowa. Innych derek nie było * ochraniacze (takie na wzór Veredusów 🤔 dosłownie kopia ) a na metce napis Nowak Center 😲 * jakieś sczotki * kaloszki * baty i palcaty * kantary (ale wcale nie były przecenione 🙄 ) * ogłowia * czapraki
dzisiaj w Go Sporcie na Ursynowie były przecenione kurtki. I nic wiecej przecenionego nie było (przynajmniej nie dostrzegłam) Sznurka były derki Jacsona bez wypełnienia, bardzo fajne. Jedna na pewno 145 była, a druga nie wiem.
Ja żałuję, że nie załapałam się na ich wielkie piłki gimnastyczne za 19.99 -- Koniska by miały ubaw 😀 - właśnie przeglądałam ofertę lidla na najbliższe dni i od dziś mają ofertę "przygoda ze sportem" i mają w niej takie piłki http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20090112.p.Pilka_gimnastyczna - to o nie chodzi?
A tak w ogóle są może u kogoś w lidlu jeszcze derki? Interesowała by mnie w rozmiarze 145.
Horciakowa- u mnie piłek było pod dostatkiem o 9 rano, zakupiłam nawet jedną dla mnie i jedną dla koleżanki. Byly w dwóch kolarach niebieska i srebrna(szara), są zrobione nie z gumy tylko z jakiegoś dziwnego tworzywa boję się, ze konie ją szybko zniszczą 🤔
Sznurka, byłam w Decathlonie i widziałam przecenione derki. Aktualna cena 110 zł, z ilu nie wiem, bo stara cena była zaklejona nową. Jednowarstwowe, takie jakby drelich, 75% polyester i 25 wiskoza, granatowe z beżowymi pasami, z rozcięcieciem na łopatkach. Chyba tez było mocowanie pod ogon, ale ja mało-derkowa i pogubiłam się w tych taśmach i linach. Chyba to jakaś końcówka, bo leżaly w kupie na półce, nie w żadnych torbach. Rozmiary 125 i chyba 115, ale z tej kupy trudno było się zorientować.
byłam dzisiaj w decathlonie w Markach i jestem zaskoczona. Dział jeździecki jest rozbudowany-cała jedna alejka, a nie jak jeszcze niedawno 1 pustawy regał. Kaloszki znowu powróciły na półki, nowe kantary, czapraki, fajne strychulce w przyzwoitej cenie itp
z cyklu "Lidlowe raporty" 😉 byłam właśnie w Lidlu na Hetmańskiej/Przemysłowej (Poznań) w celu zakupu piłki (kupiłam ostatnią, zaraz będzie premiera 😉 ) - przy linii kas ostatnie sztuki końskich smakołyków - z 3 wiaderka ze złotą pokrywką (nie sprawdzałam, jaki to smak) po 12,99, 2 lizawki, z 4 mniejsze wiadereczka cukierków.
Przegapiłam piłki w Lidlu:/W związku z tym mam pytanie:gdzie najtaniej można kupić taką piłkę?Na allegro znalazłam za 30zł+12 zł wysyłka.Mogą być sklepy internetowe lub stacjonarne w Warszawie.