Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

tata poinformowany ;D
biedronka dla tych biednych jak mówi prezes pis jest od 7.00, nowy towar w koszach pojawia się zawsze w pn i czw 🙂 no ja też liczę, że w lidlu pojawią się końskie rzeczy, bo to nie lada rarytas 😀
Wow, dziękuję za informację. Wszystkie będą MOJE ;D
kiwii- dzięki za info :kwiatek:
Podkolanówki z oferty Biedronki, rewelacyjne  😅, mam nadzieję, że wrzucą nam "biedakom" więcej niż 2 pary na sklep😉

Ktoś wie kiedy jest nowy towar w Tchibo?
znając życie to już ich nie będzie zanim na sklep trafią :P
Ale przejdę się do biedronki w poniedziałek rano, może jednak się załapie na jakąś parę 🙂
Ktoś wie kiedy jest nowy towar w Tchibo?

w sklepie on-line co sroda jest nowa oferta
Pudełko z lewej, może służyć jako skrzynka na  szczotki itp  🤣
i stoleczek jest  😅
kiedy to ma byc na sklepie ?  😀
od 4 kwietnia , oferta wielkanocna
(http://gazetka.biedronka.pl/g24,nowe_oblicza_wielkanocy.html)

racja stołeczek też, nie zauważyłam  😀
Chodziło mi o sklep stacjonarny (tchibo)  😉
dziś widziałam reklamę jak byłam w biedronce i oczywiście się wybieram 🙂
mam cicha nadzieję, że jednak zlitują się nad "biednymi" koniarzami i rzucą nam coś w lidlu 🙂
Ciekawe czy biorą pod uwagę telefony do nich  🙄, jakby brali to byłoby dobrze.  😀
Chodziło mi o sklep stacjonarny (tchibo)  😉

Tak samo, w każdą środę - oferta taka sama, jak na www (z wyjątkiem tego, co zaznaczone, że tylko w necie).
kupiłam taki zestaw w Biedronce rok temu za 14,99 służy mi do tej pory 😉
Ja w LIDL  😉
Stałam się posiadaczką trzech par podkolanówek w romby, z fioletowym, niebieskim i szarym, tylko mają tez srebrną nitkę, ale to tam mało istotne, ważne, by długo służyły.
poprostuja tą srebrną nitke da sie wyciągnąć. Też mam 3 pary <2x z niebieskim i 1x z fioletowym>. Trzeba przyznać, ze ni sie podobają  😉
też kupiłam dziś 2 pary podkolanówek 🙂 fioletowe i niebieskie 🙂

za to w lidlu będą polówki męskie fajne 21,99zł http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=17637
W Biedronce skarpetki w romby po 5zl  😉
Bardzo faje kolorki i ogólnie ładne. Wzięłam 6 par  😁
te skarpetki sa bawelniane?
Mi pisze na tym kartoniku że z wysokiej jakości dzianiny.  😉

Kocham je.  😍
Kupiłam czerwone i niebieskie, jutro dokupuję fioletowe bo wzięłam za mało kasy.  🤣

Edit: Poradźcie kupić jeszcze te fioletowe czy te bez koloru (nadal w romby)?  :kwiatek:
1 jakość wg metki🙂
ja na razie mam 2 pary 😀
Kawecan, fioletowe są super!
To i ja podjadę zaraz do Biedronki  😉
kupiłam dwie pary, nie bardzo podoba mi sie ta srebrna nikta ale juz ją zaczełam wypruwać 😉
Na razie kupiłam fioletowe i nawet ta nitka mi się podoba. Dziewczyny - wystarczy jedno pranie w 30-40 stopniach a srebrna nitka sama się wykruszy  😁

Jutro po szkole lecę po niebieskie i czerwone  😜
Ajjj, miałam dzisiaj wejść do Biedronki, ale stwierdziłam, że zrobię tu jutro, a tu takie gorące newsy!  😜  Oby te skarpetki nosiły się tak miło jak wyglądają.  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się