też dzwoniłam ale powiedziano mi że do końca miesiąca na pewno nic końskiego nie będzie :/ ale pani, z którą rozmawiałam powiedziała mi, że zapisze końskie rzeczy w jakiś "propozycjach" i może na wiosnę jeszcze będą. Kurde, no mogli by się postarać 😉 jak wykonamy jeszcze parę telefonów to może coś to pomoże
siwaa w Polsce na pewno za tą cenę tego nie dostanie się 😵 Wysłałam kumpla na poszukiwania sprzętu w irlandzkim lidlu... mam nadzieje, że poszukiwania będą owocne 😅
no niestety nie 🙁 ale kolega na pewno dostanie te rzeczy w Lidlu.. tam konie oddają za darmo, zresztą w jednym wątku była mowa o wpuszczeniu iluś... tam koni *na wolność... wiec tylko Polacy mogą Ci ubiec 😁 dlatego jest jeden plus y rozsianej rodziny po świecie...
Owijkami się zbytnio nie jarcajcie 😉 Są bez pokrowca, długie na 2 metry a szerokie na 14 cm 😁 Mi to pasuje idealnie, na nasze kucysiowe nóżki. Derkę zdobyłam, macam, jest świetna i się tylko modlę, oby pasowała na moje dziecię 😍
[quote author=siwaaa link=topic=485.msg941559#msg941559 date=1300480447] tak, zawsze możesz sprzedać 😀 ale jak patrze na allegro jaka cene sobie życzą za te rzeczy to mnie krew zalewa jak niektórzy chcą zarobić 😤
Dlaczego? Jezeli ci cena nie odpowiada nie kupuj, ktoś ma prawo zarobić.. [/quote]
a gdzie ja napisałam że chce kupić taka drożyznę?? czepiasz się nie wiadomo czego... 😵 to że mi się nie podoba że ktoś sprzedaję 10x razy drożej to moja sprawa .
siwaaa, czytaj ze zrozumieniem 😉 I to chyba Ty się tu najbardziej czepiasz - pamiętaj, że produkt jest wart tyle, ile kupujący zgodzi się za niego zapłacić. Jeśli u nas jakieś produkty są np. niedostępne, to dlaczego ktoś, kto je ściągnął nie ma podbić ceny o tyle, ile tylko zapragnie? 😉 Najwyżej nie sprzeda i tyle.
W chwili obecnej na allegro ktoś sprzedaje derkę letnią za 80zł, uważam, że jest to cena rozsądna, biorąc pod uwagę to, że dochodzą jeszcze koszty czasu osoby która poszła kupić i transportu, bo w końcu derka nie teleportowała się z lidla do np. Warszawy tylko ktoś ją przywiózł. Derki są fajnie wykonane i warte tej ceny, fakt zdarzają się przegięcia (ktoś chciał za polarówkę 250zł :lol🙂 ale to są raczej wyjątki. Co innego jak ktoś specjalnie dla kogoś kupował, to wtedy jest oczywiste że za cenę "lidlową" ale w innym wypadku, biorąc pod uwagę ceny derek w sklepach to i tak uważam że 80zł jest dobrą ceną.
siwaaa - tylko weź jeszcze jedna rzecz pod uwagę, jest to przegięcie dla nas bo znamy ceny z lidla, ale jeżeli ktoś nie zna tych cen, to 250 zł za ładną i fajną jakościowo derkę polarową + owijki + czaprak (chyba był wtedy cały komplet ale nie pamiętam dokładnie) nie jest ceną wygórowaną, wysoką ale biorąc pod uwagę ceny w sklepach to 250 jest kwotą która by trzeba było i tak wydać aby kupić to wszystko w normalnym "końskim" sklepie. Dla mnie ta cena jest przegięciem, ale tylko dlatego że wiem za ile zostało to kupione.
nie orientuje się ktoś czy jest coś ciekawego w Decathlonie w Krakowie? może jakieś przeceny? jestem w Krakowie w piątek, ale nie wiem czy mi się opłaca jechać do Deca.
W Deca w Gliwicach w weekend 26-27 marca będzie koński event 🙂 Mają być różne rzeczy przecenione, konie na oprowadzanki też będą 🙂 Godzinowo ok. 14-17 🙂
Dzwoniłam do Lidla, pani zapisała sobie moje imię, nazwisko i telefon, sprawdziła Lidl w moim mieście i powiedziała, że w razie W będą do mnie dzwonić i mnie informować, więc dziewczyny dzwonimy, dzwonimy! 🙂