Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

kotbury a mnie się udało nabyć ten fioletowy polarek z Lidla, miałam go już dwa razy w stajni i zakochałam się w nim 😉 chyba zostanie moim ulubionym "polarem stajennym" bo dużo lepiej się w nim czuje niż w moich bluzach jeździeckich firm 😉

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_14332.htm  teraz w Lidlu był też takie podkolanówki, w prawdzie teraz ich nie kupiłam, ale nabyłam w tamtym roku te w romby no i super są  🤣 służą mi do dzisiaj
Ja niestety nie zdarzyłam na te w romby. Jak dotarłam do sklepu zostały tylko brązowe i jedna sztuka polaru z tym fajnym kołnierzem w rozmiarze S :/ W reklamie z auchana były podkolanówki narciarskie head ale myślę , że na konie też byłby dobre za całe 15 zł
sandi ja właśnie poluje na takie narciarskie podkolanówki bo pewnie byłby idealne na zimę, no i właśnie jakiś czas temu były w Lidlu ale nie załapałam się na nie :/
A ja się nie załapałam na te fajne polarki... Chciałam fioletowy z tymi megadługimi rękawami, a zostały same białe...  😵
kurcze, no to chyba tylko w olsztyńskich Lidlach ludzie nie rzucili się na te polary 😉 bo ja po swój poszłam we wtorek wieczorem i było jeszcze kilka fioletowych oraz dużo białych i brązowych 😉
u mnie w Pabianicach tylko biale zostale , ale plarek jest boski 😉

szkoda mi go do stajni  🤣
Tercet tak samo sobie pomyślałam i pewnie będą wzmocnione w niektórych miejscach.Tak samo wykorzystuje kominiarkę narciarska zimą pod kask.Rok temu kupiłam sobie getry niby narciarskie jakiejś firmy na B. Były genialne pod bryczesy zimą i w chłodne dni.  😉 Wiec pewnie te podkolanówki też się spiszą
ja ostatnio się załapałam w Lidlu przy okazji rzeczy narciarskich na polarek, szalik i skarpety. i wszystko w stajni sprawuje się genialnie!  😅
W Kauflandzie jest skrzynka narzędziowa duża, za 40 zł  😅
panijantarowa to ja na te skarpety właśnie się nie załapałam 🙁
Tercet miejmy nadzieję, że jeszcze kiedyś będą, osobiście chętnie sprawie sobie jeszcze jedne  🙂
A ja wczoraj zakupiłam sobie takie oto podkolanówki w Makro za normalną cenę 😀
Ja jak kupiłam sobie podkolanówki w hipermarkecie to zaraz się porwały. HORZE kosztują 25zł, to nie majątek. Są milutkie i cieplutkie.
Nie wyglądają na takie co miałyby się zaraz porwać ale zobaczę. Niby nie majątek. Mnie tam takie wystarczą  😉
Nie wyglądają na takie co miałyby się zaraz porwać ale zobaczę. Niby nie majątek. Mnie tam takie wystarczą  😉

Mam te fioletowe i poza tym,że odrobinę się skudłaciły trzymają się i to bardzo dobrze  😉 A za cenę końskich skarpetek można mieć dwie pary z Makro  😀
Jeśli ktoś szuka dużego pojemnika na pasze, to uprzejmie donoszę, że można go kupić w Castoramie.

Sprzedają go pod handlową nazwą " zbiornik na wodę" 😀
Ma pojemność 200 l , oddzielny kranik do zamocowania, jeśli wytnie się w plastiku odpowiedni otwór i pokrywę.
A najważniejsze-  kosztuje tylko ok 65 zł .
Latem faktycznie może słuzyć za zbiornik z ciepłą wodą nagrzaną słońcem do mycia np konia, albo do podlewania .

Mam zamiar kupic sobie jeszcze jeden.

Uwaga . 😉

Nie wejdzie do małego, osobowego auta, bo jest mocno rozszerzany na górze i dosyć wysoki.
guli - Można prosić foto ? 😡
Kochane dzisiaj na dostawie umarłam ze śmiechu. Przedstawiam wam super świąteczny produkt dla koni 🙂 Kalendarz adwentowy z różnymi smakami i rodzajami cuksów dla koni 🙂 między innymi cuksy kukurydziane, lukrecjowe, jablkowo-cynamonowe i batoniki marchwiowo miodowe 🙂

zdjecie za duze!
ale fajne!
ile kosztują?
ja widzę cenę 59,99🙂
dokladnie 59.99
faktycznie, wystarczyło fotkę powiększyć;-)))
thaya Fajny pomysł na prezent pod choinke
Dramka pod choinke to już za późno skoro okienka otwiera się od 1 do 24 grudnia 🙂
thaya, ja się zapytowywuję czemu do mnie takie cudo nie przyszło? Albo na łańcuchu wszystko zeżarli, bo myśleli, że to dla nich;]
bo to gama zerowa musiałabyś sama odblokować, ja nie wiem kto to zrobił u mnie 🙂 są w folderze z cuksami jako "horse christmas calendar" i na dostawie juz kilkoro ludków chciało się dorwać bo myślało że czekoladowe cukiery będą w środku.
Aha! To taki kalendarz adwentowy..ale bajer. Musze to mieć  😅
za 6 dych 20 cukierkow? zbyt praktyczne mam podejscie do swojego konia, zeby na takie duperszfance piniendze wyrzucac.
ale usmialam sie szczerze 🙂
kujka, dwadziescia cztery! 😉
katija, a to przepraszam, w takim razie biore haha 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się