Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

w biedronce sa jeszcze dziurkacze, kosztuja 10 zl. nitownica tez dziala 😉. jedyne do czego sie przyczepie, ze nie ma najmniejszej dziurki. sprawdzalam z innym dziurkaczem i ten z bieronki nie ma tego najmniejszego bolca.
Kurcze, to szkoda :/ bo niezłe te lidlowe rzeczy były
Tercet zgadzam się. 3 lata temu, może trochę mniej były u nich w sprzedaży ogłowia. Koleżanka kupiła i ogłowie trzyma się do dziś. I chociaż rzadko je pielęgnuje to ma na sobie jedną ryskę.
koniara788 dokładnie, moja znajoma ma do dzisiaj kilka derek polarowych z Lidla, były baaardzo tanie i wykonane z naprawdę wysokogatunkowego polaru. To samo owijki. Kurcze, musimy napisać podanie do władz Lidla aby znowu zaczęli sprzedawać końskie rzeczy 😉 hehe, nie no żart 🤣
Wie ktoś moze, czy Lidl, netto itp. w Bydgoszczy będą organizowały jeszcze sprzedaż sprzętu końskiego ?
Jakieś 3 lata temu pełno tych rzeczy było w netto. No, ale akurat nic nie potrzebowałam i już grubo po tych wyprzedażach szłam w sklepie i patrze.. wózek z resztkami końskich rzeczy na sprzedaż. Ceny nieziemsko niskie. Za bryczesy, sztyblety i czapsy zapłaciłam niecałe 30zł i co ? Wszystko prócz czapsów trzyma się do teraz 🙂
A z Lidla mam jedną derkę i także się trzyma.
wczoraj byłam w Go sporcie w Komornikach(koło Poznania) i w dziale jeździectwo...bieda z nędzą, mało sprzętu, ceny żadna rewelacja, zwróciły na mnie uwagę tylko bryczesy jackson ale cena 199zł to nie promocja,z takich faktycznych okazji to 3 pary rękawiczek za 35zł, jestem rozczarowana w decathlonie więcej sprzętu
Dzisiejsze zakupy.

Wersja czekoladowa z wodzami

Nie wiem czy trzymać czy w świat puścić 😀
czyżby Romeo z Deca??
niom...ostatni full na okeciu...Piekne jest no ale teraz sie zaczynam zastanawiac jakby z moim czarnym siodłem wygladało 🙂

Chyba ze rozłoże konia na części składowe...bo piekne jest 😀
asds, iii tam po prostu zmien siodlo 😉
haha...też właśnie nad tym myślałam...ewentualnie kupic drugie...tylko konia brak co nie 🙂
asds a co za problem zamówić czarne?
ja się trochę zaiinowacyjnilam i rozlozylam sobie na części pierwsze nowe ogłowie Twist

http://www.decathlon.com.pl/PL/og-owie-twist-wodze-czarne-134646351/#

porównywalnie miękka skóra i miękkie podszycie, bardzo na plus. Do tego ta innowacyjność polegająca na odpinaniu samego naczółka bez zdejmowania ogłowia.
thaya, też je ostatnio oglądałam i nawet zamówiłam po jednym rozmiarze na próbę;]
thaya, tylko czemu taki paskudny ten naczolek?
i po co zdejmowac sam naczolek, skoro tylko ten od kompletu mozna zalozyc spowrotem bez rozkladania calego oglowia?
I tu jest pies pogrzebany.

Fouganza stworzyła niewielką linię różnych modeli samych naczółków 🙂 Widoczne na zdjęciu z dwoma laseczkami z kilkoma naczółkami w rękach.

szam ja wlasnie czarne też Fulla sciagnelam, a ze u mnie pocieli "dowolne" zamowienia to przeciez "na szkolenie" się przyda, a szkolenie pojutrze.
thaya, mogę przyjechaaać?
a tak poza offtopem: niestety reszta naczółków równie bezdennie brzydaśna jak ten do kompletu;/
jak masz ochotę to proszę 🙂 tylko ostrzegam moja pani dyrektor bedzie jeśli się nie rozchorowała🙂

a po za tym to mi ten kompletowy naczółek się podobie 🙂 ale mi sie dziwne rzeczy podobają, mój naczółek w Kavalkade dla gluta też nikomu sie nie podobał a mi sie podobie 🙂 łądnie prezentuje sie na ścianie razem z ogłowiem odkąd konia brak :P
thaya, mowisz o tych 4 na krzyz? ee jak dla mnie to marnota. i jesli sa rownie paskudne co ten, ktory widac to juz w ogole nie ma co...
A te "taśmy poliamidowe powlekane poliuretanem" to "skóra" tego ogłowia (z postu thayi)?
halo, nie, tam nizej jest napisane "bawola skóra licowa", ale mnie fascynuje, gdzie oni tego bawola zlapali...
halo te syntetyki to najprawdopodobniej opis wodzy, bo z tego co kojarze są z jakiegos materialu przeplatanego antyposlizgowymi nitkami ala guma.

a co do bawolu to ja sie jakos nie dziwie, jest cos takiego jak bawol domowy z ktorego produkuje sie rozne wyroby skorzane.
A w mojej osiedlowej Biedronce pokazały sie krótkie kaloszki a la sztyblety (z gumką po bokach) - może jeździć sie w tym nie da, ale na hasanie po łąkach i stajni idealne 🤣 mam nadzieję, że trochę wytrzymają.... 😉
w Lidlu jest fajna bluzka
może nie typowa do jazdy konnej
ale mi się ta fioletowa podoba
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_13658.htm
pasuje do padu Hortensja 😀
W Lidli są też dziurkacze w komplecie z dwoma nitownikami, zakupiłam do pracy, bo jak co rusz mam kombinować z puśliskami, które są wszystkie z innej parafii to mnie trafia... cena jakies 14 zł, a te nitowniki to fajna sprawa przy ratowaniu porwanych kantarów, jutro będę próbowała "znitować" porwane ogłowie 🙂.
Ubrania dla dzieci w Lidl są dobre i tanie  😎
Odnośnie lidlowych koszulek, ktore wkleił ktoś powyżej... materiał fajnej jakości, aplikacja trochę gorszej, bo to taka naprasowanka, ale za taką cenę bardzo najs 🙂
chcialam kupic dzisiaj konikowa posciel i co? po poludniu juz nie bylo 🤔
musze obejsc jakies mniej uczeszczane lidle
Ciri, bo jak w Lidlu jest coś ciekawego to trzeba być z samego rana, to samo tyczy się biedronki itp. Np. w biedronce były kalosze w "promocyjnej cenie"- okazało się że za jakieś 15 zyla. No właśnie, były. Jak pojechałam tego dnia, którego rzucili to już nie było a byłam o 7:30 czyli pół godziny po otwarciu sklepu 😵
chcialam kupic dzisiaj konikowa posciel i co? po poludniu juz nie bylo 🤔
musze obejsc jakies mniej uczeszczane lidle

Ja właśnie dzisiaj pojechałam po pościel w koniku i lipa..
Misskiedis, haha, ja tez jechalam po te kalosze. i tez juz wczesnie rano ich nie bylo...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się