Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Tak jak napisałam, dla mnie żaden problem 🙂
w którym warszawskim lidlu coś końskiego się znajduje?  👀 😀
A w lubelskim?  🙂
Chyba w żadnym Lidlu nie ma teraz promocji, inaczej byłoby tu jakieś info 🙂
W związku z likwidacją internetowego sklepu http://www.sklep-kopytkowo.pl/ wyprzedaż sprzętu do końca czerwca. Oferty są na Allegro użytkownik kopytkowo. Może coś znajdziecie.
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_11299.htm

w lidlu od dzisiaj dziurkacze do skór ;> które tak były tutaj wychwalane.
Ja ostatnio w IKEI kupiłam fajny stojak na siodło
Dramka pokazuj koniecznie, bo ja poluje na jakies cos co moge na zawody zabrac zeby na slomie nie klasc😀
Dziurkacz od 1 lipca

Karla Widzisz fotke? Dałam 24zł
jutro jade do ikei😀 gdzie tego szukac? zajebiaszczy jest
skladane drewniane stojaki sa po 13 zl w castoramie-swietne

a jezeli chodi o bryczesy z decathlonu to mialam 3 pary zadne nie wytrzymaly dluzej niz 4 msc intensywnej jazdy,z tym ze to naprawde jazda codziennie+ treningi na 2-4 koniach
Ile ja sie tego naszukałam..

Tylko w aucie jest mało stabilny bo ma 3 nogi tylko  🤔

W dziale biurowym  😉

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80130776

Namęczyłam się przy skręcaniu.. 😁 ale na koniec byłam dumna z siebie

Jakby coś to do Decathlon Targowek przyjechały kantary z miśkiem na nachrapniku i po bokach w całkiem znośnych kolorach i przede wszystkim w cenie. Jedne są za 39.99 a drugie 41.99 (w zależności od naszyć). Misiek na prawdę milutki, kantarki w zestawach z 2m uwiązem.
skladane drewniane stojaki sa po 13 zl w castoramie-swietne

Teraz mi mówisz  👿 Przepłaciłam  😵
Zakupiłam w Lidl dzisiaj dziurkacz  💃
Kiedyś w Netto były do kupienia sztyblety, bodajże po 70 zl. Mogą być jeszcze do dostania gdzieś czy nie ma szans?  👀
właśnie są jakieś oferty wgl?netto lidl? bo te 2 sklepy mam "przy sobie"  😁
A można zamawiać rzeczy w lidlu końskie przez internet?
pianissima2003, Przecież to markety... Widziałaś kiedyś markety z ofertą internetową? No chyba, że 'zamawianie' rozumiesz jako 'zamawianie hurtem' 😁
Ostatnio jeszcze będąc przypadkiem w Biedronce widziałam dziurkacze do skóry 😉
Owszem, są jeszcze, jeśli nie wykupiono, bo już jakiś czas leżą. razem z dziurkaczem jest nitownica. Nitownica wygląda badziewnie, ale dziurkacz jest ok. Dziś nim dziurkowałam skórę i się nie rozpadł.  😉 Nie pamiętam, ale chyba 10 lub 15 zł dałam za ten zestaw.
Kiedyś , dawno ,dawno była w lidlu jeździecka "kolekcja"
wie ktoś może czy jeszcze będzie? 🏇
tunrida, z tego co ja pamiętam to 17zł  😉
chyba jutro podskoczę kupić, skoro się nie rozpada. Można już rzec - towar sprawdzony  😎
Możesz już nie dostać.. 🙁
U mnie w Biedronce jeszcze są te dziurkacze, jeśli ktoś chce mogę kupić i wysłać 🙂
Ja w Lidlu upolowałam dzisiaj froterkę do aut.
W GO SPORCIE widziałam gąbkę taką z takimi frędzelkami.
Zapłaciłam całe 5 zł, a sądzę, że może się przydać do odkurzania kopytnego, czy też sprzętu 🙂
🏇
ta lidlowa froterka nie jest zła, ale zostawia "fafluny" na koniu - przynajmniej po pierwszym użyciu... mam też taką ze sklepu "wszystko po 4zł" i przeżyła już 1wsze pranie i jest naprawdę godna polecenia... ciekawa jestem jak ta lidlowa się będzie sprawdzać... 🙂
Nie wiecie czy w tym roku były w Lidlu końskie rzeczy? Bo chyba przegapiłam  😕
Nie było końskich rzeczy, już od chyba dwóch lat nie ma...
Jestem paere razy w tyg (heh z racji tego, że nie lubię hipermarketów, a to jedyny nie za duży-nie za mały sklep w pobliżu... no i rucolę mają 🙂 ) i nie widziałam... wędki, rzeczy do aut i dla piesków/kotków owszem... i zastanawia mnie to, bo w sumie większość rzeczy została wykupiona "na pniu"...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się