W związku z likwidacją internetowego sklepu http://www.sklep-kopytkowo.pl/ wyprzedaż sprzętu do końca czerwca. Oferty są na Allegro użytkownik kopytkowo. Może coś znajdziecie.
skladane drewniane stojaki sa po 13 zl w castoramie-swietne
a jezeli chodi o bryczesy z decathlonu to mialam 3 pary zadne nie wytrzymaly dluzej niz 4 msc intensywnej jazdy,z tym ze to naprawde jazda codziennie+ treningi na 2-4 koniach
Jakby coś to do Decathlon Targowek przyjechały kantary z miśkiem na nachrapniku i po bokach w całkiem znośnych kolorach i przede wszystkim w cenie. Jedne są za 39.99 a drugie 41.99 (w zależności od naszyć). Misiek na prawdę milutki, kantarki w zestawach z 2m uwiązem.
Owszem, są jeszcze, jeśli nie wykupiono, bo już jakiś czas leżą. razem z dziurkaczem jest nitownica. Nitownica wygląda badziewnie, ale dziurkacz jest ok. Dziś nim dziurkowałam skórę i się nie rozpadł. 😉 Nie pamiętam, ale chyba 10 lub 15 zł dałam za ten zestaw.
Ja w Lidlu upolowałam dzisiaj froterkę do aut. W GO SPORCIE widziałam gąbkę taką z takimi frędzelkami. Zapłaciłam całe 5 zł, a sądzę, że może się przydać do odkurzania kopytnego, czy też sprzętu 🙂 🏇
ta lidlowa froterka nie jest zła, ale zostawia "fafluny" na koniu - przynajmniej po pierwszym użyciu... mam też taką ze sklepu "wszystko po 4zł" i przeżyła już 1wsze pranie i jest naprawdę godna polecenia... ciekawa jestem jak ta lidlowa się będzie sprawdzać... 🙂
Jestem paere razy w tyg (heh z racji tego, że nie lubię hipermarketów, a to jedyny nie za duży-nie za mały sklep w pobliżu... no i rucolę mają 🙂 ) i nie widziałam... wędki, rzeczy do aut i dla piesków/kotków owszem... i zastanawia mnie to, bo w sumie większość rzeczy została wykupiona "na pniu"...