Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Moja mama ostatnio sie wybrała do LIDL po elektryczny młynek do pieprzu. Okazało się że kolejka ludzi już pół godziny przed otwarciem czekała. Niestety nie udało jej się upolować młynek  😁
a co taki tani byl ? 😉
20,00zł Znalazłam taniej na allegro.  💃
ale wioska.. Decathlon Piaseczno otworzyli i zamknęli, do odwołania....
thaya a dlaczego tak?
dokladnie nie mowili ale podobno brak jakiejs parafki w podpisach pod dokumentami-pozwoleniami.
Kochane, może was zainteresuje,  ze na Targowku są dostępne torby na ogłowia, w obnizonej cenie do 39zł
(tylko w tym sklepie po niższej cenie)

http://www.decathlon.com.pl/PL/torba-na-og-owie-85505897/

PS. Piaseczno na razie otwarte
Torba na ogłowie, torba na buty, torba na siodło, torba na szczotki..troche za dużo tych toreb  😁

Poza tym poważnie kto używa torby do ogłowia?
Heh a czemu nie? Jak masz wiecej niz jedno, to pozostale zeby sie nie kurzyly mozesz schowac, jedziesz na zawody mozesz schowac. Łatwiej jest przechowywać w torbie. Chronisz przed kurzem, wodą , nie wiadomo czym.
Po za tym zazwyczaj torby maja dwie kieszenie ze mozesz sobie schowac z jednej strony oglowie a z drugiej np. kantar z uwiazem. Ale co komu potrzeba.

🙂
thaya, hehe moja mama się nadziała na drzwi i dostała smycz 😉 ale już otwaaaarte 🙂 ja też na dniach w końcu pojadę zobaczyć co mają 🙂

Deca Piaseczno oficjalnie otwarty 🙂
[quote author=madzixx link=topic=485.msg578869#msg578869 date=1273224074]
czy ktoś z Was uzytkował może z Decatlonu bryczesy? cena niska ale podejrzewam że materiał nie za dobry(te bryczesy za 50-60zł)?

Ja mam najtańsze dziecięce rozm. 14 lat 😀 czarne. Mam je już... hmm, ze 2 lata jak nic. Nic im się nie dzieje, diabelnie fajne na lato bo nie grzeją, jedno co to trochę wyblakły. Jeszcze je kupowałam jak były za 39 zł 😉
[/quote]
Woow  🤔 Moje wytrzymywały max pół roku  🤣
A moje bryczesy właśnie fajnie 😉 I znów zaczynam je namiętnie nosić bo w taki upał są najlepsze 🙂 to już ich... 3 rok, bo były kupione w grudniu 2007 😉
Mam Pytanie czy ktoś mógłby mi kupić taką torbę na ogłowie? Nie wiecie czy do niej wejdą dwa ogłowia? bo jak nie to kupie dwie torby. Wyślę pieniądze na konto + koszty przesyłki.
Bryczesy z decathlon służą 3 lata ale jak się jeździ raz na tydzień lub miesiąc  😉
Mam Pytanie czy ktoś mógłby mi kupić taką torbę na ogłowie? Nie wiecie czy do niej wejdą dwa ogłowia? bo jak nie to kupie dwie torby. Wyślę pieniądze na konto + koszty przesyłki.

Torby maja dwie kieszenie, wiec dwa oglowia albo oglowie i kantar powinny sie zmiescic
Oj, Dramka, nie mów, bo moje akurat sporo przeszły 😉 jeździłam w nich naprawdę ostro, poza tym laziłam w nich non stop. I ciągle żyją.
nawet decathlon opisuje te bryczesy jako do jazdy rekreacyjne.

Prosze cie..jezdze a chodzenie to 2 rozne rzeczy. Ja tez mam spodnie dresowe w ktorych chodze nonstop po domu i nic sie z nimi nie dzieje. Tu chodzi o jazde i tarcie o siodło.
Torby maja dwie kieszenie, wiec dwa oglowia albo oglowie i kantar powinny sie zmiescic

A mogłabyś mi kupić taką torbę?
PW  👿
Dramka, przecież napisałam że jeździłam i ciągle w nich jeżdżę intensywnie, a oprócz tego chodzę - a one się trzymają. Miałam też porządniejsze nieco wydawałoby się bryczesy, które oszczędzane rozpruły się po miesiącu na kolanie  😵
Sorry ale nie wierze.. 🙄

Jak często jeździsz?
Zależy od tygodnia, bo grafik mam różny, ale przeciętnie w tym roku będzie 4-5 razy przynajmniej po godzinie. Jak jeździłam w zeszłym roku i 2 lata temu tereny, to było to 4-5 razy po 1-5 godzin 🙂 Nie noszę tych bryczesów tylko zimą bo są za cienkie dla mnie i marznę.
Ktos orientuje się czy w dEca na okęciu lub reducie jakies promocje się szykuja?
asds, jak coś na Okęciu się pojawi to dam tutaj znać;] Na razie ogarniamy się troszkę z syfem po machinacjach kadrowych. Przygotowujemy parę ofert ale to na razie kwestia dalszej przyszłości.
szam  ciągle nie moge na ciebie dziewczyno tam wpaść
W naszym Megasklepie Sportowym w Piasecznie pustki. Praktycznie kilka czapraków na krzyż itp. Ale za to ile ubrań. Aż się zdziwiłam. Jest przecena na bryczesy ( między innymi białe ).
ps. Czy w tym roku Lidl oferował jakieś końskie produkty?
Przeraszam Dramka, ale i tak jakoś nie mogę znaleźć chętnej ososby do pomocy. Jak wybuduja ten sklep w moim mieście to wtedy sobie kupię czyli pewnie nigdy hehe
Bo moze trzeba jednak bylo napisac PW? byloby szybciej? Ja jestem rzadziej w pracy bo zaczynam maraton szkoleniowy, wiec nie wiem czy bedziesz na tyle cierpliwa by to zalatwic ze mna.
Po za tym w ktorym miescie mieszkasz, bo moze wlasnie sie tam otwieramy, a nie masz miejsca w profilu.
Ariedale z tego co wiem to chyba nie.
I juz się dowiedziałam. Dziękuję bardzo thaya za pomoc i przepraszam za zamieszanie. 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się