Dokładnie tak, jak powiedziała Dramka - dziwnie leżą. Były zdecydowanie za duże, bo nie ma mniejszych rozmiarów niż 36, ale nawet gdyby były dobre na szerokość, musiałabym mieć dwa razy "dłuższy tyłek" (jakkolwiek to brzmi), ewentualnie podciągać je sobie pod cycki. 😉
ja już po zakupach zagranicznych 😀 Po części sie zawiodłam bo nie było wszystkiego co bym chciała. Czapraki tylko brązowe-na moje konie nie pasuje ten kolor, bo mam karego i ciemnogniadego. derek wogóle nie było. Sztyblety tylko 1 para, ale jakość butów byle jaka, więc mała strata. kantary bardzo ładne ,podszyte- wybór szeroki bryczesy fajne kolory i naprawde super jakość.Wpadły w oko oliwkowe z zielonym lejem-super!!!!!! 😅 ładne były też niebieskie z błekitnym lejem rozmiary bryczesów tylko s-damskie i rozmiarówka młodzieżowa 140-158 no i oczywiscie cukierasy Były kurtki , kamizeli i rękawiczki ale byle jakiej jakości. Rekawiczki wyjątkowo cieniutkie i wyglądały jak ze zwykłej dermy ogłowia bardzo ładne z lini ekonomicznej , ale małe rozmiary COB, a ja potzrebuje full Siatki szmacianki -fajne
wow czy krakowski go sport tez ma takie przeceny jak te w/w bo ja rozumiem ze oglowia Jacson sa takie sobie - ale za 20 czy 30zł to chocby i poł roku wytrzymać miało to sie opłaca moim zdaniem
Carlos, dzieki za szczegolowa relacje, przynajmniej nie bede zalowac bryczkow- i tak by na mnie nie weszly 😉. Ale torba i cukiery, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😉
Dalsze wieści z Go sportu w Jankach: *zostały dwa ogłowia Jackson rozm. full za 30 zł *duużo jeszcze ogłowi za 20zł (nie pamiętam firm) *komplet kantar+uwiąz niebieski, chyba podszywany, dosyć gruby, z napisami I <3 my horse za 30zl *JEDEN ale piękny, czerwony kantar z futrem w rozm. pony za niecałe 30zł *przeceniona duża ilość szczotek a'la Oster
Tylko UWAGA jak będziecie kupować ogłowia, sprawdźcie czy mają wszystkie części. Ja Jacksony dzisiaj brałam hurtowo i muszę przyznać, że nie sprawdzałam każdego z osobna- okazało się, że jedno nie ma paska policzkowego. Myślicie, że uda mi się to reklamować, czy uznają, że sama wzięłam ten pasek i usiłuję ich naciągnąć?