Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

cena, cena thay'u  😜
69.95,-
czemu u Nas w Krakowie nie ma takich rzeczy? nawet jak byłam w sobote w sosnowcu to jest 100 razy lepiej🙂
Bo to jest zależne od tego, którą gamę wybrał kiero na najbliższy sezon na swoim dziale. Można tak jak Thaya robić zamówienia z innej gamy produktów które u nas się być może sprzedadzą, ale np u nas kiero stwierdził, że nic spoza tej najbardziej podstawowej się nie sprzeda i będzie musiał to przeceniać więc wg niego nie warto.
albo być na Naturze jedyną osobą która trzyma jeździecki w garści i probuje opanować SYSTEM (ogólnie, nie Stores) 🙂 i walczyć o swoje, za co potem zbiera się opietrusz od "niejeździeckich" czytaj "nie rozumiejących" :P

PS. gamy na jeździectwo Okęcie ja wybierałam, ale hmmm nie posłuchali się w niektórych elementach niestety i zastanawiam się czym Kasia załata dziury po derkach.
thaya Ty na Targo jesteś, tak?

albo być na Naturze jedyną osobą która trzyma jeździecki w garści i probuje opanować SYSTEM (ogólnie, nie Stores) 🙂 i walczyć o swoje, za co potem zbiera się opietrusz od "niejeździeckich" czytaj "nie rozumiejących" :P

Myślę, że Wasz nowy "niejeździecki" kierownik będzie bardziej wyrozumiały  😉
Thaya, jaki największy rozmiar zamówiłąs? Będzie na 110 cm w biuście?
Thaya jakoś dajemy radę;] (piszę "my" bo teraz jestem w dziale połączonym "natura- góry- gry zespołowe"😉. Co nie zmienia faktu, że uważam, że produkty z wyższych gam robiłyby lepszą markę samej Fouganzie i ludzie przestaliby się jej tak bać.
Thaya, jaki największy rozmiar zamówiłąs? Będzie na 110 cm w biuście?

największy jaki zamówiłam to 46, ale nie pamiętam na jaki obwód w biuście.

szam o tym to dużo mogłabym pisać, w sensie o strachu przed produktami i opinii.
A ja uwielbiam Fouganze🙂 ale niestety w Krakowie jest pusto 😵 no prawie pusto. Np nie ma tych fantastycznych bryczesów w kratke🙂
Cariotka jeśli się nie boisz o rozmiar możesz poprosić o zamówienie na klienta takich bryczków;] W sumie tak czy siak możesz je w ciągu 30 dni zwrócić, więc wielkiego bólu nie ma.
Powiem szczerze, ze z racji braku czasu oraz kasy zwykle kupuje właśnie produkty Fouga, i o ile mam zastrzeżenia do niektórych cen, to to co kupiłam zazwyczaj dobrze mi służy. Śmieszy mnie do tej pory gąbka za 20 zł, ale za to kocham wielką miłością spray do grzywy i ogona;] A mój koń dałby się powiesić za Fougasnacki owoce leśne;]
Cariotka jeśli się nie boisz o rozmiar możesz poprosić o zamówienie na klienta takich bryczków;] W sumie tak czy siak możesz je w ciągu 30 dni zwrócić, więc wielkiego bólu nie ma.
Powiem szczerze, ze z racji braku czasu oraz kasy zwykle kupuje właśnie produkty Fouga, i o ile mam zastrzeżenia do niektórych cen, to to co kupiłam zazwyczaj dobrze mi służy. Śmieszy mnie do tej pory gąbka za 20 zł, ale za to kocham wielką miłością spray do grzywy i ogona;] A mój koń dałby się powiesić za Fougasnacki owoce leśne;]

szamisko dałoby rade ściagnąc jedną taka koszulkę w rozm. 46  od Thayi do was?  👀 😎
kochana ale wiesz, ze będziesz czekała na nią dłużej niż zajmuje podjechanie na Targo?? Jeśli Thaya się zgodzi wysłać, to możem ściągnąć;]
Problem w moim wypadku polega z tym kiedy znaleźć czas aby na Targo pojechac...Pracuje poza Warszawą pracę kończe koło 16-17, a jak np. do deca nma okecie jade to koło 19 do was zajezdzam, a wiec wizja poprostu poczekania na towar nim go z Targo ściagniecie nie jest dla mnie taka przerazajaca...

A i soboty mam też pracujace albo migruje jeszcze dalej w kierunku Radomia 😵
KRAKÓW!
Są może jakieś wyprzedaże w Decathlonie, Go sporcie?
Potrzebuję info pilnie 😉
znalazla by sie jakas dobra duszyczka, ktora mogla by kupic i wyslac mi te koszule? bardzo mi zalezy :kwiatek:
Cariotka jeśli się nie boisz o rozmiar możesz poprosić o zamówienie na klienta takich bryczków;] W sumie tak czy siak możesz je w ciągu 30 dni zwrócić,  Śmieszy mnie do tej pory gąbka za 20 zł

hehe ostatnio była mega debata o tych gąbkach i już ceny są 10 za tą pomarańczową i chyba 15 za kolorową (ze względu na właściwości.)

co do wyprzedaży, hm oficjalna będzie dopiero w sierpniu. Po drodze zdarzają się pojedyncze przypadki.

i jeszcze wysyłki. Sklepy oczywiscie ich nie robią bo to było mało opłacalne głównie dla klienta, a jeśli ktoś coś chce to radzę na PW.
e tam. fouganzowskie kalosze rzadza!!!!!
Ja mam nawet siodło z Decathlonu🙂 Kiedyś miałam kolekcje czapraków Riding ale je sprzedałam🙂 A podszywane kantarki jako jedne z nielicznych nie latają na pysku mojego arabiszona🙂 Mam jeszcze mnóstwo innych rzeczy i nic mnie nie zawiodło🙂 A obsługa- zawsze miła i konkretna🙂
ktoś wie czy w Legnickim Decathlonie są jakieś promocje?
Tchibo znów oferuje kurtkę, spodnie do jazdy konnej i rękawiczki (na samym dole)
ale dostępne tylko przez internet
http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlBrowseCatalog-Start;sid=BnqRyDv8NWiRyHBPDj2brDhiVtHzpxe4ezQ=?CategoryName=preview&kw=1410&source=NAVI
W lidlu będą niedługo stołki po 15zł, chyba się będą nadawały do wsiadania 🙂 Tylko nie wiem, czy nie za niskie będą

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-3FD1E9F2-377C8CAC/lidl_pl/hs.xsl/index_9310.htm
mi się wydaje że może być za niski 🙄
Fajne te stołki 🙂 Mogą być przydatne np. podczas zaplatania grzywy 🙂
A ja uwielbiam Fouganze🙂 ale niestety w Krakowie jest pusto 😵 no prawie pusto. Np nie ma tych fantastycznych bryczesów w kratke🙂

Wyglądały faktycznie nie najgorzej - aż mnie skusiło, żeby je przemierzyć... i wtedy cały czar prysł.
czemu prysł?
Bo dziwnie leżą, lej się ciągnie.

"Tchibo znów oferuje kurtkę, spodnie do jazdy konnej i rękawiczki (na samym dole)
ale dostępne tylko przez internet"

I widze że cenny spadły. Bryczesy kosztowały 250zł.. 😁
Wyglądały faktycznie nie najgorzej - aż mnie skusiło, żeby je przemierzyć... i wtedy cały czar prysł.

podejrzewam że włókno bambusowe zrobiło swoje 🙂
Ale też z ceny spadły  😁
hehe jedyna jestes która zauważyła 🙂 a walka ostra była 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się