Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

a jakie macie przeceny czapraków?

Cariotka masz PW.
Raven - jakbyś mogła rzucić okiem, byłabym ci bardzo wdzięczna  :kwiatek:
asds a po ile były kurtki zimowe w Decathlonie  👀
duzo ich było..ale ceny zaczynały sie od 159zł bodajze do 300 zł cos tam
dzięki  :kwiatek:
"Ja tylko skromnie 4 komplety neoprenów kupiłam"

asds Ja kupiłam 3 pary, ostatnie 2 pary w rozmiarze full (jedne błękitne :emoty327🙂
Szkoda ze i reszta ochraniaczy nie była na przecenie..to bym wykupiła  też.

Czapraki tez ładne, no ale wolę jednak pady 😀

Mogliby tez jakas obniżke od czasu do czasu na kosmetyki i dodatki żywieniowe wprowadzic
hehe bardzo rzadko spotykane, z suplementami i maściami jest ciężko. W zeszlym roku troche było promocji na krotko. Teraz jest tylko olej do wilgotnych kopyt za 29zl. w czwartek i piatek bede robic porzadki czyli sprawdzac ceny, bo w weekend dzial pusty bedzie bez pracownika. Także zapraszam w odwiedziny bede do 17.30
hehe bardzo rzadko spotykane, z suplementami i maściami jest ciężko. W zeszlym roku troche było promocji na krotko. Teraz jest tylko olej do wilgotnych kopyt za 29zl. w czwartek i piatek bede robic porzadki czyli sprawdzac ceny, bo w weekend dzial pusty bedzie bez pracownika. Także zapraszam w odwiedziny bede do 17.30

Będziesz w Deca Okecie? 😀
nie , ja jestem u siebie na Targówku 🙂
No ale licyzłam..że moze w wizytacji bedziesz.

Thaya kochana....POwiedz mi jak z wytrzymałościa tego ogłowia z wodzami za 95 zł bodajze ? Czarne od spodu, wodze gumowe i skośnik odczepialny?  Ciężkie do zajechania? Mozna toto olejem potraktowac?

No i czy mas zopinie jakas co do napierśników z gumami? Ten jeden rozmiar na cob też by pasował? :
Nie jestem w stanie zagwarantować jaki egzemplarz Ci się trafi. Jedno z nich dla sprawdzenia wysmarowaliśmy balsamem do skór i powiem że zrobiło się dużo lepsze. Nie było do tej pory u mnie zwrotów ani reklamacji na to ogłowie, więc mogę twierdzić że do ciurania się sprawdza. Z resztą jest na nie 2 lata gwarancji jakby poszły np. jakieś sprzączki.

Co do napierśników, zaczęli robić dwójeczki ale z modelu XNB (http://www.decathlon.com.pl/PL/napier-nik-wytok-xnb-85517713/) czyli z przeszyciami białymi jak są w meksykańcach Romeo. Co do rozmiaru FS to jeśli chodzi o napierśniki hm no arab by się utopił. Ale żaden problem zmierzyć, nie pasuje, oddac 🙂 Generalnie trójeczki oni robią na miarę swoich testowych lipicanów z Realville.
Ło jaaaa....do lipicana nam daleko.....Hmmm...na dogłowiem mysle...na razie mam z czym jeździc ale szukam szukam, bo na p. Marka to dłuższe oszczedzanie :P
thaya

a moze wiesz kiedy w Łódzkim wybuduja Dec ?

bo bardzo by sie przydał 🙂 🙂 mozesz swoim szefofom taka mysl podrzucic  😀 bo jednak brakuje
PW. co do Łodzi :P
Thaya, co do tych napierśników po  89 zł, to teraz tylko full produkują? Jeszcze niedawno w lubelskim Deca widziałam też pony. Podobały mi się, bo takie cieniutkie te gumy w nich, a nie tak jak w większości takie rzucające się w oczy. Zaryzykować i kupić taki, czy lepiej dołożyć te 50 zł i kupić w normalnym jeździeckim, bo ten Fouganzowy może okazać się szajsem?
zapomniałam, faktycznie PS też robią. Ciągle myślę w kategoriach dwójkowych, bo ten rozmiar jest non stop pomijany. Jeśli nasmarujesz część skórzaną to powinno spokojnie pożyć, chyba ze trafisz na felerną partię, ale to akurat zdarza się w każdej marce.
Trolinka Czapraków wogule nie ma pokazanych na internecie🙂 przeceny z tego co wiem się już skończyły🙂 będe w środe dam znać🙂 polarów wgl nie było🙁

To daj koniecznie bo jesli cos jeszcze jest jakas promocja, wyprzedaz to pedze jutro do decatchlona 🙂
a rzeczy w lidlu już w ogóle nie bedzie?? bo czekam z uteksnieniem...
Dziwne te Decathlonowe rozmiary są, full bardzo duże, a cob znowu jakieś małe ;P. A ten pony to na jakiego konia "mierzą"  🤔wirek:?
To tak jak ja mieszcze swój tyłek i dłuugie nogi w bryczesy na 14 lat  🤔
Dokładnie, mam tak samo, a  spodnie normalne noszę 36-38, co prawda te bryczesy na 14 lat mogłyby być trochę dłuższe, ale założę długie skarpetki i nie jest źle 😉.
Ja jeszcze sobie kupiłam na przecenie oddychającą kurtkę za 219zł

Bardzo fajna bo w poprzedniej byłam ciągle spocona  😤
co ja mogę... francuskie rozmiary i tyle.  😎
Dramka cos w tym jest co do kurtek..JA w mojej bombce też  mokra jestem...Ale ja to ja....Kurtka jaka mokra za to  😁 . Plus ze chociaż ten pot wchłania i to na mnie nie zostaje.

Thaya dzieki za odpowiedź co do ogłowi. W piątek zobacze czy trzeba ogłowie juz wymieniac czy moze to to zaczekac w kolejce za innymi wydatkami na razie 🙂
A w jakich cenach wogle wszystko jest? Po ile są ochraniacze pełne?
Pytanie za 99 punktów dla bywalców go-sporta: czy przed sezonem tj. na lato robią jakąś dostawe towaru czy ten dzial jezdziecki z zasady jest taki hm.. skromny?  😁
Severus zależy jak trafisz 😉 teraz sezon narciarski, więc dział jeździecki bardzo szczupły 😁
Bo ja poluję na strzemiona plastikowe z go-sporta - zakochałam się w ich kolorze, takim ciemnoszarym
asds Nie moge być mokra i póżniej chora..mam 2 dzieci i 3 konie  😵
Dramka ja tez nie.

Dlatego mam golf, sweter i kurtke po jeździe na zmianę - bo jednak w tej kurtce ciepło jest, a mokrość poczuwam dopiero jak się z niej rozbieram.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się