Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

😡 mam problemy z  👀

Farciara  🤬

[quote author=Karla🙂 link=topic=485.msg437319#msg437319 date=1263314645]
jeszcze przy kingcross ursynow jest, ale lipa i tandeta- nic nie ma🙁
kiedy skoncza deca w piasecznie? bo juz sie nie moge doczekac!
[/quote]

wstępnie kwiecień.
leee to ja juz cala kase na sprzet przepuszcze w niemczech:/
myslalam ze jakos styczen luty🙁
Weerka, to tam gdzie pisałaś ostatnio 😉 ? pamiętasz może jakie rozmiary były? bo może jutro bym skoczyła po szkole  😁
Takk dokłądnie tam 🙂
Widziałam jeszcze tylko dwie pary. Jedne bardzo małe coś koło 122cm, a drugie to mogło być coś koło 175cm. wiem, że mi by były za duże a ja nosze 164 😉
Dział jeździecki jest jeszcze w GoSporcie w Wola Parku i czasami fajne rzeczy można tam znaleźć 🙂
D&A, na ursynowie też 😉
W deca Okęcie jest przecena bryczków juniorskich (tych dwukolorowych) na 39zł. niby juniorskie a mój słoniowy tyłek się mieści w 14 więc zanabyłam granatowo błękitne;] będą idealne na lato;D
Czy w Krakowie jest go sport?
w m1?
Go sport jest w Plazie🙂
Są jakieś przeceny w Deca Zakopianka????
w plazie?pierwsze słysze, a byłam w niedziele 🤔wirek:
W plazie nie ma go-sportu , on jest w M1... a ja nie sądzę żeby na zakopiańce były wyprzedaże bo w Krk chyba nigdy nie było ;/
no w wakacje kupiłam kantar po 25 zł z uwiązem i bryczesy dwukolorowe🙂 A powiedziałam że w Plazie bo tak mi mapka google pokazała... 🙄 🙄
go sport jest w M1 i robi wyprzedaże, Decathlon też robi ale na sprzęt bardzo ubogie, owszem na jakies tam smaczki, odstraszacze dla much i czasem widziałam na ubrania, niemniej na Zakopiance jest tak uboga oferta a z tej ubogiej oferty tak mało sztuk ze kupienie czegokolwiek nawet bez promocji to cud. Znacznie lepszy jest Dec koło Plazy
Dziś byłam w Deca na Zakopiance iii:
przysmaki z 17 zł na 3 zł
do much z 40 zł na 10 zł lub z 16 zł na 6 zł🙂
bryczesy od 30zł w góre🙂
ocieplane oficerki rozm 40 z 300 zł na 200 zł🙂
iii nowe czapraki🙂 piękne!
Cariotka o kurcze co ty mówisz :P przysmaki wsumie bym kupiła sobie 🙂 bo stare już się nie nadają do użycia ;p a mogłabyś podlinkowac czapraki ?
a i jescze może taki mały oftopic były polary na przecenie ?😀
Czy był ktoś ostatnio w go-sporcie w wola parku i widział może, czy są tam strzemiona plastikowe? Mam tam dość daleko i nie chce mi się jechać na próżno  😉
Ja jutro wybieram si e do dEcathlonu na Okęciu...wybadamy czy coś jest wartego uwagi 🙂
asds są spore obniżki ale tylko na odzieży;] ogólnie wyposażenie jeździeckiego na Okęciu niestety mierne, nawet jak na moje rekreanckie potrzeby🙁 ale w sumie zawsze można coś zamówić;] no i przy dużych zakupach warto czasem zapytać o jakąś zniżkę;]
Ja choruje przez Donie Aleksandre na to ogłowie

http://www.decathlon.com.pl/PL/og-owie-training-wodze-85517414/#TAILLE

Dorawała u siebie w sosnowcu na wyprzedazy za 99zł ;/
Severus ja pewnie w tygodniu będę, to mogę sprawdzić 😉 Jak byłam przed Nowym Rokiem to nie zarejestrowałam plastikowych...
Trolinka Czapraków wogule nie ma pokazanych na internecie🙂 przeceny z tego co wiem się już skończyły🙂 będe w środe dam znać🙂 polarów wgl nie było🙁
Zdje relację z Decathlonu Okecie:

- multum ciuchów na wyprzedaży, w tym kurtki zimowe
- czapraki z ozdobnym wzorkiem w rogach sa na przecenie z 119zł na 67zł bodajze
- ochraniacze pełne neopreny przecena z ok 79zł na 34 zł. Z tego co wiem zostały im tylnie strychulce i komplety w rozmiarze Pony.  Sama zgarnełam po 2 osttanie komplety neop[renów w rozmiarze Full i Cob 🙂 dla mich dzieciątek 🙂
to teraz obfoc i wstaw wszystko😀
ja moze we wt sr podskocze na okecie i redute zahacze🙂
Ja tylko skromnie 4 komplety neoprenów kupiłam :P
To ogłowie, które kupiła Donia Aleksandra było ostatnie. Raczej ich już nie będziemy mieć, a na pewno nie w takiej cenie 😉
Natomiast mamy spore przeceny na odzieży jeździeckiej, ochraniaczach, czaprakach, kantarach, szczotkach itp.
[quote author=Cynamonowa_ link=topic=485.msg455186#msg455186 date=1264349908]
To ogłowie, które kupiła Donia Aleksandra było ostatnie. Raczej ich już nie będziemy mieć, a na pewno nie w takiej cenie 😉
Natomiast mamy spore przeceny na odzieży jeździeckiej, ochraniaczach, czaprakach, kantarach, szczotkach itp.
[/quote]

Czy to mozę to kosmiczne z profilowaną potylica i podgardłem na snapsy?
Ja choruje przez Donie Aleksandre na to ogłowie

http://www.decathlon.com.pl/PL/og-owie-training-wodze-85517414/#TAILLE

Dorawała u siebie w sosnowcu na wyprzedazy za 99zł ;/

asds tego ogłowia, do którego link wkleiłaś, nigdy u nas nie było. Z tego co ja zrozumiałam Donia Aleksandra kupiła u nas meksykańca brązowego🙂
a jakie macie przeceny czapraków?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się