[quote author=Karla🙂 link=topic=485.msg437319#msg437319 date=1263314645] jeszcze przy kingcross ursynow jest, ale lipa i tandeta- nic nie ma🙁 kiedy skoncza deca w piasecznie? bo juz sie nie moge doczekac! [/quote]
Takk dokłądnie tam 🙂 Widziałam jeszcze tylko dwie pary. Jedne bardzo małe coś koło 122cm, a drugie to mogło być coś koło 175cm. wiem, że mi by były za duże a ja nosze 164 😉
W deca Okęcie jest przecena bryczków juniorskich (tych dwukolorowych) na 39zł. niby juniorskie a mój słoniowy tyłek się mieści w 14 więc zanabyłam granatowo błękitne;] będą idealne na lato;D
go sport jest w M1 i robi wyprzedaże, Decathlon też robi ale na sprzęt bardzo ubogie, owszem na jakies tam smaczki, odstraszacze dla much i czasem widziałam na ubrania, niemniej na Zakopiance jest tak uboga oferta a z tej ubogiej oferty tak mało sztuk ze kupienie czegokolwiek nawet bez promocji to cud. Znacznie lepszy jest Dec koło Plazy
Dziś byłam w Deca na Zakopiance iii: przysmaki z 17 zł na 3 zł do much z 40 zł na 10 zł lub z 16 zł na 6 zł🙂 bryczesy od 30zł w góre🙂 ocieplane oficerki rozm 40 z 300 zł na 200 zł🙂 iii nowe czapraki🙂 piękne!
Cariotka o kurcze co ty mówisz :P przysmaki wsumie bym kupiła sobie 🙂 bo stare już się nie nadają do użycia ;p a mogłabyś podlinkowac czapraki ? a i jescze może taki mały oftopic były polary na przecenie ?😀
Czy był ktoś ostatnio w go-sporcie w wola parku i widział może, czy są tam strzemiona plastikowe? Mam tam dość daleko i nie chce mi się jechać na próżno 😉
asds są spore obniżki ale tylko na odzieży;] ogólnie wyposażenie jeździeckiego na Okęciu niestety mierne, nawet jak na moje rekreanckie potrzeby🙁 ale w sumie zawsze można coś zamówić;] no i przy dużych zakupach warto czasem zapytać o jakąś zniżkę;]
- multum ciuchów na wyprzedaży, w tym kurtki zimowe - czapraki z ozdobnym wzorkiem w rogach sa na przecenie z 119zł na 67zł bodajze - ochraniacze pełne neopreny przecena z ok 79zł na 34 zł. Z tego co wiem zostały im tylnie strychulce i komplety w rozmiarze Pony. Sama zgarnełam po 2 osttanie komplety neop[renów w rozmiarze Full i Cob 🙂 dla mich dzieciątek 🙂
To ogłowie, które kupiła Donia Aleksandra było ostatnie. Raczej ich już nie będziemy mieć, a na pewno nie w takiej cenie 😉 Natomiast mamy spore przeceny na odzieży jeździeckiej, ochraniaczach, czaprakach, kantarach, szczotkach itp.
[quote author=Cynamonowa_ link=topic=485.msg455186#msg455186 date=1264349908] To ogłowie, które kupiła Donia Aleksandra było ostatnie. Raczej ich już nie będziemy mieć, a na pewno nie w takiej cenie 😉 Natomiast mamy spore przeceny na odzieży jeździeckiej, ochraniaczach, czaprakach, kantarach, szczotkach itp. [/quote]
Czy to mozę to kosmiczne z profilowaną potylica i podgardłem na snapsy?