Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Jutro u mnie inauguracja 😀 Lidla. Ciekaw co rzucą?
Deca Okęcie już otwarte, chyba od dzis dla wszystkich. Nie powalili mnie na kolana ale cóż dopiero się docierają.
thaya, słyszałam jak się ogłaszali, ale przecierpię i poczekam na piaseczyński 🙂
a nie wiecie może kiedy będzie coś w Lidlu w Krakowie?  🙄
thaya - sorry za głupie pytanie  😡 ale co to jest Deca?
Decathlon 😉
No jasne...  😁 Dzięki Burza
a ten na okeciu jest juz otwart??? sa jakies promocje ze wzgledu na otwarcie tam???

a ja dzis wpadlam do lumpeksu obok mnie i wypadlam z nowiutkimi skorzanymi sztybletami dla mojej siostrzyczki🙂 uwielbiam takie zdobycze!!!  😅
Witam witam, jako iz bede w Poznaniu w piatek - moze ktos zarzuci adresem ciucholandu, gdzie mozna zdobyc bryczeski? bo slyszalam ze takowe macie w miescie koziolkow🙂
Ja już pisałam kiedyś o jednej miejscówce w tym wątku ;D
możesz sobie przejżeć albo pisnąć na PW xD
a jak tam w go sporcie łodz jakies konskie wyprze ?  🏇
w go sporcie w Bydgoszczy są  fajne wyprzedaże teraz
W go sporcie w Gdansku zadnych wyprz.🙁.
No, przecena bluz polarowych😉 jedyne 199... 👿
w łodzi tez nic  🤬

KIWII a jakie u was sa wyprzedaze ? podaj przyklad czegos  🤣
naczółek jacsona z 49 na 29
ogłowie  z 116 na 64
kantar z odpinanym futerkiem  z 49 na 29
jakies czapsy były tez w przecenie ale nie wiem jakie
a w Krakowie jakieś przeceny??? słyszałam że Fausthorsa likwidują i są jakieś duże zniżki.
w deca Okęcie są szalone dość przeceny na kurtki jeździeckie juniorskie i niektóre męskie i damskie więc jak macie zapotrzebowanie to wpadajcie;]
btw. thaya nie dziwię się, że okęcie cię nie powaliło jak byłaś na początku, bo w większości pracują tam ludzie prosto z ulicy, niedograni i jeszcze średnio zorientowani. Ale teraz jest już coraz lepiej;] Tylko asortyment na jeździeckim średnio duży;/
szam te przeceny kurtek w dziale jeździeckim?
W jeździeckim.
Naciau, Końskie rzeczy w Gosport na Manufakturze są i w CH Tulipan na Widzewie ;-)
W niedzielę, w moje ręce wpadły piękne bryczeski  😅
Biało czarna drobniutka krateczka, pełny czarny lej, jedno tycie rozdarcie  😎 dosłownie malutkie.
Za pełną siatkę rzeczy płaciliśmy 30zł więc taniocha.. 😵  jak je zobacyzłam juz nie wazne było czy będa mi dobre czy nie xd brałamm 😉

edit : ul.dziadoszańska. widziąłam jeszcze kilka innych par więc śmiało.
weerka , piękne są !!
Czy w każdym go sporcie jest jeździecki? A jeśli nie to czy jest w CH Wileńska i M1 Marki?
w Markach na pewno nie ma, na Wileńskim wydaje mi się że też brak.
Nie w każdym mają miejsce na ten dział.
monika27 ani w M1 ani na Wileńskim nie ma działu jeździeckiego. Na pewno niewielki dziiał jest w Promenadzie i chyba CH Reduta, no i w Jankach  😉
jeszcze przy kingcross ursynow jest, ale lipa i tandeta- nic nie ma🙁
kiedy skoncza deca w piasecznie? bo juz sie nie moge doczekac!
w Promce też lipa praktycznie nic nie ma
W Promenadzie to co zajrzę to dział jeździecki coraz mniejszy:/
Weerka Te bryczesy są z pełnym lejem?  😍
Dramka
W niedzielę, w moje ręce wpadły piękne bryczeski  😅
Biało czarna drobniutka krateczka, pełny czarny lej, jedno tycie rozdarcie  😎 dosłownie malutkie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się