Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

thaya, dzięki za info 🙂
czy w Piasecznie ten Lidl jest w kierunku Lesznowoli?

Ostatnio dosc często tam bywam, ale jakos  trafiam na korek, warto zajrzec??
Będę za 2 tygodnie- a szukam zimowych derek, niedrogich- kupie w lidlu?

czy wogule w jakimkolwiek lidlu są jeszcze rzeczy dla koni 🙄???
jodzi dokładnie tam się znajduje ale juz dawno nie wiedziałam tam nic dla koni
jodzi, tak tam, ja tam byłam dwa dni temu i nie masz po co jechać, chyba że po znicze 😉
dzieki dziewczyny
to nie mam po co jechac

ostatnio czesto wybieram sie do Piaseczna, do Nadarzyna- a to nawet niedaleko ode mnie🙂
Mam prośbę do kogoś z Warszawy . Nie ma ktoś w planach wizyty w którymś z Decathlonów ? Na stronie pisze ,że ta kurtka http://www.decathlon.com.pl/PL/kurtka-dziewcz-ca-training-85516040/ jest u was w rozmiarze 14 Lat mógł by mi ktoś ja zmierzyć : długość , długość rękawa , szerokość w ramionach ? i pomacać ją czy jest gruba czy się nada na zimę ?? Byłabym bardzo wdzięczna
Napisz do THAYA ale Ja tych kurtek w swoim Decathlon nie widziałam.
Może niektórych zainteresuje, że w Lidlu są kurtki a la jeździeckie - pikowane, sztruksowy kołnierzyk, klapa na napy z tyłu (krótka niestety). Nie zimówki  - takie typowo wosna, jesień. Kolor dość sympatyczny - między beżem a oliwką.
halo,
a w którym Lidlu były te kurtki?

byłam ostatnio w Lidlu w Piasecznie, tym w strone Lesznowoli i nic nie mieli końskiego. Zapytałam kobietę z obsługi o końskie rzeczy i powiedziała, że były dwa miesiące temu, a teraz nie wiadomo czy wogóle i kiedy będą.
halo Mów mi kobitko wszystko.  🤬 Damskie? Cena? Mają wciecie w talii?
Damskie, wcięte niewiele (ale wąskie), cena... ok. 35PLN? Dość brzydkie naszyte kieszenie. Widzę, że nie z oferty  🙁ale pewnie w mniejszych lidlach będą, bo były różne rozmiary i leżały tuż przy obecnej ofercie. Wg mnie do stajni w sam raz, tylko mam tego typu granatową to na guzik mi jeszcze jedna. Fakt - "mój" to lidl małomiasteczkowy.
Mam prośbę do kogoś z Warszawy . Nie ma ktoś w planach wizyty w którymś z Decathlonów ? Na stronie pisze ,że ta kurtka http://www.decathlon.com.pl/PL/kurtka-dziewcz-ca-training-85516040/ jest u was w rozmiarze 14 Lat mógł by mi ktoś ja zmierzyć : długość , długość rękawa , szerokość w ramionach ? i pomacać ją czy jest gruba czy się nada na zimę ?? Byłabym bardzo wdzięczna

Ta kurteczka jest ładna, bardziej elegancka, z przedłużanym tyłem , ale na pewno nie na siarczyste mrozy, ma syntetyczne wypełnienie ok.150g. I kaptur nie jest odpinany jak to w opisie jest :/  Długości mogłabym zmierzyć Ci dopiero w czwartek , bo na razie mam wolne a potem pomagam na Okęciu, a tam tej kurtki nie mają. Dramka 🙂 kiepsko patrzylas na Targo jest ta kurtka 🙂
Te kurtki z lidla takie jakosciowo hmm
nawet mi się nie chciało dłuzej macać
ot szmatka cienka
Jade do Lidla pomacać  🏇
w Go Sport w Promce są fajne kaloszki gumowe błyszczące z genialnymi rzepami, bardzo bardzo mocne po 29 zł I duże rozmiary co najważniejsze jak ktoś tak jak ja ma konia giganta;-)
halo byłam mierzyć kurtkę. Jest według mnie za długa do jazdy..w moim lidl była ecri i granatowa.
Ona nie jest może za długa (moja profi ma podobną długość), ona ma za krótką klapę  🙁 Ktoś zdesperowany mógłby tę klapę pogłębić. Fakt - ogólnie żadna rewelacja - ale do ciurania po stajni może się nadać (coby taniutko mieć "jeździecki" wygląd).
Każdy na inny gust i inne potrzeby dla mnie była za długa. Nie szukam kurtki do chodzenia po stajni tylko kurtki do jazdy. Guziki troche odpustowe ale ogólnie za te pieniądze nie zła  😎
a w jakiej cenie ? ona jest ?
ostatnio kupilam w lidlu  takie kalosze za kostkę ze ściągaczem - bardzo fajne koszt 25zł
Cierp1enie jak dawno je kupiłaś? Chodzi mi o to czy mam szanse je jeszcze znaleźć w sklepie i zobaczyć 🙂
Jeżeli ktoś spotka w lidl pokrowiec wełniany na fotel w samochodzie proszę dać znać  :kwiatek:
Cierp1enie jak dawno je kupiłaś? Chodzi mi o to czy mam szanse je jeszcze znaleźć w sklepie i zobaczyć 🙂

kupiłam je jakieś 2 tygodnie temu, znajoma poleciła mi co kupiła miesiąc wcześniej...więc długi czas u nas były.
Dziewczyny, nie traktujcie tego jak ogłoszenie bo właściwie nie mam w tym interesu ani biznesu, ale kiero zrobił na Targowku calkiem znośne promocje i przecenił

http://www.decathlon.com.pl/PL/zestaw-kantar-uwi-z-winner-85643401/          na 39,-
http://www.decathlon.com.pl/PL/ochraniacze-traveller-700-22986685/    na 149,-
http://www.decathlon.com.pl/PL/bluza-riding-85513813/      wersję brązową też na 99.95;-

te przeceny dotyczą konkretnych produktów w konkretnym kolorze. daje znać bo może kogos zainteresuje 🙂 ilość produktów pewnie będzie jakoś ograniczona, ale może dojadą jeszcze jakieś ciekawe rzeczy np. miętowe kantarki w tej samej nowej cenie.
Schoolingi bezowe jednokolorowe na bank tak, reszta nie wiem.
najbardziej zależy mi na tych czarno-niebieskich 🙄.
Okej dzięki :kwiatek:
edit:teraz zauważyłam że tych niebiesko-czarnych już nie ma  🙁
thaya a czy te kantary sa w innej kolorystyce???
ogólnie tak kolorów jest więcej ale w stałej cenie, tylko ten z linku taki karmelowo różowy i miętowy(jeszcze nie dojechały) mają niższe ceny , są w rozmiarach 2 i 3
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się