Wczoraj byłam w decathlonie(gdzie dokladnie moge powiedziec pozniej bo nie znam sie na warszawie 😡 )i byly calkiem calkiem promocje...Najlepsze byly czerwone kaloszki neoprenowe za...19.99 😵 Szkoda tylko ze S-ki... 🙄
to jesli ktoras z was zobaczy kalosze neoprenowe w tej cenie, obojetnie w jakim kolorze aby M albo L, bardzo prosze o info i najlepiej zakup- odbiore napewno. ja ogolnie do najblizszego supermarketu mam 40 km 🤔
[quote author=Ollala🙂 link=topic=485.msg294506#msg294506 date=1247225243] A na dodatek S-ka byla ostatnia-M-ki i L-ki byly juz po zwyklych cenach 🤔 [/quote]
ja bym wolala czerwone 😉 a jaka to jest normalna cena?? bo moze kogos wysle do tego decatlonu na bielanach... i czy to sa kalosze fouganza??? bo jesli tak- mam bardzo dobra opinie o tym sprzecie, co prawda wyrobiona na podstawie jednego produktu, ochraniczy quick dry, ale uwazam, ze stosunek ceny do jakosci jest bardzo dobry.
w watku o kaloszach dziweczyny pisaly, ze sa niezle... a mozna na stronie decatlonu sprawdzic co jest w danym sklepie? bo ja wyswietlam sobie asortyment i dopiero sprawdzam czy jest w danym sklepie. a mozna odrazu wejsc do sklepu??
a chrupki chinskie z lidla rzadza 😉 😁
dobra znalazlam jak to z tym sklepem zrobic, w sumie wystarczylo popatrzec 😡
Chrupki chińskie będą niebawem, bo za kilka dni w Lidlu"dzień azjatycki". W produktach są właśnie te same chrupki z ryżu. 🙂 Końskich, myślę, że nie ma się co spodziewać.
w watku o kaloszach dziweczyny pisaly, ze sa niezle... a mozna na stronie decatlonu sprawdzic co jest w danym sklepie? bo ja wyswietlam sobie asortyment i dopiero sprawdzam czy jest w danym sklepie. a mozna odrazu wejsc do sklepu??:
milion sto pierwszy raz radze dzwonic na sklep i podawac kody referencyjne bo system ilościowy w necie nie dziala dobrze!
Byłam dziś w decathlonie <zresztą pierwszy raz w życiu> i wyszłam mocno zdziwiona. Tanie bryczesy, kamizelki już nie są takie tanie. Przeceny nieszczególne. Jedyne czym zgrzeszyłam to likit za 80 zł.
byłam wczoraj w Decathlonie na Bielanach Wrocławskich i niestety nic ciekawego nie widziałam 🙁 szkoda, bo kiedyś końskich rzeczy było więcej ❗ a teraz najwięcej jest bacików itp 🙄 . asortyment ubogi i nieprzeceniony...
donosze, że w gosport w jankach nie ma ciekawych ofert na wyprzedaży. Jest natomiast ciekawostka- kamizelki polarowe Anky. Przecenione na 100zł. Czy ktoś sprawdzał czy jest coś ciekawego w decathlon na wyprzedaży?