Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Dziewczyny z Warszawy, w których warszawskich Go Sport są działy jeździeckie oprócz Promenady na Ostrobramskiej?
Janki i Wola
I na Ursynowie.
dzieki dziewczyny 😀
Wczoraj byłam w decathlonie(gdzie dokladnie moge powiedziec pozniej bo nie znam sie na warszawie 😡 )i byly calkiem calkiem promocje...Najlepsze byly czerwone kaloszki neoprenowe za...19.99 😵 Szkoda tylko ze S-ki...  🙄
to jesli ktoras z was zobaczy kalosze neoprenowe w tej cenie, obojetnie w jakim kolorze aby M albo L, bardzo prosze o info i najlepiej zakup- odbiore napewno. ja ogolnie do najblizszego supermarketu mam 40 km  🤔
nie juz Mi L zostaly same S i XS wogole na magazynach (jesli juz ich nie rozeslali)

ps. od 17stego jest wyprzedaż
A na dodatek S-ka byla ostatnia-M-ki i L-ki byly juz po zwyklych cenach 🤔
[quote author=Ollala🙂 link=topic=485.msg294506#msg294506 date=1247225243]
A na dodatek S-ka byla ostatnia-M-ki i L-ki byly juz po zwyklych cenach 🤔
[/quote]

ale normalne kolory brąz i granat
A promocja byla tylko na te"kolorowe"?  🤔
ja bym wolala czerwone  😉 a jaka to jest normalna cena?? bo moze kogos wysle do tego decatlonu na bielanach... i czy to sa kalosze fouganza??? bo jesli tak- mam bardzo dobra opinie o tym sprzecie, co prawda wyrobiona na podstawie jednego produktu, ochraniczy quick dry, ale uwazam, ze stosunek ceny do jakosci jest bardzo dobry.
Kosztuja normalnie ok 60 zł.
Byłam dzisiaj w Lidl - zero towaru jeździeckiego  👿 i chrupek chińskich też brak  😕

Kaloszki FOUGANZA kosztują dokładnie 54,95zł występują w kolorze czarny, brąz, granat i czerwony
w watku o kaloszach dziweczyny pisaly, ze sa niezle... a mozna na stronie decatlonu sprawdzic co jest w danym sklepie? bo ja wyswietlam sobie asortyment i dopiero sprawdzam czy jest w danym sklepie. a mozna odrazu wejsc do sklepu??

a chrupki chinskie z lidla rzadza  😉  😁

dobra znalazlam jak to z tym sklepem zrobic, w sumie wystarczylo popatrzec  😡
Chrupki chińskie będą niebawem, bo za kilka dni w Lidlu"dzień azjatycki". W produktach są właśnie te same chrupki z ryżu. 🙂
Końskich, myślę, że nie ma się co spodziewać.
w watku o kaloszach dziweczyny pisaly, ze sa niezle... a mozna na stronie decatlonu sprawdzic co jest w danym sklepie? bo ja wyswietlam sobie asortyment i dopiero sprawdzam czy jest w danym sklepie. a mozna odrazu wejsc do sklepu??:

milion sto pierwszy raz radze dzwonic na sklep i podawac kody referencyjne bo system ilościowy w necie nie dziala dobrze!
katija, ja je zdarłam w strzępy po 2 miesiącach codziennych jazd. Nie warto.
to ja juz nic nie wiem. a ktos wie co jest teraz na promocji w go- sport w koronie??
jak byłam ostatnio ( jakis tydzień temu 🙂 ) to na przecenie były czapraki , niektóre bryczesy  jakieś rękawiczki, czapsy ..ale ogólnie bez szału
Byłam dziś w decathlonie <zresztą pierwszy raz w życiu> i wyszłam mocno zdziwiona. Tanie bryczesy, kamizelki już nie są takie tanie. Przeceny nieszczególne. Jedyne czym zgrzeszyłam to likit za 80 zł.
80 zł to chyba sporo jak na likita...? :p
byłam wczoraj w Decathlonie na Bielanach Wrocławskich i niestety nic ciekawego nie widziałam 🙁 szkoda, bo kiedyś końskich rzeczy było więcej  ❗ a teraz najwięcej jest bacików itp  🙄 . asortyment ubogi i nieprzeceniony... 
Karmelita,  w sklepach kosztuje około 130 zł 😉
Aaaaa bo Tobie o cały komplet chodzi, tak?
Myślałam, ze o sam wkład.
Hehe, z zabawką 😉
Burza a nie kojarzysz czy były może te bardziej rozbudowane likity? Takie z 'piłką'?
Nie, tylko te.
A już miałam nadzieję, że uda mi się takowy zdobyć po niższej cenie 😁 dzięki za informację :kwiatek:
Dzisiaj kupiłam zapas chrupek chińskiej w Lidl. Właśnie chrupie przy komp  😀iabeł:
donosze, że w gosport w jankach nie ma ciekawych ofert na wyprzedaży. Jest natomiast ciekawostka- kamizelki polarowe Anky. Przecenione na 100zł. Czy ktoś sprawdzał czy jest coś ciekawego w decathlon na wyprzedaży?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się