nie no,oczywiscie.Mialam nie jedna markowa rzecz ktora rozleciala sie szybciej niz powinna i na odwrot.Ale myslalam ze ktos ma akurat te,co nie zmienia faktu ze sama tez napewno podjade.
Może się stać, że w tym roku końskie rzeczy w Lidlu się nie pojawią .... ? jak myślicie ? 🙁 czekam i czekam, w kwietniu (choć zawsze tak były) raczej się ju,ż nie pojawią....
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 21 kwietnia 2009 22:36
Wczoraj zwiedziłam poznański, pachnący jeszcze nowością GoSport. Póki co żadnych rewelacji- kilka szczotek, kantarów, uwiązów. Przyznać się, kto tam pracuje i zna plany marketingowe!! 😉
Mam taką do przechowywania sprzętu w okresach nieróbstwa (bez siodła). Bardzo pakowna, ale mało stabilna. Podłoże często nierówne, a ona wtedy się "skręca".
No to chyba sobie jeszcze poczekamy na końska ofertę... dostałam dzisiaj maila i najbliższa oferta to pielęgnacja twojego ciała i akcesoria na letnie wyjazdy... 🤔 😫
pytałam dzisiaj pana w lidlu, czy nie wie kiedy będą rzeczy jeździeckie i powiedział że on nie wie co kiedy ma przyjść, ale że 'pewnie jak zacznie się sezon jeździecki'. 🤔 czyli kiedy? 😲
a nie widziałyście w jakiejś Ikei czy innej agacie jakiejś szafki która by się na pakę nadała? Tak żeby dodać wieszak na siodło, przełożyć półeczki i działa? Wala mi się to wszystko po domu a nie cieszy mi się wydawać 800-1500 zł na pakę profesjonalna.
A co myslicie o tym jako "ala paka na sprzęt" ? 😀 Wczoraj macałam - jak dla mnie jakaś porażka, zupełne nieporozumienie. Jakość i trwałość konstrukcji pozostawia bardzo wiele do życzenia. Odpuszczam sobie ten wynalazek nawet jako skrzynkę na lekkie i z rzadka wyciągane ogrodowe manele.
[quote author=Weerka link=topic=485.msg239278#msg239278 date=1240818777] A co myslicie o tym jako "ala paka na sprzęt" ? 😀 Wczoraj macałam - jak dla mnie jakaś porażka, zupełne nieporozumienie. Jakość i trwałość konstrukcji pozostawia bardzo wiele do życzenia. Odpuszczam sobie ten wynalazek nawet jako skrzynkę na lekkie i z rzadka wyciągane ogrodowe manele. [/quote]
Ja mam taką z Jyska już cztery lata i jest świetna! Na czapraki derki, ochraniacze, na zawody też się przydaje. Spokojnie mogę polecić, jako pakę na zawody (dla jednego konia, na właśnie takie duperele), albo pakę na przechowywanie rzeczy które używamy rzadko typu derka zimowa w lato, siatkowa zimą, czy ogólnie przeciwdeszczówka. Pod względem wygody nie jest dobra, dlatego lepiej mieć też pake na rzeczy pierwszej potrzeby. 🙂
Dostałam gazetkę lidlową i znowu nico. W tym roku chyba już nie będzie, a z kolei u nas (Śląsk) nie ma szans znaleźć czegokolwiek końskiego, nie ma nawet cuksów. Totalnie niefajnie.