ja się bić nie zamierzam 😁 ale już często się z tym spotkałam, że w niektórych lidlach i biedronkach mają towar później niż napisali na stronie, a nie chce mi się dwa razy chodzić. u mnie większe kolejki są o 16 niż o 8, więc tym bardziej wolałabym rano. a scen, jakie potem lądują na youtube też raczej nie ma 😁
u nas niestety nigdy nie dołożyli, a mieszkam w Łodzi. więc u mnie jak nie złapiesz - to nie ma. 🙁 a Lidlów kilka w okolicy. już tak kiedyś miałam chyba z jakimiś fajnymi kapciami.
a i ostatnie kurtki przeciwdeszczowe udało nam się z Mężem cudem zdobyć tylko dzięki jego pracy tuż przy Lidlu i możliwości "wyskoczenia na chwilę". także obawiam się takiej samej sytuacji przy tych sofshellach, bo cena dobra. ale może się uda. 🙂
U mnie też towaru nie dokładają i raz byłam świadkiem scen dantejskich o 8 rano. Ludzie już przed otwarciem przy drzwiach sie przepychali, a potem biegiem (nawet osoby starsze) ścigali się do towaru. Co się działo przy samym koszu z kurtkami to szkoda słów. W 15 min wszystkie kurtki się rozeszły.
A ja chciałam w czwartek rano iść upolować kurtkę ale chyba zaczynam obawiać się o własne życie haha 😀 swoją drogą ktoś z was mierzył kiedys dziecięcą? Bo w sumie na mnie 164 powinno pasować
swoją drogą ktoś z was mierzył kiedys dziecięcą? Bo w sumie na mnie 164 powinno pasować
Ooo właśnie? Jeśli numeracja jest trochę zawyżona to może się zmieszczę, bo w decatchlonowe 14 lat wchodzę bez problemu 😁 Bo właśnie jak na złość podoba mi się ta szara z pomarańczem ( nie dość, że dziecięca to chyba jeszcze chłopięca 😁 )
Haha widzę ja nie jedyna będę polować na kurtkę 😀 liczę na to, że się zmieszczę w 164 przy moim niecalym 160 akurat taki rozmiar noszę. Z drugiej strony mam dylemat, bo w Biedronce też się całkiem fajne te kurteczki zapowiadają ale one dopiero od poniedziałku będą i jeśli się nie zdecyduję na biedronkową to w Lidlu nic się już nie ostanie 😉
haha, u mnie to samo, wózków nie było widać zza ludzi. dobrze, że się nie wybrałam w końcu 😁 zobaczę po południu. liczę, że wszyscy rzucą się na kurtki, a polówki przeoczą.
U nas pod jednym cały parking aut, ścisk, wyścigi do koszy, wyrywanie sobie kurtek z dłoni, ludzie wychodzący ze sklepu obładowani... Pocieszam się tym, że podobno rzucili się bardziej na dziecięce, może jakiś mały rozmiar z damskich jednak zostanie 😀 Przejdę się po pracy, a jak nic nie będzie, to zapoluję na biedronkową 😉
haha, dzisiaj przejeżdżałam rano obok Lidla jadąc do pracy. Sklep był jeszcze zamknięty ale pierwsze co zobaczyłam to TŁUMY przed nim, wszyscy ściśnięci elegancko przy samiutkim wejściu 🤣
calore, właśnie tej gazetki szukałam, bo mi pracowy komputer otworzyć z wyszukiwarki nie chciał. Ale już fruity podesłała 😉 Nie odważyłam się iść do Lidla przed pracą, ale nieświadomy współpracownik poszedł rano po drożdżówkę i wyszedł 'lekko' oszołomiony 😁 Stwierdził, że teraz będzie sprawdzał lidlową gazetkę zawsze wtedy, gdy zamarzy mu się drożdżówka stamtąd 😀
Ciekawe czy te kurtki mają kaptur chowany w kołnierz, czy jedne są z kapturem a drugie bez. W Biedronce podejrzewam, że aż takich scen nie będzie, w każdym razie w moim mieście jest taka 'centralna' Biedronka, gdzie zawsze jest spęd ludzi, bo to centrum miasta i każdy ma blisko, i dwie takie osiedlowe, spokojne Biedronki, gdzie zdecydowanie wolę się przejść, bo wiem, że mi nikt moich łupów z rąk nie wydrze 😂
Thymos, trzeba było brać - szybko byś przehandlowała je na revolcie 😀 Może coś upoluję po pracy, ale w razie czego uruchomiłam kontakty w innych miastach 😁
Jeśli w ciągu 30 minut ktoś się odezwie, to mogę się przejść, póki mogę...
Dobra, wzięłam S ceglastą i turkusową dodatkowo, także jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam na pw.Jak nikt si9ę nie zgłosi to jutro oddaję, bo ja sama się na kolor zdecydować nie mogę 😉
w Biedronce takich scen jak spod Lidla raczej nie będzie 😉 Mam softshelle z Lidla i z Biedry i ta z Lidla jest lepsza, ale ta Biedronkowa też niczego sobie. Trzeba pamietać (przynajmniej ja tak mam 😉 ) że z Lidla powinno się wziąć rozmiar mniejszą, a z Biedronki rozmiar większy