[quote author=Budlejowe_love link=topic=485.msg2100975#msg2100975 date=1400781246] jest mi ktoś w stanie zorganizować tą brązową lub granatowo zieloną ? pokrywam wszystkie koszta 😀 [/quote]
Luz, jeśli jutro u mnie będą to się może zrewanżuję 😎 A bardziej brąz czy zieleń?
[quote author=Budlejowe_love link=topic=485.msg2100975#msg2100975 date=1400781246] jest mi ktoś w stanie zorganizować tą brązową lub granatowo zieloną ? pokrywam wszystkie koszta 😀
Luz, jeśli jutro u mnie będą to się może zrewanżuję 😎 A bardziej brąz czy zieleń? [/quote]
O jejku jejku , wielkie dzięki 🙇 bardziej brąz ten granatowy to tak awaryjnie :P
[quote author=Budlejowe_love link=topic=485.msg2101299#msg2101299 date=1400836168] Ale ze granat w paski z tymi dwiema zebrami? Bo tylko taka jest, ostatnia😉
Tak , o to własne chodzi. Wolała bym brąz , może ktoś inny ma może dostęp do.brązu ??
DJka, W zamkniętym pomieszczeniu zadziałała. Po 20 minutach od włączenia wszystkie owady zniknęły (muchy i komary). Ale wiem czy będzie działać tak samo dobrze na otwartej przestrzeni.
larabarson, mozę trzeba ją właczyć do prądu, to zadziała 😉 A całkiem serio - lampa działa przede wszystkim w półcieniu i nocą, czyli w czasie gdy ma szansę zwabić owady W dzień jest dużo mniej skuteczna a na roje much w stajni wystarczy dobry repellent do stajni (pisałam wielokrotnie o k-othrine)
A to to działa dopiero po podłączeniu do prądu? (żart) 🤣 U nas nie działa ani w dzień ani w nocy. Gaga właśnie dzisiaj przeczytałam Twój wpis o k-othrine, gdzie to można kupić?
Gaga gdzie pisałaś o tym k-othrine? Bo bym się chętnie w to zaopatrzyła, wokół stajni mam same lasy, pola, rzeczki i jeziorka, mam tu roje wszystkiego co lata, bzyka i działa mi na nerwy 😵