po remoncie we wrocławskim go sport mamy tak : trochę bryczesków , bluz bluzek koszulek kamizelek , kaski toczki i of course gumoficerki , poza tym chyba ze 4 czapraki 2 granatowe 2 czerwone owijki czerwone polarowe i w krate , popręgi , ochraniacze skorupy na przód i tył , kaloszki neoprenowe i zwykłe wciagane i na rzep , troche szczotek , preparaty pielęgnacyjne hippiki i dużo do konserwacji skóry palcaty , nawet fraki duże i małe i naczółki ozdobne , derki polarowe i siatkowe!!!!!!
Większość rzeczy marki go sport , ale widziałam tez jackson i equi-theme ..nic tylko kupować!!!!
wiem, że nie ja jedna 🙂 codziennie pierwsze co robię jak włączam komputer jest sprawdzenie na stronie lidla najnowszej oferty. 🤔wirek: po raz kolejny się zawiodłam... 👿
raczej nie, byłam z samego rana jak otworzyli sklep a patrzyłam dzień wcześniej i nic nie było :P po prostu nie dostali. Sama pani mi mówiła że przyszło tylko to co jest.
Pessoa normalnie "chodzą" po tyle. (Nie mówię o oryginalnych) 😉
w kilku sklepach typowo jezdzieckich ogladalam w cenach ok 400zl dlatego zastanawiam sie nad jakoscia tych z decatlonu,zeby sie nie okazalo ze po paru razach mi sie rozleca....
wiem, że nie ja jedna 🙂 codziennie pierwsze co robię jak włączam komputer jest sprawdzenie na stronie lidla najnowszej oferty. 🤔wirek: po raz kolejny się zawiodłam... 👿
Też tak robiłam, ale znalazłam opcje gdzie sami wysyłają mi swoje oferty na adres e mail, więc jestem na bieżąco z Liddlem od pół roku i nie było nic końskiego.. 😫
a tak dodam, bo mnie rozjaśniło, że kiedyś w lidlu kupiłam piłkę do ćwiczeń taką duuuuuuuuużą za 19 zł 🏇 jest fajna i jak będę miała czas to zabiorę ją do stajni i się pobawimy 😉 jak gdzieś wygrzebię zdjęcie to wrzucę 😀
"w kilku sklepach typowo jezdzieckich ogladalam w cenach ok 400zl dlatego zastanawiam sie nad jakoscia tych z decatlonu,zeby sie nie okazalo ze po paru razach mi sie rozleca...."
Ile może kosztować pare metrów sznurka?? Po drugie jest 2 letnia gwarancja..co może się z takim sznurkiem stać..chyba że pies dorwie..
"w kilku sklepach typowo jezdzieckich ogladalam w cenach ok 400zl dlatego zastanawiam sie nad jakoscia tych z decatlonu,zeby sie nie okazalo ze po paru razach mi sie rozleca...."
Ile może kosztować pare metrów sznurka?? Po drugie jest 2 letnia gwarancja..co może się z takim sznurkiem stać..chyba że pies dorwie..
z doswiadczenia wiem,ze cos co nie ma jak sie popsuc,psuje sie w najmniej oczekiwanym momencie,stad moje pytanie do tych ktorzy byc moze zakupili i uzywali akurat te konkretne...
monika.bolek szczerze to wszystko mzoe sie zepsuc i nie zalezy to od metki. z reszta sama widzisz ze w roznych watkach pojawiaja sie buble z markowych rzeczy jak i niezniszczalne no name! czasem jeden model produktu a 5 osob ma inne zdanie o nim nigdy nie wiesz na jaki egzemplarz trafisz. przyjedź, wymacaj, oceń sama. :kwiatek: