Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Co trzeba zrobić żeby dostawa maile ? :P
Hihi, dać komuś swój adres mailowy 😀
A na serio, zapisać się do lidlowego newslettera na www.lidl.pl 😉
czy ja zawsze musze tak wypaść  😡 coż :P zamówiłam
Ja ostatnio w decathlonie kupilam sobie kantarek za 16 zł  😅
po remoncie we wrocławskim go sport mamy tak : trochę bryczesków , bluz bluzek koszulek kamizelek , kaski toczki i of course gumoficerki , poza tym chyba ze 4 czapraki 2 granatowe 2 czerwone owijki czerwone polarowe i w krate , popręgi , ochraniacze skorupy na przód i tył , kaloszki neoprenowe i zwykłe wciagane i na rzep , troche szczotek , preparaty pielęgnacyjne hippiki i dużo do konserwacji skóry palcaty , nawet fraki duże i małe i naczółki ozdobne , derki polarowe i siatkowe!!!!!!

Większość rzeczy marki go sport , ale widziałam tez jackson i equi-theme ..nic tylko kupować!!!!
a w lidlu nowa oferta 'grillowanie'  🤔 a okńskie rzeczy kiedy?
dokładnie. czekam i czekam na te końskie w lidlu a to nic! 🍴
Zygzak nie ty jedna 🙂
kurczę. kupuję konia teraz i takie tańsze rzeczy by się przydały, a tu nic  😤
wiem, że nie ja jedna 🙂
codziennie pierwsze co robię jak włączam komputer jest sprawdzenie na stronie lidla najnowszej oferty.  🤔wirek:
po raz kolejny się zawiodłam... 👿
myślę, że w czwartek powinno już coś być, przynajmniej mam taką nadzieję 🙂
Ja też poluję, szczególnie na kantary, już myślałam że teraz będzie już "końska promocja", a tu guzik...
no niestety...
ja poluję na derki, owijki i smakołyki ;p ostatecznie na wędzidła 😉
Ja w tym roku na owijki  😜 👀
chyba kupię 3 pary :P
a kantarków w zeszłym roku u mnie nie było >.<
morfisiowa, albo wykupili je zanim odwiedziłaś sklep 😉
raczej nie, byłam z samego rana jak otworzyli sklep a patrzyłam dzień wcześniej i nic nie było :P
po prostu nie dostali. Sama pani mi mówiła że przyszło tylko to co jest.
W Decathlon Targówek można kupić "Pessoa Wodze treningowe" za 179zł!  😅

http://www.decathlon.com.pl/PL/pomoce-dodatkowe-polyvalent-22984798/
czy ktos moze kupil?? sama sie zastanawialam bo cena jest bardzo atrakcyjna ale obawiam sie o jakosc sprzetu a ta w tego typu sklepach i w takiej cenie nie zawsze jest dobra.
Pessoa normalnie "chodzą" po tyle.
(Nie mówię o oryginalnych)
😉
Pessoa normalnie "chodzą" po tyle.
(Nie mówię o oryginalnych)
😉

w kilku sklepach typowo jezdzieckich ogladalam w cenach ok 400zl dlatego zastanawiam sie nad jakoscia tych z decatlonu,zeby sie nie okazalo ze po paru razach mi sie rozleca....
Również mówię o typowo jeździckich.
Paten Pessoa z Pessoa 400-500 zł
Inne do 200.

Moje pessoa za 180 służy dzielnie 😉
dzieki,w takim razie chyba zakupie 😁
ja kupiłam w sklepie stajnia ze zniżką na zaprzyjaźnioną stajnię wyniosły mnie chyba 149zł i spisują się dzielnie🙂
wiem, że nie ja jedna 🙂
codziennie pierwsze co robię jak włączam komputer jest sprawdzenie na stronie lidla najnowszej oferty.  🤔wirek:
po raz kolejny się zawiodłam... 👿

Też tak robiłam, ale znalazłam opcje gdzie sami wysyłają mi swoje oferty na adres e mail, więc jestem na bieżąco z Liddlem od pół roku i nie było nic końskiego..  😫
[quote author=Dramka link=topic=485.msg202907#msg202907 date=1237192581]
W Decathlon Targówek można kupić "Pessoa Wodze treningowe" za 179zł!  😅

http://www.decathlon.com.pl/PL/pomoce-dodatkowe-polyvalent-22984798/
czy ktos moze kupil?? sama sie zastanawialam bo cena jest bardzo atrakcyjna ale obawiam sie o jakosc sprzetu a ta w tego typu sklepach i w takiej cenie nie zawsze jest dobra.
[/quote]

jakość bardzo przyzwoita!
i szczerze w niektorych przypadkach nie ma co narzekac na jakosc sprzetu w "Takich" sklepach
a tak dodam, bo mnie rozjaśniło, że kiedyś w lidlu kupiłam piłkę do ćwiczeń taką duuuuuuuuużą za 19 zł  🏇 jest fajna i jak będę miała czas to zabiorę ją do stajni i się pobawimy 😉 jak gdzieś wygrzebię zdjęcie to wrzucę  😀

edit: link, na dole są jeździeckie rzeczy 😉 oferta z 2008 roku. była jak już ktoś pisał 24.04 , a w 2007 roku była od 16.03 http://www.infomail.pl/mailing/12299/Oferta-LIDL-Czw-2404/
munky., linka brak.
Już jest 😉

Alee zdjęcia końskich rzeczy się nie wyświetlają.
przepraszam, zmieniłam. ale z pośpiechu kliknęłam 'zachowaj' zanim wkleiłam link 😉
"w kilku sklepach typowo jezdzieckich ogladalam w cenach ok 400zl dlatego zastanawiam sie nad jakoscia tych z decatlonu,zeby sie nie okazalo ze po paru razach mi sie rozleca...."

Ile może kosztować pare metrów sznurka?? Po drugie jest 2 letnia gwarancja..co może się z takim sznurkiem stać..chyba że pies dorwie..
"w kilku sklepach typowo jezdzieckich ogladalam w cenach ok 400zl dlatego zastanawiam sie nad jakoscia tych z decatlonu,zeby sie nie okazalo ze po paru razach mi sie rozleca...."

Ile może kosztować pare metrów sznurka?? Po drugie jest 2 letnia gwarancja..co może się z takim sznurkiem stać..chyba że pies dorwie..

z doswiadczenia wiem,ze cos co nie ma jak sie popsuc,psuje sie w najmniej oczekiwanym momencie,stad moje pytanie do tych ktorzy byc moze zakupili i uzywali akurat te konkretne...
monika.bolek
szczerze to wszystko mzoe sie zepsuc i nie zalezy to od metki.
z reszta sama widzisz ze w roznych watkach pojawiaja sie buble z markowych rzeczy jak i niezniszczalne no name!
czasem jeden model produktu a 5 osob ma inne zdanie o nim
nigdy nie wiesz na jaki egzemplarz trafisz.
przyjedź, wymacaj, oceń sama. :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się