Pamiętam te kurtki ale nie kupiłam ze względu na kolor. W tym roku usiłowałam sobie upolować na zimę podobną TCM tylko w kolorze czarnym na allegro ale niestety nie udało mi się i musiałam kupić nową w Decathlon.. 👿
Ale byłam twarda, kupiłam w połowie zimy na promocji za 100zł 😅
a propos decathlonu to na wrocławskich bielanach dziki szał ,bo są derki ( mowa o stanie na dzień 11.04) były 2 takie padokow-stajenne za 109 zł chyba i jedna siatkowa niesety rozmiaru nie dojrzałam , 2 czapraki z takich grubszych błękitny i czarny oprócz tego dresikowe 😉 bryczesy z różowe i niebieskie z jasniejszym pasem i kamizelki a tak poza tym to co zawsze buty kantary uwiązy palcaty i kaski /toczki 🙂
[quote author=ona_mala_mi link=topic=485.msg229533#msg229533 date=1239728905] 2 czapraki z takich grubszych błękitny i czarny oprócz tego dresikowe 😉 [/quote]
jak ja jestem w decathlonie to nic nie ma 😫 no ale ja musze sie przedzierać przez całą Warszawe żeby dotrzeć do niego. a do go sportu mam kawałek więc zawsze coś jest 😉
Hahahah...Munky ja pracuję w decathlon i może nie tyle wyprzedaże, co wszelkiego rodzaju obniżki,końce serii- są naprawdę często, zwykle pojedyńczych produktów. Tyle, że pracownicy wcześniej wiedzą o tych wyprzedażach, niz klienci i wszystko rozchodzi się "wewnątrz" 😁...Wiem o czym mówię, bo sama zaopatruję siebię i całą stajnię na przecenach 😀
thaya... ja też Cię chyba kojarzę, z racji mieszkania niedaleko często bywam w Decathlonie na Targówku, ale dopiero teraz - czytając - zajarzyłam że Ty to Ty 😉 😡 😡
Nawet byłam ostatnio 😉 kupiłam kaloszki i cukierki 🙂