Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

hmm, w jakich marketach te komplety jacksona? są bordowe, bo pamiętam, że były i takie liliowe i bordowe?
w Go sporcie.
ups. przepraszam zapomniałam napisać  :kwiatek:
munky.

Pamiętam te kurtki ale nie kupiłam ze względu na kolor. W tym roku usiłowałam sobie upolować na zimę podobną TCM tylko w kolorze czarnym na allegro ale niestety nie udało mi się i musiałam kupić nową w Decathlon.. 👿

Ale byłam twarda, kupiłam w połowie zimy na promocji za 100zł 😅
a propos decathlonu to na wrocławskich bielanach  dziki szał ,bo są derki  ( mowa o stanie na dzień 11.04) były 2 takie padokow-stajenne  za 109 zł chyba i jedna siatkowa niesety rozmiaru nie dojrzałam , 2 czapraki z takich grubszych  błękitny i czarny oprócz tego dresikowe 😉 bryczesy z różowe i niebieskie z jasniejszym pasem i kamizelki a tak poza tym to co zawsze buty kantary uwiązy  palcaty i kaski /toczki 🙂
[quote author=ona_mala_mi link=topic=485.msg229533#msg229533 date=1239728905]
2 czapraki z takich grubszych  błękitny i czarny oprócz tego dresikowe 😉
[/quote]

że dresikowe to jakie?
Dramka nie jest taka zła ta moja kurtka 😉 ale już jest na mnie za mała no i zresztą porwana  🤔
Dzisiaj byłam mierzyć tą kurtkę "soft shell" w Tchibo i lipa  🤔

Kurtka jest przemakalna więc nie warta swojej ceny. Poczekam na wyprzedaż w Decathlon.
oj oj. to szkoda..

w decathlonie rzadko są wyprzedaże. w go sporcie predzej tylko uważam, że w go sporcie to nie zawsze takiej najlepszej jakości te rzeczy.
A ja własnie kupiłąm opakowanie witamin w granulacie dla grubego. 30 zł za porcje na 160 dni 😉
Munky,

W Decathlon bardzo często są wyprzedaże, tylko trzeba umieć polować  🏇
jak ja jestem w decathlonie to nic nie ma  😫 no ale ja musze sie przedzierać przez całą Warszawe żeby dotrzeć do niego. a do go sportu mam kawałek więc zawsze coś jest 😉
Hahahah...Munky ja pracuję w decathlon i może nie tyle wyprzedaże, co wszelkiego rodzaju obniżki,końce serii- są naprawdę często, zwykle pojedyńczych produktów. Tyle, że pracownicy wcześniej wiedzą o tych wyprzedażach, niz klienci i wszystko rozchodzi się "wewnątrz"  😁...Wiem o czym mówię, bo sama zaopatruję siebię i całą stajnię na przecenach 😀
Munky,

Na Targówku zdecydowanie jest lepszy wybór już koło Ciebie.

Muszę się chyba zatrudnić w tym Decathlonie..
Dramka, a co chcesz ze mną pracowac?
Jasne. Tylko czy Ty ze mną..

A my to chyba już nie raz gadałyśmy ze sobą w Decathlon. Np. Przy wyprzedaży derek polarowych.
i przy sztylpach Calgary :P
🚫 end
Tak to Ja  😎

BTW Sztylpy bardzo mi sie podobają, tego typu szukam, tylko żeby nie ta wysokość  🙁

Chociaż z drugiej strony moje sztylpy oficerkowe poszły bardzo w dół
szkoda z tą kurtką 🙁

a kidy się jakaś obniżka, wyprz, końcówka serii zykuje w decathlonie? :P
Obniżki cały czas są, trzeba byc tylko stałym bywalcem  😎
ja jeżdże do tego przy reducie.. i tam jest zawsze to samo i właściwie nie ma tego czego potrzebuję  🙄
oj teraz tam się znacznie zwiększyla część końska 🙂 i wstawili nawet sztucznego konia  😂
yay! redutowa czesc końska rozbudowuja! AVE!! Ostatnio jak robiłam  końskie zakupy tam to własnie w kasie ubolewałam ze wiecej rzeczy nie mają
ja tak dawno tam nie bylam....  🤔 musze się wybrać zwłaszcza, że szykuję się do kupna konia 😀
Byłam ostatnio w reducie i nic nie kupiłam, zdecydowanie wolę Targówek  👍

A konika sztucznego widziałam..robi wrażenie  🏇
szczerze powiedziawszy na targówku nie byłam jeszcze  😡 ale chyba jednak tam jest wiekszy wybór..
heheh jedyne co moge powiedziec to "Zapraszam!" (tylko w weekendy to sajgon bywa)
thaya... ja też Cię chyba kojarzę, z racji mieszkania niedaleko często bywam w Decathlonie na Targówku, ale dopiero teraz - czytając - zajarzyłam że Ty to Ty 😉  😡 😡

Nawet byłam ostatnio 😉 kupiłam kaloszki i cukierki 🙂
a w lidlu dalej cisza... 😕
dostałam gazetkę na maila i na razie nic nie będzie końskiego 🙁🙁
zobaczymy co we wtorek przyślą :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się